Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 4742x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Ice Block
Postřehové hry - 85x
Pěkná verze nesmrtelné superhry Bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat zvířata a snažit se tvořit alespoň trojice. Zvířata jsou uvězněna v kostkách ledu, jakmile vytvoříte trojice, jsou následně osobozena.
Muscle Car Parking
Postřehové hry - 18x
Další z plejády oblíbených her na parkování. Tentokrát budete mít za úkol zaparkovat poněkud větší auto na ne zrovna široké parkovací místo. Buďte pečliví, přesní a hlavně rychlí.
City Parking - zaparkujte auto
Postřehové hry - 556x
Hry na parkování jsou oblíbené. Zaparkovat auto není ve hrách vůbec snadné, ale naštěstí jsou nehody jen virtuální a zranění nehrozí. Ve hře City Parking bude vaším úkolem zaparkovat auto, aniž byste škrábli lak nebo nedej bože zrušili okolní automobily.
Swap The Dots
Postřehové hry - 58x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
hra v Unity3D
City Bus Parking
Postřehové hry - 73x
Chtěli jste si někdy vyzkoušet řízení městského autobusu? V této super hře si to můžete zkusit. Otestujte své řidičské schopnosti a dovednosti v této 3D hře. Jezděte po městě a hledejte místo na zaparkování.
My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt
Postřehové hry - 16x
Pokud máte rádi hledání čísel v obrázcích, pak si jistě na své přijdete v rámci hry s dlouhým názvem My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt. Hledaná čísla se nachází ve spodní liště a přehledně tedy vidíte, kolik toho ještě chybí objevit. Zahrát si můžete hned několik velice pěkně připravených úrovní.
Invention Suspension
Postřehové hry - 31x
Přemisťujte různé předměty a házejte je do připraveného potrubí. V této hře ovládáte vrtulník, díky kterého musíte předmět najít a poté ho připevnit. Nakonec ho musíte odvézt k potrubí a tam ho vhodit. V každém kole přemisťujete jiný předmět.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 38x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
Androkids
Postřehové hry - 33x
V této příjemné online hře se vydáte do kresleného světa. Se svým hlavním hrdinou, kterým je Šašek budete muset překonávat různé překážky a také se vyhýbat nepřátel. Při tom sbírejte mince, za které máte body.
Dream Connect
Postřehové hry - 47x
Další z nekonečné plejády spojovaček. Znáte-li Kuchařský mahjong, tak tato hra má velmi podobný herní princip. Budete hledat dva stejné obrázky a snažit se je spojit. Ovšem pozor - spojovací trasa může mít jen dva rohy (zlomy 90 stupňů).
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 44x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
Tibet Quest
Postřehové hry - 31x
Hra Tibet Quest sleduje osudy mladé slečny, které se ztratil otec při hledání bájné země Shangri La. Od tatínka dostala magický klíč, jenž pasuje do trezoru, z něhož zjistí důležité informace, které by mohly vést k nalezení dávno ztraceného člena rodiny. Vydejte se s dívkou na dobrodružství a přiřazujte k sobě trojice stejných symbolů.
Abstract Defense
Postřehové hry - 33x
Vyzkoušejte si zajímavě vytvořenou obrannou hru. Vaším směrem budou přijíždět různé nepřátelské raketky, které potřebujete zlikvidovat. Zelený paprsek likviduje zelené raketky, zatímco červený paprsek slouží k ničení červených raket. Pokuste se posbírat i různé další bonusy. Postupem času se zvyšuje obtížnost.
Apple Shooter Champ
Postřehové hry - 26x
Střelba z luku může být perfektní zábava. Přesně jako v této online hře, kde při špatné mušce může vaše figurantka přijít k úrazu. Vaším úkolem bude sestřelit jablko, které má žena na hlavě. Pokud se netrefíte do jablka, ale do ženy, tak ...no uvidíte sami.
Knife Rain
Postřehové hry - 29x
Naostřete virtuální nože a přijměte perfektní herní výzvu. Cílem je na objekt vrhat nože tak, aby se předmět rozpadl. Nesmíte trefit jiné objekty, které už v předmětu jsou (např. další nože). Hra je návyková a může být i docela těžká.