Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 7840x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Stumped
Postřehové hry - 30x
Zajímavá pixelová gameska, ve které  budete probíhat bludištěm, vyhýbat se překážkám a nepřátelům a snažit se dostat až do cíle, který vás přesune do další úrovně. Sbírejte dýně pro vyšší skóre a nezapomeňte na klíče, které vám otevřou brány.
Park Your Ride 2
Postřehové hry - 15x
V této hře je Vašim úkolem zaparkovat všechna auta na vyznačené místa. Dávejte si velký pozor na to, aby Vám vyšel čas. Vyhýbejte se mnoha překážkám, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Nudit se určitě nebudete. Neváhejte a pusťte se do hry.
Honey Bees
Postřehové hry - 22x
Vyzkoušejte si práci včelařky v roli mladé dívky. Dobrosrdečná dívka se snaží získat co nejvíce medu, který potom prodá a peníze věnuje místní škole na učebnice. Pomůžete jí z jejím ušlechtilým nápadem?
Bump Pinball
Postřehové hry - 22x
Klasický pinball jistě znají starší generace, v minulosti to totiž byla velice populární hra na herních automatech. Speciálními packami odpalujete kuličku, aby nespadla do díry a nasbírala co nejvíce bodů.
The Lost World
Postřehové hry - 1338x
Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.
Gung Ho Pirates
Postřehové hry - 39x
Další z řady her, které tak trochu těží z prvků hry Angry Birds. V roli piráta budete pomocí kanónu odstřelovat ukryté piráty. Máte omezený počet nábojů, takže velmi dobře miřte a přemýšlejte kam střílet.
Frantic Frigates
Postřehové hry - 40x
Vezměte si na starost jeden starý škuner, se kterým se vydejte na dobrodružnou výpravu po stopách pokladů. Potápějte nepřátele a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné a nebezpečné vodní živočichy. Občas se podívejte do obchodu, jestli si nemůžete pořídit něco užitečného, co by pomohlo s dalším postupem.
Dora Swap Puzzle
Postřehové hry - 45x
Dora je oblíbená hrdinka dívčích her. V této logické a postřehové hře si můžete zahrát pexeso s obrázky Dory. Je to snadné, hra je vhodná pro nejmenší děti.
Long Bus Driver 2
Postřehové hry - 29x
Zkuste si roli řidiče autobusu v zabydlené čtvrti. Jezděte autobusem od zastávky k zastávce bez toho, aniž byste způsobili dopravní nehodu. Buďte také ohleduplní k chodcům, kteří rozhodně nechtějí přijít k úrazu.
hra v Unity3D
Heap of Trouble
Postřehové hry - 19x
Pomozte Stevenovi zabalit všechny předměty do krabice. Zní to jednoduše, ale není tomu tak. Musíte využít nápověd a svého umu, abyste nakonec krabici zavřeli. Graficky i hratelně velmi příjemná hra v Unity3D.
Black White Car
Postřehové hry - 28x
Vítejte v černobílém světě, kde se s autem vydáte na výlet. Potřebujete posbírat co nejvíce bonusů se symbolem amerického dolaru, zatímco jiným překážkám na trati se musíte bezpečně vyhýbat, aby se s autem nic nestalo. Na začátku si můžete vybrat ze dvou herních módů, na výběr máte mezi Story Mode a Free Mode. Každý z nich má něco do sebe.
Neon 2
Postřehové hry - 22x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Brave Run
Postřehové hry - 40x
V této pěkné hře se seznámíme s princeznou Meridou, která vám může být povědomá z pohádky Rebelka. A o co ve hře půjde? V roli Meridy se snažte uběhnout co nejdále a při tom překonávat všechny překážky.
Sea Monster Smoosh
Postřehové hry - 24x
V této hře se vydáte do podvodního světa plného nebezpečných ryb. Vašim úkolem bude se k rybám dostat a za pomocí svého záludného zařízení rybu zničit. Dokážete ryby zničit dřív, než to ony udělají s vámi?
Cups Game - skořápky
Postřehové hry - 34x
Skořápky patří v dnešní době již mezi naprosto klasické hry. V dřívějších dobách patřily skořápky mezi velice časté hazardní hry. Cíl hráče je jednoduchý. Musí přesně sledovat kuličku, kterou skořápkář přehazuje mezi jednotlivými pohárky, aby posléze mohl odhalit, kde se schovává ona kulička. Potřebujete opravdu dobrý postřeh.