Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 1701x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Crop Busters
Postřehové hry - 21x
Povedená super hra s tématem spoj tři stejné symboly. Máte-li rádi postřehově logické online hry typu Rise of Atlantis nebo Bubble Shooter, pak si jistě přijdete na své i v této online hře.
Stolen Art
Postřehové hry - 45x
Za použití vaši výborné fotografické paměti je vaším úkolem prozkoumat dva obrázky a zjistit, zda se jedná o originál nebo padělek. Stolen Art je pěkná online hra na odhalení rozdílů, je na konec i docela vtipná.
Fruiti Blox
Postřehové hry - 18x
V této hře je Vašim úkolem zničit co nejvíce kostiček. Zničíte je tak, že spojíte čtverce, které musí mít ve všech rozích stejně barevnou kostičku. Záleží jen na vás, jak velkou kostičku či obdélník uděláte. Sbírejte různé bonusy a dostaňte se do dalšího kola.
Biolabs Outbreak
Postřehové hry - 510x
Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.
Pokemon Diamond
Postřehové hry - 38x
Pěkná spojovačka ve stylu oblíbených Pokémonů. Jak už to v podobných hrách bývá, budete hledat stejně barevné dílky a snažit se je spojit do trojic. Tím se postupně hrací pole čistí a před vámi se ukazuje obrázek Pokémona.
Jumper
Postřehové hry - 32x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Fruita Crush
Postřehové hry - 118x
Skvělá online hra ve stylu spoj tři stejné symboly. A pokud jde o symboly, tak tentokrát to bude šťavnaté ovoce. Hledejte lepší kombinace (4 a více stejných), využívejte bonusy a zkuste zdolat všech 100 levelů.
Waikiki Solitaire
Postřehové hry - 84x
Zajímavě stvořený solitér, ve kterém budete čistit hrací pole od karet různých hodnot. Cílem je vytvořit seřazené balíčky podle hodnot - od esa po krále. Dokážete dohrát hru až do konce nebo se zaseknete?
Advancing Bubble
Postřehové hry - 59x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Midget Tossing
Postřehové hry - 12x
Pěkná hra na odreagování. Podaří se vám vhodit panáčky do košů, aniž by některý z nich spadl? Pokuste se o to. Cílem je dosáhnout 100 bodů. Ovládání minihry je jednoduché - myší nastavíte úhel a mezerníkem házíte.
Face Attack!
Postřehové hry - 23x
Následující hra je velice dobrá pro všechny, kdo by si chtěli procvičit svůj postřeh a vynikající pozorovací schopnosti. Uvidíte před sebou několik zvířecích hlav, přičemž to vypadá, že jsou všechny totožné, což ovšem není pravda a jedna z hlav je odlišná. Tuto hlavu musíte objevit a co nejrychleji na ni kliknout pro zisk bodů.
Retron
Postřehové hry - 12x
Pokud potřebujete procvičit postřeh a orientaci v prostoru a náhlých nečekaných situacích, doporučuji tuhle hru. Je laděná do retro stylu, takže si i starší rádi zavzpomínají na grafiku let minulých.
Eye See Things
Postřehové hry - 37x
Velmi příjemná oddechovka, ve které ovšem musíte předvést váš dokonalý postřeh. V levém panelu se vám budou zobrazovat symboly, které musíte najít v pravé herní části. Hledejte opravdu rychle, protože čas plyne velmi rychle.
hra v Unity3D
Construction Truck 3D
Postřehové hry - 36x
Velmi pěkná 3D hra v Unity. Zkuste si roli řidiče míchačky, která se ovládá poměrně nemotorně, ale věříme, že to dáte. Pokud se vám podaří zdolat celkem 18 náročných úrovní, tak budete opravdovými mistry.
hra v Unity3D
City Bus Parking
Postřehové hry - 70x
Chtěli jste si někdy vyzkoušet řízení městského autobusu? V této super hře si to můžete zkusit. Otestujte své řidičské schopnosti a dovednosti v této 3D hře. Jezděte po městě a hledejte místo na zaparkování.