Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bazookitty

Hrajete online hru Bazookitty

Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.

ovládání hry Bazookitty

myší, viz instrukce ve hře • 3.36 MB • 5959x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Occident Warrior
Akční hry - 662x
V této hře hrajete za mladého válečníka a Vašim úkolem je bojovat s nepřáteli. Postupem hry se bude vaše postava vylepšovat. Tím získáte také mnoho zbraní. Na konci levelu na Vás bude čekat boss, se kterým se budete muset vypořádat.
Diesel Valkyrie
Akční hry - 8x
Zombie se opět rozlézají po celém světě a vy patříte k těm, kdo je navrátí zpátky do říše mrtvých. V každé úrovni potřebujete naplnit ukazatel, aby se dalo postoupit dále. Osvoboďte duše nepřátel a pošlete je do Valhally. Dostanete do ruky zbraň a k dispozici máte také tři životy, aby hra nebyla příliš obtížná.
Monstercraft
Akční hry - 2x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.
Shuriken
Akční hry - 2x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
Dad and me
Akční hry - 3x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Mafia Revenge
Akční hry - 4x
Staňte se nejbližším pobočníkem mafiánského bosse, který se právě stal svědkem popravy svého šéfa. To samozřejmě nemůžete nechat jen tak bez povšimnutí, a proto se vydáte na cestu pomsty. Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vám postaví do cesty. Hra je plná akce, takže se připravte na rychlé reakce.
Castle Cat 3
Akční hry - 5x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
Double Edged
Akční hry - 6x
Pobijte tady ostatní rytíře. Tato super hra obsahuje několik zábavných úrovní, které musíte dokončit. Tak se do toho dejte a snažte se pozabíjet veškeré nepřátele v této hře. Pokud chcete, můžete posbírat i nějaké zbraně.
Bomb Jack
Akční hry - 5x
Tahle hra by si zasloužila jedničku za povedený nápad a velikou návykovost. Vyhněte se všem protivníkům v levelu, posbírejte všechny bomby a postoupíte do levelu dalšího. Jen nezapomeňte že to vždy nebude tak snadné jako ze začátku.
Blow a Raze
Akční hry - 2x
Skvěle hratelná logicko akční online hra s bombama. Tyto výbušné objekty musíte rozmístit tak, aby se budova zhroutila správným způsobem. Počet bomb je omezen, takže je nutné herní postup dobře promyslet.
John Citizen
Akční hry - 2x
Mimozemská civilizace se zaměřila na planetu Zemi a mimozemšťané se v přestrojení vydávají mezi obyčejné pozemšťany. Jejich cíl je naprosto jasný: zničit planetu a všechno živé na ní. Největší zabiják je vyslán na Zemi, aby úkol splnil. Je mu dáno jméno John Citizen a ujmete se jeho osudů právě nyní.
Bit Dungeon
Akční hry - 2x
Klasické staré RPG boje v podzemí se už dnes příliš nenosí. Her s touto tématikou mnoho nevzniká a už vůbec ne s takovou grafikou, na jakou byli zvyklí hráči starší generace. Hra Bit Dungeon kopíruje staré kousky a můžete se díky ní vydat hluboko pod zemi, kde bojujete se zlými nepřáteli a hlavním bossem.
Castaway
Akční hry - 2x
Kvalitních RPG je bohužel jako šafránu a v poslední době jich příliš nevyšlo. Jednou z těch kvalitnějších her v rámci žánru je určitě ta s názvem Castaway. Ujmete se válečníka, kterého vyplavilo moře. Hned po prvním průzkumu narazíte na tvora, který se pohybuje ve vaší blízkosti a bude to vaše zvířátko. Nyní už se můžete vydat vzhůru do boje!
Tevlon 3D
Akční hry - 4x
V této hře se objevujete v supermoderním letadle. Vašim úkolem je doletět po šipkách k nepřátelským základnám, které budete muset zničit. Dávejte pozor na své životy, které jsou velmi drahé. Dokážete proletět všemi levely?
Tactical Assassin
Akční hry - 4x
Tactical Assassin vás zavede mezi gangstery a nejnebezpečnější zločince. Vaší misí je coby elitní ostřelovač zneškodnit předem zadané cíle. Před každou úrovní si dobře přečtěte briefing, abyste věděli, koho vlastně máte zlikvidovat. Zbytek už je úkol pro vaši přesnou pušku...