Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bazookitty

Hrajete online hru Bazookitty

Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.

ovládání hry Bazookitty

myší, viz instrukce ve hře • 3.36 MB • 553x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Shuriken
Akční hry - 0x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
Canyon Glider
Akční hry - 0x
Cílem této hry je doletět až na konec určené trasy. Začínáte na srázu, kde se s panáčkem musíte pořádně rozběhnout a pak už jen letíte a prolítáváte bonusové kroužky, ale pozor na ptáky, kteří vás mohou lehce z rógala shodit..
Bandit Kings
Akční hry - 0x
Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.
Blade Rampage
Akční hry - 2x
Na začátku hry Blade Rampage dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených postaviček. Postupem času si můžete zvolit i jiný charakter. Poté už se vydáte do akce, kdy se ocitnete v hořící vesnice. Nepřátelští válečníci se nacházejí všude v okolí, takže je musíte likvidovat jednoho po druhém. Můžete se i zlepšovat.
The Black Knight: Get Medieval!
Akční hry - 0x
Vžijte se do role středověkého rytíře, který potřebuje splnit stanovený finanční limit pro krále. Musíte odírat poddané, aby zaplatili všechny daně. Došlápněte si na ně osobně. Dávejte si ovšem velký pozor na čarodějnice, protože ty dokážou statného rytíře přeměnit na malé neškodné zvíře, čímž ho zdrží.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 0x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Elite Corps Jungle
Akční hry - 0x
V této hře se vydáte na nebezpečnou misi, ve které musíte prozkoumat záhady, které se dějí okolo meteoritu v džungli. Narazíte zde na mnoho nepřátel. Bojujte a nenechte se od nich zabít.
Tank 2007
Akční hry - 0x
V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.
Revenge of the Hulk
Akční hry - 1x
Zelené monstrum zvané Hulk se vymklo kontrole a vydává se ničit úplně všechno, co se mu postaví do cesty. Vezměte si ho pod kontrolu a likvidujte veškerá auta, stánky a předměty, které se před vámi vyskytují. Pro postup do další úrovně potřebujete splnit stanovený finanční limit. Snažte se neminout, jinak se Hulk chvíli vzpamatovává.
Sonny 2
Akční hry - 0x
Pokračování úspěšné a dobře hodnocené online hry Sonny. V této hře vás čeká souboj s hordou nepřátel. Princip hry je založen na tazích - vždy si svůj tah promyslíte a poté už jen čekáte, co na to protivník.
Zenon Mega Blast
Akční hry - 0x
Parádní střílečka v klasickém stylu jak to známe z legendárních počítačů Atari a Amiga. Ovládáte raketu a střílíte po všem co se na vás řítí. Sbírejte bonusy pro štít a lepší zbraně.
Undead Hunter
Akční hry - 0x
Hra Undead Hunter by někomu mohla svým principem připomínat starou hru s názvem Bomberman, ve které si za pomoci pokládání výbušnin čistíte cestu a snažíte se zlikvidovat veškeré soupeře. S hlavním hrdinou se zde musíte vydat do bludiště, které je napěchované nepřátelsky naladěnými příšerami, jež musíte zničit.
Flash point
Akční hry - 0x
Podivný podivín unese vaši holku a je vašim úkolem získat ji zpátky. Hra má na výběr spoustu levelů, které se losují a jeden je těžší než druhý. Letíte ve svém vznášedle a sestřelujete protivníky dokud nezemřete.
Hidden Zombie
Akční hry - 0x
Je Helloween a vy jste se rozhodli, že si trochu zastřílíte na zombíky. Problém je, že musíte zabít pouze skutečné zombies, navíc bez otálení a mrhání časem. Vlevo se vám vždy zobrazí obrázek zombie, kterou musíte najít a střelit. Mezi zombíky se také nacházejí bonusy, nenechte si je ujít.
Shadow Rising
Akční hry - 0x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.