Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Firefighters Rush
sponzorované odkazy

Firefighters Rush

Hrajete online hru Firefighters Rush

V této zdařilé online hra budete hrát roli nebojácného hasiče. Na začátku mise musíte nejprve zdolat překážky v terénu, potém se musíte postarat o rychlé uhašení požáru. Nenechte shořet celý dům.

ovládání hry Firefighters Rush

myší, viz instrukce ve hře • 6.51 MB • 76x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Bomb Chain
Ostatní - 29x
Tahle hra je perfektním příkladem jednoduché ale velice chytlavé oddechovky. Máte k dispozici spoustu levelů s bombami, kdy každá z nich vybuchuje podle určitých pravidel. Vy je musíte odpálit všechny.
Hungry Ducks
Ostatní - 37x
Snažte se nakrmit kachničku a nebo ji také zabít, to záleží na situaci. Některé úkoly jsou velice obtížné a musíte přemýšlet, jak krmivo ke kachničce dostat. Tak se ukažte, co dokážete v této super hře.
Kings win
Ostatní - 16x
Dva králové se kdovíproč nějak nepohodli, a tak to teď řeší velikou námořní bitvou. V čele modré strany budeš stát ty a snažit se potopit dělovými koulemi potopit všechny nepřátelské lodě. Miř přesně.
Fish tales
Ostatní - 38x
Hra, která se striktně řídí pravidlem: Vetší ryba žere menší rybu. Vašim úkolem bude v každém levelu sežrat tolik ryb, abyste vyrostli a zvětšili se. Postupně si budete troufat na stále větší macky.
Berzerk Ball 2
Ostatní - 17x
Vystřelte tohoto tlustého chlápka a pokuste se o co nejdelší dolet. Posbírejte různé věci, získejte zkušenosti a vylepšujte se. V dalších pokusech možná doletíte dále. Tak se do toho dejte v této super hře!
Digital Switch
Ostatní - 27x
Digital Switch je hra, ve které uplatníte svůj postřeh, paměť a logické myšlení. Digital Switch se totiž skládá ze 4 miniher, v hlavní hře musíte digiboty přeskupit tak, aby vždy chytli žeton jejich barvy. Ve třech bonusových hrách pak budete opakovat hudební sekvenci, střílet disky a sbírat mince.
hra v Unity3D
Knit Wits
Ostatní - 47x
Pomozte Rigbymu a Mordecai setkat se se všemi přáteli a usadit je na správná místa. Během vítání hostů a jejich usazování musíte dbát na to, aby se nedostali do blízkosti jiného hosta se stejným svetrem. Jinak by došlo k potyčce a konci hry.
Euphoria
Ostatní - 29x
Zajímavá superhra, ve které budete pracovat s molekulami. Ty budete sbírat vždy podle zadání - podle určené barvy. Jakmile magnetem nvstřebáte potřebný počet molekul, tak postoupíte do dalšího kola. Docela originální gameska.
Tacky Toads
Ostatní - 19x
Graficky moc pěkná online hra, která tak trochu spojuje minigolf a odpálkovávací hry. Vaším úkolem je totiž dostat malou žabku až k praporku. Snažte se k praporku doskákat s co nejmenším počtem skoků. Hra Tacky Toads se ovládá myší.
Bomb Transport 2
Ostatní - 14x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.
Insectonator
Ostatní - 35x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.
Ship Loader
Ostatní - 20x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Create a ride
Ostatní - 28x
Pro všechny kluky, kterým voní benzín tady mám výbornou zábavu. Co takhle si potunit nějaké to auto? Máte snad tisíc možností různých kombinací, takže se vyblbnete opravdu dostatečně. Můžete se pochlubit, jací jste umělci.
2Long 2Park
Ostatní - 20x
Máme tady strašně dlouhý náklaďák se kterým musíte projet ulicemi velkoměsta. Dávejte si však pozor, abyste nepodřeli nějaký automobil, který je zaparkovaný. Vaším úkolem je zaparkovat vozidlo na své místo.
Mario Boxing
Ostatní - 21x
Snažte se v této hře boxovat proti svému nepříteli. Dávejte mu ty největší rány. Hrajete za Mária, který musí rozdávat ty největší a také zároveň nejlepší rány. Tak si zaboxujte v této super hře.