Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Firefighters Rush
sponzorované odkazy

Firefighters Rush

Hrajete online hru Firefighters Rush

V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.

ovládání hry Firefighters Rush

myší, viz instrukce ve hře • 6.51 MB • 1226x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Music catch
Ostatní - 967x
V této hře se stáváte nájemným vrahem. Vašim úkolem je plnit mise za které dostanete zaplaceno. Za vydělané peníze si můžete nakoupit lepší vybavení, které Vám může zachránit krk. Dokážete se probojovat do dalších kol?
Orb 2
Ostatní - 1x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Mysteriez
Ostatní - 2x
V této bezvadné hře máte jediný, avšak složitý úkol. Najít čísla, která jsou schovaná v různorodém prostředí. Nápomocná Vám bude lupa, kterou můžete použít kdykoliv budete potřebovat. Takže neváhejte, pusťte se tuto hru a ukažte, jak bystří jste.
Boom Town
Ostatní - 1x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Stylin Stuff - hra pro holku
Ostatní - 8x
Stylin Stuff je hra, kterou si oblíbí hlavně holky. Jedná se o stylizaci nohou a nehtů. Na výběr je celá řada laků, třpytek, sandálů, doplňků a samozřejmě i šperků.
Auto Intellectual Parking
Ostatní - 2x
Hra budoucnosti. Tyto automobily se vznášejí nad zemí a vaším úkolem je zaparkovat na své místo. V budoucnosti to už bude trošku těžší zaparkovat na místo, které vám bylo vybráno. Vyhýbejte se všem projíždějícím autům.
Ghost Train Ride
Ostatní - 897x
Usedněte na šílenou a strašidelnou horskou dráhu a pokuste se dojet v této hře až do konce bez jediné nehody. Na horské dráze se budete vozit z mnoha příšerkami, které nesmíte zabít. Podaří se vám to?
Pokemon Puzzle Challenge
Ostatní - 12x
Pokud jste fanoušky Pokémonů a myslíte si, že je všechny znáte, pak zkuste tuto testovací online hru. Na hrací ploše se vám ukáže 24 Pokémonů a jméno jednoho z nich. Vaším úkolem je nalézt ke jménu odpovídající obrázek Pokémona. Na přemýšlení máte 6 sekund.
Sitekick Factory
Ostatní - 2x
Graficky pěkná online hra, ve které musíte zvládnout obsluhu továrny na malé robůtky, tzv. sitekicky. Panáčka ovládáte šipkama, mezerníkem pak ovládáte stroje. Každou směnu máte za úkol vyrobit určité množství robůtků.
Raft Wars - souboj o poklad
Ostatní - 2x
Malý Simon jednoho letního dne našel na pláži hroudy zlata a diamantů. O poklad se ale zajímají i tlupy neřádů. V roli brášky malého Simona si vyzkoušíte zajímavý střelecký souboj na moři. Hra je doprovázena vtipnými hláškami. Raft Wars je superhra každým coulem, hlavně skvěle hratelná a zábavná. Ovládá se myší.
Hanna in a Choppa
Ostatní - 10x
Hru Hanna in Choppa si nejde nezamilovat. Usedněte do kokpitu malého a pohyblivé vrtulníčku a snažte se dostat do cíle, který je označen vlajkou. Při své cestě budete muset ale čelit mnoha překážkám.
Gravitee
Ostatní - 194x
Golf od nyní nemusíte hrát pouze na perfektně zastřiženém zeleném a hladkém trávníku, teď to jde totiž i ve vesmíru mezi planetami. Každá z nich má samozřejmě své gravitační pole, a tak se dráha míčku vychyluje.
Cinema Drive-In Parking
Ostatní - 2x
Víkend je tady! Tak na co čekáte? Vezměte vaše přátele a jeďte do kina! V této hře se budete snažit zaparkovat na parkovišti. Dávejte si pozor, abyste své auto nijak nepodřeli a také nepodřeli ostatní kolem vás.
Tom and Jerry Ice Jump
Ostatní - 80x
Pomozte myšce přeskočit z jednoho ledu na druhý. Používejte vaší myš k tomu, abyste určili směr a také sílu skoku. Užívejte si zábavu v této hře. Je to opravdu super hra s Tomem a Jerrym.
Monkey Go Happy: Mini Monkeys
Ostatní - 4x
Rozveselte tuto opičku. Máte tady několik možností, které musíte využít. Tak se do toho dejte do světa opiček. Držíte tady malou opičku, kterou musíte někam umístit. Tak se do toho dejte.