Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 7179x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 34x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.
My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt
Postřehové hry - 17x
Pokud máte rádi hledání čísel v obrázcích, pak si jistě na své přijdete v rámci hry s dlouhým názvem My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt. Hledaná čísla se nachází ve spodní liště a přehledně tedy vidíte, kolik toho ještě chybí objevit. Zahrát si můžete hned několik velice pěkně připravených úrovní.
Bomb Bandits
Postřehové hry - 9x
Jistě mnoho z Vás zná hru Snake. V této hře budete hrát za námořníka a Vašim úkolem bude sbírat bomby padající na palubu. Je to na stejné bázi jako Snake. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je. Určitě se u této hry dobře pobavíte.
Disco Ball
Postřehové hry - 32x
Tahle hra je výborný důkaz toho, že i hry s primitivním nápadem můžou být až neskutečně zábavné. Myslíte si, že dokážete se svým zeleným kolečkem ovládnout celou plochu a udržet si území? Proti vám půjde modrý a lehké to zrovna nebude.
Central Parking
Postřehové hry - 322x
Jste připraveni na další chytlavou parkovací online hru? Central Parking dokonale prověří vaši trpělivost, postřeh a smysl pro přesnost. Zaparkujte auto na místo bez jediného škrábance.
Crop Busters
Postřehové hry - 22x
Povedená super hra s tématem spoj tři stejné symboly. Máte-li rádi postřehově logické online hry typu Rise of Atlantis nebo Bubble Shooter, pak si jistě přijdete na své i v této online hře.
Želvy Ninja
Postřehové hry - 1177x
Jednoduchá postřehová hra s tématem legendární čtveřice želvích ninjů. Úkol je jasný - sestřelte shurikeny co nejvíce nepřátel během časového limitu.
Shell Game - zahrajte si skořápky
Postřehové hry - 11x
Skořápky byla kdysi velice oblíbená hra pražských veksláků :o). Vždy jste měli jistotu, že prohrajete. To online hra Shell Game je naprosto férová a bezpečná. Kulička je ukryta pod jednou ze čtyř skořápek, po zamíchání musíte uhodnout kde je. Můžete sázet i virtuální peníze.
Toy Story Woody To The Rescue
Postřehové hry - 42x
Graficky velmi přívětivá online hra na motivy oblíbeného kresleného filmu Příběh hraček. Vrhněte se do hry a zažijte skvělé dobrodružství. Nejdříve se rozhoupejte na laně a otestujte svůj postřeh při přeskoku na věž.
Death to ninja
Postřehové hry - 6x
Zajímavá postřehová hříčka, ve které hrajete za japonského nindža bojovníka. Vrháte svoje dýky proti nepřátelům, kteří se přibližují. Máte ale čas pouze do té doby, než vás zabijí svým mečem, když se přiblíží dostatečně blízko.
Smoking Barrels - souboj na Divokém západě
Postřehové hry - 12x
Smoking Barrels je skvělá online hra s westernovým motivem. Ve střeleckém souboji se utkáte s největšími zloduchy jednoho zapomenutého amerického městečka. Před začátkem hry nejprve zadejte svoji přezdívku a poté si kupte první zbraň a pár nábojů. Před soubojem musíte mít zaměřovač v "Safe Area". Po odpočítání a objevení se terče musíte rychle tasit, umístit zaměřovač do terče a kliknout. Rozhodně to chce trochu cviku, ale pak bude tasit jako Billy Kid ;).
Candy Bubble
Postřehové hry - 50x
Pěkně barevný a skvěle hratelný bubbleshooter. Snažte se vystřelit barevnou kuličku tak, aby se připojila k alespoň dvěma stejně barevným - tím kuličky zmizí. Čím vyšší kombinace, tím více bodů. Dokážete dohrát všechny levely?
Overhaul
Postřehové hry - 15x
Zajímavě pojatá střílečka plná akce, postřehu a přemýšlení. Budete se snažit ubránit svou vesmírnou loď před nájezdy zlých vetřelců. K obraně slouží věže, které zesílíte, pokud spojíte tři stejné objekty. Však se pusťte do této superhry a sami uvidíte.
Bubble Shooter Bird
Postřehové hry - 40x
Zajímavá jednodušší verze známé hry bubble shooter. Pomocí děla vystřelujte barevné kuličky a snažte se mířit tak, aby se kulička dostala k minimálně dvěma stejně barevným kuličkám. Cílem je samozřejmě postupně vyčistit celou plochu od kuliček.
Poke Bubbles
Postřehové hry - 37x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?