Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 6706x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Biking in Amsterdam
Postřehové hry - 23x
Každý určitě zná Amsterdam, který je protkán sítí cyklostezek. Na jedné takové se můžete virtuálně projet. Projeďte se Amsterdamem na kole, překonávejte překážky a pěkně se bavte. Je to super hra.
Stolen Art
Postřehové hry - 47x
Za použití vaši výborné fotografické paměti je vaším úkolem prozkoumat dva obrázky a zjistit, zda se jedná o originál nebo padělek. Stolen Art je pěkná online hra na odhalení rozdílů, je na konec i docela vtipná.
Pick A Lock
Postřehové hry - 29x
Velice jednoduchá, ale neskutečně chytlavá online hra, která dokonale otestuje váš postřeh. Po spuštění musíte kliknout v okamžik, kdy se červená čára dotkne oranžového bodu. Je to těžké hned v prvních levelech.
Crazy Go Nuts 2
Postřehové hry - 45x
V tomto pokračování úspěšné hry máte za úkol vystřelit malou veverku tak, aby během letu posbírala co nejvíce oříšků. Důležité je veverku vystřelit tak, aby se mohla odrážet od dalších objektů a nespadla na zem.
Ball Revamped 5 - Synergy
Postřehové hry - 350x
Online hra Ball Revamped má výborný a originální námět. Vaším úkolem je dostat kuličku do teleportu. Zdá se vám to jednoduché? Chyba lávky. Vybalancovat kuličku do správného směru a nedotknout se přitom hranic je pekelně těžké. Hra se ovládá šipkama.
Desert Faces
Postřehové hry - 56x
Klaasická spojovačka tří a více stejných objektů ve stylu staré hry Bejeweled. Postupně posunujte barevné objekty a čistěte herní pole, krom toho musíte plnit i různé úkoly. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Goki dash
Postřehové hry - 14x
Tohle je příklad hry s geniálním nápadem, která tu ještě nebyla. Hrajete za malého švábíka, který se musí pohybovat po podlaze a sbírat zelené tečky. Nebude to mít ale moc lehké, protože ho ještěrka chce sníst.
hra v Unity3D
Lego City: Coast Guard
Postřehové hry - 37x
Přidejte se k jednotce záchranářů v Lego městě. Tentokrát budete zachraňovat expedici, která uvízla na moři. Pokud si troufáte na ovládání malé helikoptéry, tak už startujte tuto skvělou 3d hru v unity.
Makeover Game
Postřehové hry - 10x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.
Face Attack!
Postřehové hry - 28x
Následující hra je velice dobrá pro všechny, kdo by si chtěli procvičit svůj postřeh a vynikající pozorovací schopnosti. Uvidíte před sebou několik zvířecích hlav, přičemž to vypadá, že jsou všechny totožné, což ovšem není pravda a jedna z hlav je odlišná. Tuto hlavu musíte objevit a co nejrychleji na ni kliknout pro zisk bodů.
Waikiki Solitaire
Postřehové hry - 87x
Zajímavě stvořený solitér, ve kterém budete čistit hrací pole od karet různých hodnot. Cílem je vytvořit seřazené balíčky podle hodnot - od esa po krále. Dokážete dohrát hru až do konce nebo se zaseknete?
Sewer Escape 2
Postřehové hry - 545x
Druhý díl příjemné oddechovky, ve které je hlavním hrdinou trochu pomatený křeček. Ten se chce dostat do co možná nejvyšší výšky. Takže ho nabijte do děla, vystřelte, a pomocí myši posouvejte výš. Nezapomeňte sbírat zlaté mince.
Whaa
Postřehové hry - 49x
Chytlavá postřehová minihra s velice jednoduchým herním principem. Ve hře "pouze" sestřelujete barevné kruhy, avšak je to velice zábavné. Samozřejmostí je sbírání bonusů, dále například použití speciální zbraně atd.
Najdi 5 rozdílů
Postřehové hry - 7643x
Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?
Traffic Cash
Postřehové hry - 31x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.