Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bazookitty

Hrajete online hru Bazookitty

Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.

ovládání hry Bazookitty

myší, viz instrukce ve hře • 3.36 MB • 2784x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Dead Frontier Night Two
Akční hry - 1x
Výborné pokračování akční hry Dead Frontier. Opět se budete probíjet temnými uličkami a kosit zombie a stvůry nakažené virem N4. Hra má skvělou atmosféru, chvílemi se možná budete i bát... to až na vás ze tmy zaútočí krvelačný zombie. Rozhodně hru spouštějte ve větším okně.
Ultimate Assasin
Akční hry - 1x
Chcete-li se alespoň na chvíli vžít do kůže nájemného zabijáka, pak ve hře Ultimate Assasin můžete. Nejedná se o nijak skvěle graficky zpracovaný kousek, nicméně hratelností je na hodně dobré úrovni. S černou tečkou se potřebujete dostat vždy ke svému barevnému cíli, ale cestou narazíte na nebezpečné nepřátele.
Doomrunner
Akční hry - 2x
Vážně originálně zpracovaná vesmírná střílečka, ve které se svou vesmírnou lodí zlikvidujete nespočet protivníků. Máte k dispozici dokonce 4 typy střeliva, které ale postupně dochází, tak si moudře rozvrhněte použití.
Sharp Trigger 2
Akční hry - 3x
Ve druhém pokračování hry s názvem Sharp Trigger se můžete vžít do pocitů takové mariňáka, který se vydává do boje. Vrchní velení vašeho hrdinu vysadí přímo na nepřátelské území, kde musíte napáchat co největší škody a likvidovat tak každého, kdo by se dostal na dostřel. Občas je potřeba změnit zbraň.
One soldier
Akční hry - 5x
Zajímavá akce, ve které využijete i svoje logické uvažování. Jste osamělý voják, který se snaží probojovat nepřátelským územím. Všude je spousta střelců, kteří vám jdou po krku. Proběhnete to nebo je všechny vystřílíte?
The Simpsons Zombies
Akční hry - 5x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
Powerfox 4
Akční hry - 4x
Autoři oblíbené hry s názvem Powerfox využívají popularity mezi hráči a vydávají jedno pokračování za druhým. Tentokrát už se můžete potěšit hned čtvrtým dílem poměrně zajímavé herní série. Vydejte se s malou lištičkou do boje proti velkým indickým božstvům, která dovedou být poměrně nebezpečná, takže pozor na ně!
Stoneage Blast
Akční hry - 2x
V této hře se vydáváte do oblak, kde se setkáte s nebezpečím, kterému budete muset čelit. Poletíte na jakési červené příšerce a budete muset zničit modré příšerky, které se Vás pokusí zabít. Na konci se potkáte s hlavním bosem.
Lost Outpost
Akční hry - 4x
Velmi zdařilá střílečka lehce zahalená do hororové atmosféry. Hrajete za dva hrdiny, pomocí nichž ničíte vesmírnou základnu a vetřelecké jednotky. Ve hře samozřejmě nechybějí upgrady a nové zbraně a pomůcky.
Zombie Wrangle
Akční hry - 5x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Missing Duckling
Akční hry - 1x
Matka kachen zůstala uvězněna v bublině a to hodně daleko od své rodiny. Pokuste se ji zachránit svými kachničkami, které budete vystřelovat z děla. Je to opravdu roztomilá hra a je celkem stejná jako Angry Birds.
Batman Defend Gotham
Akční hry - 1257x
V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.
Dad and me
Akční hry - 2x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Doom - klasická akční řežba
Akční hry - 1x
Utkejte se s krvelačnými příšerami v této online hře, která je na motivy legendární akční hry Doom. Cílem je vymanit se z útoku příšer a co nejvíce jich sejmout.
Decision
Akční hry - 3x
Pozabíjejte veškeré nepřátele, kteří se vás budou snažit zabít. Nenechejte se zabít a pokuste se tady přežít. Všichni nepřátele na vás budou přicházet ze všech stran. Zaměňte si po čase zbraně a vystřílejte je v této super hře.