Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dr. JimJack

Hrajete online hru Dr. JimJack

Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.

ovládání hry Dr. JimJack

myší, viz instrukce ve hře • 31.57 MB • 7586x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 29x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.
Math Shooter
Postřehové hry - 31x
V této skvělé početní hře je Vašim úkolem vypočítat příklady, které naleznete v horní části hrací plochy. Uděláte to tak, že kliknete na číslo, které je výsledkem příkladu. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Pick A Lock
Postřehové hry - 29x
Velice jednoduchá, ale neskutečně chytlavá online hra, která dokonale otestuje váš postřeh. Po spuštění musíte kliknout v okamžik, kdy se červená čára dotkne oranžového bodu. Je to těžké hned v prvních levelech.
Soul Quest Plus
Postřehové hry - 27x
Zajímavá online hra, ve které budete svou kuličku (duši) navádět na vznášející se Pandořinu skříňku. Level splníte, pokud budete skříče nablízku po určitý čas.
Apple Season
Postřehové hry - 52x
Ve hře Apple Season se nacházíme v období, kdy se na stromech urodilo velké množství jablek. Tato jablka padají z horní části hrací plochy a vy máte dole košík, do něhož se musíte pokusit pochytat co největší možné množství jablek. Jablka padají občas velkou rychlostí a všechna určitě nestihnete chytit. Celkem spadne sto jablek, kolik jich sklidíte?
Park My Plane
Postřehové hry - 42x
Toto je hodně oblíbená superhra s letadly. Sami se divíme, že se tu neobjevila dříve :). Jak už název hry napovídá, půjde v ní o parkování letadla na ranveji. Dojeďte letadlem na předem vymezené místo a poté na ranvej.
Darts and Beer
Postřehové hry - 24x
Jak už název hry napovídá, půjde v ní o házení šipek. Ale co to pivo v názvu? Inu, jste v hospodě, takže u házení šipek budete také popíjet. A alkohol nebude mít zrovna dobré účinky na přesnost. S tím se však budete muset vypořádat.
Penguin diner
Postřehové hry - 611x
Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?
Skullette Matching
Postřehové hry - 50x
Na strašidelné střední škole Monster High se dějí věci. Tentokrát se dostanete do pozice, kdy musíte odstraňovat lebky. Ale aby to nebylo jednoduché, potřebujete vytvářet vždycky minimálně trojici stejně vypadajících lebek. Na splnění úrovně dostanete předem stanovený časový limit, který ve spodní části ubíhá.
Quick Draw
Postřehové hry - 19x
Hodně chytlavá online hra, která vyzkouší váš postřeh. Úkolem je střelit útočníka dřív, než střelí on vás. Vaše rychlé reflexy jsou to nejdůležitější. Nezapomínejte rychle nabíjet.
Blackbeards Assault
Postřehové hry - 8x
Této hře nechybí akce ani příběh. Budete se mstít pirátům za smrt vašeho otce. Přemozte velkého hada, který je z barevných kuliček. Střílejte do něj další kuličky tak, aby jste spojili tři stejně barevné kuličky a ony zmizely.
Too Many Bugs
Postřehové hry - 48x
Online hra 2 Many Bugs má velice jednoduchý cíl - vaším úkolem je co nejrychleji označit brouky stejné barvy. Stačí kliknout myší a ohraničit vždy nejméně dva brouky stejné barvy. Pokud se vám do obrysu připlete jiný brouk, máte smůlu. Každá úroveň je omezena nemilosrdným časovým limitem.
Sewer Escape
Postřehové hry - 28x
V této skvělé hře ovládáte rozkošného křečka. Vašim úkolem je vystřelit křečka do vzduchu a klikáním na něj ho dostat co nejvýše. Křečkův letecký pokus o útěk ze stoky začíná. Záleží jen na Vás, jestli to dokážete. Pusťte se do hry.
Sugar Cannon
Postřehové hry - 40x
V této hře budete muset předvést perfektní mušku při míření. Budete totiž pomocí děla krmit nejrůznější postavičky, které určitě znáte z internetu a jiných her. Dávejte pozor na to, abyste krmili každou postavičku správným jídlem.
Gyroball
Postřehové hry - 34x
Online hra, ve které se budete snažit dostat míček z jedného konce plošiny na druhý, kde čeká teleport do další úrovně. Udržet neposedný míček na dráze je poměrně složité. Stačí jedno zaváhání a začínáte znovu... Hra Gyroball se ovládá šipkama. Je to docela návykovka.