Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Firefighters Rush
sponzorované odkazy

Firefighters Rush

Hrajete online hru Firefighters Rush

V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.

ovládání hry Firefighters Rush

myší, viz instrukce ve hře • 6.51 MB • 204x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Know your countries - zeměpis online
Ostatní - 0x
Dobře vypadající super vzdělávací hra, ve které budete rozpoznávat hranice států. Hra se hodí pro všechny hráče, zejména pro školáky, u kterých ostestuje znalosti zeměpisu.
A Walk in the Park
Ostatní - 62x
Velice originální oddechová hříčka. Jste pejsek, co se snaží dovést svého páníčka domů. On je na vozíčku, a vy ho táhnete pomocí svého vodítka. Speciální bonusy vám ho zkracují a prodlužují, podle situace.
World of Science
Ostatní - 1x
Zajímavá strategicko naučná hra, ve které budete řídit svou malou planetu. Budete vydělávat peníze, vylepšovat svůj domeček a spoustu dalších herních činností. Třeba si dozvíte, jak některé věci kolem nás fungují.
Bubble Fighting Tournament
Ostatní - 2x
Máme tady turnaj v létajících letadlech, kteří jsou přivázání na balónky. Vaším úkolem je tyto balónky svému soupeři propíchnout. Tak se do toho dejte a vyberte ty správné náboje se kterými je propíchnete.
Ping Pong - pinkání do zblbnutí
Ostatní - 4x
Hra Ping Pong od Miniclip, ve které si budete pinkat s míčkem, nic víc. Ikdyž se to zdá být velice snadné, není tomu tak. O čemž se brzy přesvědčíte. Míček totiž neustále uskakuje a pokud správně neodhadnete místo dopadu, budete mít problém :).
Adrenaline Challenge
Ostatní - 69x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
Tarnation
Ostatní - 9x
Povedená hra Tarnation před vás postaví nelehký úkol - ubránit zavlažovací kanál před útokem brouků. Proti útočníkům se bráníte květinami, které vytvoříte ze semínek. Podle směru, v jakém semínka vyberete se vytvoří květiny příslušné barvy. Dobře je to vysvětleno v tutorialu.
Surfer hand doctor
Ostatní - 2x
Vžijte se do virtuální role doktora na ambulanci. Tam byl právě přijat malý chlapec se zraněním ruky. Na vás bude, abyste ho ošetřili a zranění vyléčili. Postupujte ve správném pořadí procedur a třeba se i něčemu přiučíte.
The Fog Fall 4
Ostatní - 0x
Máme tady takovou super hru, ve které budete klikat a sbírat veškeré věci. Tak se do toho dejte a pokuste se posbírat vše, co na zemi naleznete. Později pochopíte celou tuto hru. Musíte někoho osvobodit.
IndestructoTank Launch
Ostatní - 4x
S náklaďákem se snažte vyletět jak nejvýšše budete moct. Dejte si velký pozor, abyste nespadli příliš brzo, protože to byste pak nezískali žádný bonus. Tak se do toho dejte a hlídejte si stav paliva.
2Long 2Park
Ostatní - 0x
Máme tady strašně dlouhý náklaďák se kterým musíte projet ulicemi velkoměsta. Dávejte si však pozor, abyste nepodřeli nějaký automobil, který je zaparkovaný. Vaším úkolem je zaparkovat vozidlo na své místo.
Daily Life 2
Ostatní - 1x
Spěte, studujte, vydělávejte, žádejte o práci v této super hře, kde si zahrajete na skutečný život. Najděte si v tomto městečku práci a vydělejte si nějaké peníze, které se vám budou ukládat do banky. V tomto městečku je spousta zábavy.
Diner Dash Hometown Hero
Ostatní - 0x
Vlastníte svou vlastní restauraci a zároveň se také staráte o své zákazníky. Přijímáte jejich objednávky, nosíte jim jídlo a Přijímáte od nich peníze. Pokuste se vše dělat svědomitě a hlavně rychle.
Tribal Jump
Ostatní - 0x
Tribal Jump je výborná chytlavá hra. Úkol je na první pohled snadný - stačí skákat z jedné lebky na druhou. Ovšem tak jednoduché to není. Musíte velmi dobře odhadnout sílu a úhel skoku, protože jedna chyba znamená konec hry.
The Brawl - Ep.4
Ostatní - 1x
Hra Brawl je vždy taková bitkařská hra. Tentokrát budete muset zmlátit velice známou celebritu, která zpívá Gangnam styl. Je to Korejský zpěvák ze skupiny PSY. Tak se do toho dejte a dejte mu co proto.