Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 1663x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Redneck vs Zombies
Postřehové hry - 49x
Pěkná obranná super hra, ve které budete bránit jednoho vidláka. Na něj útočí hordy nemrtvých zvířat. Vlny útočníků se na vás řítí, takže na nic nečekejte, chopte se zbraně a snažte se zombíky zastavit. Ve hře nechybějí nejrůznější vylepšení zbraní a doplňků.
Face Attack!
Postřehové hry - 23x
Následující hra je velice dobrá pro všechny, kdo by si chtěli procvičit svůj postřeh a vynikající pozorovací schopnosti. Uvidíte před sebou několik zvířecích hlav, přičemž to vypadá, že jsou všechny totožné, což ovšem není pravda a jedna z hlav je odlišná. Tuto hlavu musíte objevit a co nejrychleji na ni kliknout pro zisk bodů.
Thor Towers
Postřehové hry - 5x
Online hra Thor Towers je lahůdkou pro hráče s pevnými nervy a s výborným odhadem. Vaším úkolem je stavět na sebe bloky tak, aby na sebe dosedly co nejpřesněji. Za přesné umístění máte více bodů. Thor Towers je hodně chytlavá hra. Ovládá se mezerníkem.
Stumped
Postřehové hry - 28x
Zajímavá pixelová gameska, ve které  budete probíhat bludištěm, vyhýbat se překážkám a nepřátelům a snažit se dostat až do cíle, který vás přesune do další úrovně. Sbírejte dýně pro vyšší skóre a nezapomeňte na klíče, které vám otevřou brány.
Crazy guitar
Postřehové hry - 5x
Hra, která je svým principem ne nepodobná světoznámé hvězdě Guitar Hero. Postupně k vám letí šipky, a vy musíte mačkat správné klávesy, abyste zahráli písničku dobře a bez chyb. Ze začátku zívačka, ale počkejte si.
Who Bob What Pants
Postřehové hry - 22x
Přeneste se do role školní houby, která v této hře likviduje zlé padouchy. K tomu využíváte bubliny, do kterých své protivníky chytáte. Za každého zničeného chuligána získáte body a bonusy.
Space Ball
Postřehové hry - 30x
Zajímavá minihra, ve které bude vaším úkolem ovládat míček a dostat se ke všem čtverečkům na hrací ploše. Ke splnění celé hry je zapotřebí, aby měl míček stejnou barvu jako čtverečky. Docela příjemná chytlavá gamesa.
Time Killer
Postřehové hry - 20x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.
hra v Unity3D
3D Army Tank Parking
Postřehové hry - 40x
Povedená 3D parkovací hra v Unity. Tentokrát však nepůjde o parkování obyčejného auta, ale o těžkotonážní tank. Masivní vozidlo dokonale prověří vaše schopnosti. Celkem na vás čeká 20 misí.
Pickup Truck Night Parkin
Postřehové hry - 55x
Perfektní hra s perfektní grafikou. Vylepšete si své řidičské dovednosti parkováním auta v městském provozu. Zkuste předvést to nejlepší co ve vás je. Začněte první úrovní a postupně zdolejte všechny, i poměrně těžký 10. level.
hra v Unity3D
2048 Endless Saga
Postřehové hry - 24x
Kdo by neznal velký herní hit 2048, který oslovil miliony hráčů nejen na mobilních telefonech. V této verzi vás čeká nekonečný zážitek ze hry. Pokud jste znuděni originální hrou, kdy jste museli využívat stále stejnou strategii a doufat ve velkou dávku štěstí, tak u této hry se zabavíte o dost víc.
Braainz Zap
Postřehové hry - 38x
Zajímavě zpracovaná online hra s prvky zombie a spoj tři. Na hrací plochu budou dopadat zombíci, vy je střílejte tak, aby se utvořily trojice stejných zombíků. Jakmile se utvoří trojice, tak nemrtví panáčci vybuchnou.
Pet Detective Case
Postřehové hry - 35x
Vžijte se do kůže detektiva, který pátrá po zmizelých zvířatech. Musíte zvířata objevit dříve, než se setmí, protože potom už by nebylo vidět a pátrání by se hodně ztížilo. Hledaná zvířátka jsou vždycky zobrazena ve spodní liště, takže máte přibližně přehled, co hledáte. Zvířátka se většinou dají poměrně dobře najít.
Hardest Game 2
Postřehové hry - 5x
Pokračování úspěšné hry, kterou určitě každý znám. Cílem této hry je dostat se s modrým čtverečkem do určeného místa. Při tom se musíte vyhýbat červeným kuličkám a sbírat mince. Dokážete se vypořádat s touto online hrou?
Crown Jewels
Postřehové hry - 39x
Klasická jednoduchá online hra na téma spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice královských korun. Nebude to tak snadné, jak se může zdát, protože každá úroveň je omezena časem.