Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bazookitty

Hrajete online hru Bazookitty

Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.

ovládání hry Bazookitty

myší, viz instrukce ve hře • 3.36 MB • 4257x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Minecraft: Zumbi Blocks 3D
Akční hry - 8x
Her, které se snaží přiživit na slávě legendy Minecraft je poslední dobou poměrně dost. Jednou z nich je i Zumbi Blocks 3D. Vaším jediným, avšak pekelně těžkým, úkolem je přežít invazi zombies.
Arcanorum
Akční hry - 8x
Arcanorum je poměrně netradiční bojová hra, kde se proti sobě postaví válečné stroje, které nemají obdoby. Cílem je zlikvidovat pokaždé soupeře, ale ze začátku bude ovládání trochu krkolomné, na což si ovšem jistě během chvilky zvyknete a budete likvidovat soupeře přesně mířenými ranami. Ukažte svoje umění!
Boxhead More Rooms
Akční hry - 2x
Boxhead More Rooms je prakticky stejně zábavná superhra, jako díl Boxhead 2. Jste jakýsi igráček v bludišti plném zombíků. Úkol je jasný, zneškodnit všechny zombíky a silnější bossy. Postupem času získáte mnoho účinných zbraní, například brokovnice je pekelně dobrá.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 5x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
A Stick and his Kitten
Akční hry - 2x
Hrdinovi v této online hře ukradli jeho milované koťátko. Vaším úkolem je v každé úrovni porazit určitý počet protivníků a nakonec osvobodit své kotě.
Mass Mayhem 2
Akční hry - 2x
Ve druhém pokračování hry Mass Mayhem se vžijete do pocitů atentátníka, díky čemuž ze začátku proděláte speciální výcvik, kde se dozvíte, jak byste se měli chovat v akci. Ve hře narazíte na různé nepřátelské gangy, mezi něž patří Ku-klux-klan, americká armáda nebo nacističtí bojovníci. Snažte se zvítězit!
hra v Unity3D
Broforce
Akční hry - 11x
Staňte se vůdcem jednotky elitních žoldáků, kteří musí projít nebezpečnou džunglí a porazit teroristy. Zachraňte rukojmí, odemkněte lepší zbraně a získejte co nejvíce bodů. Hra je v Unity3D.
Thing Thing Arena 3
Akční hry - 2x
V této skvělé, avšak trošku brutální střílečce budete muset projít přes mnoho nepřátel, kteří se na Vás poženou a budou Vás chtít zabít. Ze začátku máte pouze jednu zbraň. Časem Vám zbraně určitě přibudou. Neváhejte a pusťte se do hry.
Kings Island
Akční hry - 3x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Mr Rager
Akční hry - 10x
Pokuste se s vaší silou rozmlátit veškeré nepřátele. Vypili jste velký energy drink, který se jmenuje Rage Serus a ten vám dal bojové schopnosti. Použíjte je proti těmto nepřátelským jednotkám.
Rail Safety Week
Akční hry - 3x
Vaším úkolem je velice důležité ubránit tento vagón, ve kterém převážíte mezinárodní věci. Půjdou po vás mafiáni, kteří se vás snaží zničit. Musíte s tímto vagónem ujet 20km. Tak se do toho dejte.
Sling Wars
Akční hry - 5x
Celá hra je situovaná do doby pravěké, kdy mezi sebou bojují dva znepřátelené kmeny. Přidejte se na jednu stranu a pokuste se své nepřátele zničit. Házejte po nich vše, co vám přijde pod ruku.
Mario Zombie Truck Shot
Akční hry - 1x
Zombie jsou po celé Maria Zemi a útočí na všechno. Naposledy Mário ovládá jeho kulomet na autu, se kterým si má pomoct v této zachráně. Pomozte Máriovi sestřelit a zabít tyto zombíky.
Move My Plane
Akční hry - 1x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
Cutlass Reef
Akční hry - 2x
Zajímají vás starší loďe nebo si chcete zahrát jen tak třeba na piráty? Tak si zahrejte tuto velmi hratelnou námořní bitvu, kde své nepřátelé můžete zničit oblíbenou metodou a to zásahem z lodního děla..