Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 7704x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Spider Invasion
Postřehové hry - 15x
Ve vrchní části uvidíte vždy různě barevnou kostičku, kterou vložíte do pole tak, aby vzniknul obrazec. Jaké obrazce máte tvořit uvidíte na začátku hry. Ve hře musíte dostat různé zbraně až na spodní část a tím ničit pavouky. Poté klikněte na zbraň, která je v dolní části hrací pole a použijte ji.
Heavy Duty Parking
Postřehové hry - 37x
Máte rádi superhry na parkování? Pokud ano, tak zkuste tuto parkovací hru s těžkými vozidly. Dobrý řidič totiž kromě malého vozítka umí pečlivě zaparkovat i pořádný silniční koráb.
Feed Us II.
Postřehové hry - 69x
Známá hra s názvem Feed Us již přichází s druhým pokračováním a opět se vžijete do kůže vodního živočicha, který je velice krvežíznivý. Pomozte piraně a konzumujte hektolitry lahodné lidské krve. Za nasbíranou krev si později můžete nakupovat i různá vylepšení, čímž si jistě pomůžete. Vycvičte malou piraňu ve smrtícího zabijáka.
Tuk-Tuk Taxi Dash
Postřehové hry - 22x
Zahrajte si na řidiče taxi v jednom velmi rušném městě. Vaším úkolem bude přijet ke klientovi a dovézt ho na místo, kam si bude přát. Důležité je jet rychle, avšak zároveň dávat pozor na provoz a na pravidla.
Arachnophilia
Postřehové hry - 22x
Pokud nemáte rádi pavouky, nebo se jich snad dokonce bojíte, pak hra Arachnophilia není rozhodně nic pro vás. Hlavním hrdinou je totiž pavouk, s nímž se snažíte pochytat si potravu, což jsou brouci. Jakmile se nějaký hmyz zachytí do vašich sítí, klikněte na něj, aby ho pavouk mohl sežrat. Vytvářejte pořádné pavučiny.
Photo King
Postřehové hry - 58x
Fotografování patří mezi oblíbené koníčky u celé řady lidí a mnoho fotografů se snaží zobrazováním věcí a lidí kolem sebe živit. Staňte se tím nejlepším fotografem pod sluncem, který dokáže fotit ty nejveselejší obrázky. Aby byly všechny tváře veselé, musíte je polechtat peříčkem a poté vyfotografovat.
Turbocharged Penguins
Postřehové hry - 27x
Tučňáci umějí létat! Nevěříte? Věřte. Tedy platí to alespoň v této online hře. Vaším úkolem je odpinkat tučňáka co nejvýše, třeba až do hlubokého vesmíru. Na cestě sbírejte turbo bonusy, které vašeho tučňáka trochu popoženou :). Až budete ve vesmíru, tak si hlídejte, aby se tučňák nedostal mimo obrazovku. Znamenalo by to konec hry.
Antarctic Expedition Mahjong
Postřehové hry - 38x
Ukažte co ve vás je a jaký máte postřeh v této pěkné superhře ve stylu mahjongu. Tentokrát je celá hra laděna do chladného stylu za polárním kruhem. Snad vám u hraní nezamrzne mozek a dobře se pobavíte.
hra v Unity3D
Balance Fight
Postřehové hry - 2105x
Pěkná 3D hra v enginu Unity, vhodná hlavně pro dva hráče. Vaším úkolem je porazit protihráče celkem 10x. Musíte využít veškeré své schopnosti a převážit vítězství na svou stranu. Vyhrajete vy nebo váš soupeř?
Reaktor Zuma
Postřehové hry - 29x
Ocitněte se v osmisektorovém reaktoru, kde potřebujete zažehnat všechny nepříjemnosti. Přiřazujte k sobě stejně barevné části plutonia, aby se mohly odstranit z jádra. Pro zničení jednotlivých částí plutonia k sobě musíte přiřadit minimálně shodně barevné trojice. Vaším cílem je odstranit všechny plutonia z reaktoru.
Vinnie Shooting Yard 3
Postřehové hry - 54x
Zábavná online hra, která prověří váš postřeh. Nejprve si vyberte jednu z osmi zbraní, zvolte obtížnost a můžeme začít. Úkolem je v časovém úseku sestřelit všechny figuríny.
Rat Shot - vystřelte myšáka
Postřehové hry - 24x
RatShot je výborná "odpálkovávací" flash hra. Vaším úkolem je vystřelit myšáka z lahve tak, aby pomocí vašeho klikání doplachtil co nejdále. Cestou je samozřejmě dobré potkat pár bonusů (balonek, svíčku, mušku, žárovku, pastičku). Důležité je třísknout kladivem co nejrychleji a ve správný moment.
Park My Plane
Postřehové hry - 42x
Toto je hodně oblíbená superhra s letadly. Sami se divíme, že se tu neobjevila dříve :). Jak už název hry napovídá, půjde v ní o parkování letadla na ranveji. Dojeďte letadlem na předem vymezené místo a poté na ranvej.
Heroic Ants
Postřehové hry - 43x
Jednoduchá chytlavá super hra s mravenci. Jeden takový chce doletět co nejdále. A to je právě úkol pro vás - pomoci mravencovi v co nejdelším letu. Nastavte dobrý úhel a správnou sílu letu. Podaří se vám docílit nejvyššího skóre?
American Summer Parking
Postřehové hry - 26x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.