Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Euro Voyage

Hrajete online hru Euro Voyage

Nekonečná kolekce oddychových online her na téma spojování tří stejných symbolů zdárně pokračuje. V této hře budete navíc omezeni časovým limitem. Podaří se vám překonat všechny navržené úrovně?

ovládání hry Euro Voyage

myší, viz instrukce ve hře • 10.09 MB • 121x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Amusix: Flute
Postřehové hry - 17x
Pro všechny hudební nadšence je tady hra s názvem Amusix: Flute. Vyzkoušíte si v ní hraní na flétnu. Potřebujete přesně mačkat jednotlivá zobrazená písmena na klávesnici, přičemž je potřebujete podržet dostatečně dlouhou dobu, aby se naplnil ukazatel. Snažte se nedělat chyby. Vyslechnete si zajímavé tóny.
Death Game - uskočte před vlakem
Postřehové hry - 21x
Death Game je hodně chytlavá hra, a přitom je její úkol opravdu jednoduchý. Stojíte na železnici, z dálky je slyšet nebezpečně rozjetý vlak, ale vy si chcete pohrát s adrenalinem a tak uskočíte až v poslední chvíli... Ovšem jen v případě, že máte výborný postřeh ;).
Gravoor
Postřehové hry - 2x
Hra s roztomilou grafikou, kde procházíte s postavičkou zajímavou dráhu plnou různých nástrah a překážek. Musíte být precizní a opatrní abyste bezpečně prošli celou pouť až do konce. Máte na to nebo ne?
Pickup Truck Night Parkin
Postřehové hry - 54x
Perfektní hra s perfektní grafikou. Vylepšete si své řidičské dovednosti parkováním auta v městském provozu. Zkuste předvést to nejlepší co ve vás je. Začněte první úrovní a postupně zdolejte všechny, i poměrně těžký 10. level.
Extreme Bowling Blast
Postřehové hry - 56x
Zahrajte si tuto pěknou postřehovou online hru s kuličkama. Je to klasická gamesa ve stylu hry Zuma. Koule se postupně kutálí a vaším úkolem je vystřelovat barevné koule a tvořit vždy alespoň trojice stejně barevných koulí.
Fishy - potápěčem v oceánu
Postřehové hry - 21x
Fishy je vpodstatě hodně primitivní online hra - ovládáte potápěče, který se nesmí srazit s podmořskými potvůrkami, jinak by to znamenalo jeho konec. Máte pouze jeden život, což hru dělá ještě chytlavější. Jak daleko se vám podaří doplavat?
Wheels of salvation
Postřehové hry - 1x
Hra s nesmírně originálním nápadem, který si mnozí z vás okamžitě zamilují. Hlavním cílem je dostat svého hrdinu nahoru z podzemí, k tomu budete používat různá ozubená kolečka, na které budete skákat.
Disco Ball
Postřehové hry - 28x
Tahle hra je výborný důkaz toho, že i hry s primitivním nápadem můžou být až neskutečně zábavné. Myslíte si, že dokážete se svým zeleným kolečkem ovládnout celou plochu a udržet si území? Proti vám půjde modrý a lehké to zrovna nebude.
Swap The Dots
Postřehové hry - 49x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
Taxi Parking
Postřehové hry - 11x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.
Kill The Wabbits
Postřehové hry - 22x
Pěkná a zábavná webová gameska, ve které budete střílet z děla a snažit se zasáhnout schovaného králíka. První úrovně jsou ještě docela lehké, ale postupem času narazíte na velmi důmyslně navrhnuté levely.
Color Shape
Postřehové hry - 44x
Zajímavá a poměrně chytlavá online hra, ve které budete vést různé tvary přes zapeklité a obtížné překážky. Zpočátku je to hra docela o nervy. Podaří se vám posbírat bonusové hvězdy a dojít ve hře co nejdál?
The Worlds Hardest Game 2
Postřehové hry - 39x
Zdařilý nástupce oblíbené hry World Hardest Game přináší solidní várku 50 nových úrovní. Cílem je dostat červenou kostičku na vyznačené místo. Cestou posbírejte všechny zlaté mince a překonejte překážky.
Floss floss dance and toss - Bailando, bailandóóó
Postřehové hry - 0x
Určitě znáte pořady Když hvězdy tančí a Bailando, tančím pro tebe. V obou jde o tanec, stejně jako v této super flash hře s výmluvným názvem Floss floss dance and toss. Hra je trochu objemná (5 MB), takže může trvat trochu déle, než se nahraje, ale stojí za to. Bailando hadr! :)
School Bus License 3
Postřehové hry - 28x
Jste připraveni na test z parkování autobusu? V tomto již třetím díle je získání řidičského oprávnění o něco těžší. Čeká na vás celkem 17 těžkých úrovní, ve kterých oceníte pevné nervy a přesnost.