Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bazookitty

Hrajete online hru Bazookitty

Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.

ovládání hry Bazookitty

myší, viz instrukce ve hře • 3.36 MB • 6482x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Visible 3
Akční hry - 4x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 11x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Mutant Fighting Cup
Akční hry - 2x
Mutanti se vydávají do boje! Vytvořte si vlastního vražedného mutanta a vyrazte bojovat s nepřátelskými mutanty. Potřebujete vyhrávat spoustu zápasů, abyste se mohli zlepšovat a dokazovat, že na to opravdu máte. Díky genetickým mutacím dokážete porážet postupem času i mnohem silnější protivníky, než na začátku.
The Great Escape
Akční hry - 4x
Hrajete za krásnou černobílou krávu se kterou se snažíte utéct z farmy, jenže to není tak jednoduche, protože na vás čeká velmi mnoho nepříjemností. Také musíte zbírat suroviny, které jsou posety po cestě do..
hra v Unity3D
Mini Attack: Urban Combat
Akční hry - 2x
Luxusní akční záležitost v unity3D. V roli vyzbrojeného vojáka se vydejte do bojem protkanyých ulic. Snažte se přežít jak jen to půjde, dobře miřte a pečlivě promýšlejte postup.
Machineman Alliance
Akční hry - 3x
Máme tady super hru a mohou ji hrát hned dva hráči. Ovládáte v této hře tyto dva roboty a vaším úkolem všechny nepřátelské roboty, kteří jsou infikování virusem. Zachraňte svět robotů v této skvělé hře!
Biochemical Warcop
Akční hry - 3x
Postřílejte veškeré zmutované pavouky, brouky a jinou havěť, která byla špatně geneticky zmutovaná. Ovládáte takovou biochemickou zbraň se kterou je musíte všechny zabít. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Fighter Patrol 42
Akční hry - 2x
Parádní letecká válečná hra. Proleťte se bojovým letadlem P51 Mustang a zneškodněte německé jednotky Luftwaffe s vašimi přáteli za kulomety. Hra obsahuje těžkých 18 úrovní. Nechybí možnost upgradu zbraní a letadla. Výborná hra s výbornou hratelností.
Zombie Exterminator
Akční hry - 2x
Pěkná zombie online hra, ve které budete ničit zombíky. V každém levelu musíte zneškodnit všechny zombíky, k dispozici máte celou řadu zbraní. Hře nechybí pěkná porce zábavnosti.
Killing Road
Akční hry - 79x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
Los Simpsons
Akční hry - 2x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
Papa Louie
Akční hry - 6x
Pěkná skákačka v hlavní roli s šéfkuchařem Louiem. Sbírejte zlaťáky, ničte zdivočelou zeleninu a proskákejte se až do finále. Hra se ovládá šipkama, útok je Z, skákání mezerníkem.
Buccaneer
Akční hry - 3x
Na vašem výletu lodí vás přepadla pirátská loď. Teď budete muset bojovat o svůj holý život s několika piráty. Je jich mnoho, ale při sobě máte svůj věrný meč a také můžete využít kanón, který je na lodi.
Toxie Radd 2
Akční hry - 3x
Hrajete za velkého chlápka, který odrovná veškeré zombíky v této hře. Vyberte si svou zbraň se kterou budete všechny zabíjet. Po každé úspěšné úrovní si budete moct hrdinu nějak vylepšit. Je to opravdu super hra.
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 6x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.