Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Firefighters Rush
sponzorované odkazy

Firefighters Rush

Hrajete online hru Firefighters Rush

V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.

ovládání hry Firefighters Rush

myší, viz instrukce ve hře • 6.51 MB • 579x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Alkie Kong 2
Ostatní - 3x
Alkie Kong je v podstatě o pouhém prostupování do dalších levelů. Máte objevit klíč, který otevírá bránu pro postup, a ne vždycky to bude tak jednoduché. Co myslíte, máte dostatečný důvtip na to, abyste vše prošli?
Chubby Hamster
Ostatní - 7x
Pěkná úniková online hra s křečkem, který by rád zdrhl z klícky. Pomůžete mu? K útěku budete potřebovat najít správný postup, což znamená klikání na předměty a hledání souvislostí, které by vám mohli pomoci.
Zwingo Game
Ostatní - 0x
Pokud vás nechytne Zwingo Game, tak už nic;). Tato minihra je totiž dost návyková. Vaším úkolem je chránit hlavní kuličku, která se nesmí dostat mimo vyznačené hranice. Útočí na ní černé kuličky, které musíte odpinkávat ven. S každým úspěšným odrazem získáváte zkušenostní body, za které můžete pořídit vylepšení. Ovládání pouze myší.
Super Mario Star Scramble 3
Ostatní - 8x
V této hře se musíte dostat do všech úrovní této super hry. Opětovně budete hrát za Mária, který se musí dostat přes veškeré tyto nepřátele. Budete tady před sebou mít želvy, na které musíte skočit, abyste je zabili.
hra v Unity3D
Knit Wits
Ostatní - 2x
Pomozte Rigbymu a Mordecai setkat se se všemi přáteli a usadit je na správná místa. Během vítání hostů a jejich usazování musíte dbát na to, aby se nedostali do blízkosti jiného hosta se stejným svetrem. Jinak by došlo k potyčce a konci hry.
Escape - The Health Center
Ostatní - 1x
Další díl oblíbené hry s tématem útěku z uzavřené místnosti. Tentokrát se ocitáte v nemocnici. Podaří se vám dostat se ven během 5 minut než se vrátí sestra?
Blastmatic
Ostatní - 0x
Bezvadná oddechová hra. Vašim cílem je dostřelit dělovou kouli co nejdále to půjde. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Váš výkon může ovlivnit mnoho faktorů. Je to například výška, razance, různé přesnosti. Zvládnete dostřelit kouli nejdále?
Sling
Ostatní - 1x
Zajímavá oddechovka, ve které budete provádět svoji malou zelenou slizkou kapku čehosi skrz jednotlivé levely. Máte za úkol sesbírat všechny body, které jsou rozmístěné po mapě a nakonec se přemístit do cíle.
Mine Blocks 2
Ostatní - 1x
Pěkná skákačka a bludišťovka ve stylu legendy Minecraft.  Snažte se dolovat zlato a stavět nejrůznější herní objekty. Pokud jste věrnými fanoušky hry Minecraft, tak vás tento klon určitě potěší.
Coaster Bike
Ostatní - 89x
Jeďte s vaší motorkou po horskédráze a pokuste se dokončit všechny úrovně v této hře. Dávejte si pozor, abyste nespadli. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré tyto závody. Ukažte, co ve vás je a co umíte.
Tribal Jump
Ostatní - 0x
Tribal Jump je výborná chytlavá hra. Úkol je na první pohled snadný - stačí skákat z jedné lebky na druhou. Ovšem tak jednoduché to není. Musíte velmi dobře odhadnout sílu a úhel skoku, protože jedna chyba znamená konec hry.
Park-a-Lot
Ostatní - 3x
Zahrajte si na profesionálního řidiče na parkovišti. Zákazníci přijíždějí do klubu a vaším úkolem je zaparkovat jejich auto a posléze jim ho také přistavit. Každý vůz má své unikátní číslo, které označuje pozici na parkovišti. Hra se ovládá mezerníkem (vstup do auta), backspace (výstup), šipky.
3 Pandas
Ostatní - 0x
Pokuste se zachránit tyto tři pandy. Jsou uzavřené v kleci se kterou budete muset pochodovat a udělat vše, aby spadla na zem a rozbila se. No tak se do toho dejte a aktivujte nějaké zařízení.
Christmas Bike Trip
Ostatní - 1199x
Jeďte s tímto Santou na motorce přes hory sněhu a pokuste se udržet balanc při překonávaní překážek. Posbírejte všechny dárečky, které jsou po cestě porozházený a vyhrajte!
Hang Stan - hra šibenice
Ostatní - 1x
Zábavná online hra postavená na principu hry šibenice. Hádáte tajenku doplňováním písmenek. Pokud se 4x zmýlíte, tak je bohužel osud malého pašíka Stana zpečetěn.