Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 1087x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Island Clash Game
Strategie - 30x
Hry z kategorie obranných věžovek (také tower defense) patří mezi nejoblíbenější herní žánr. I v této online hře budete muset strategicky rozmístit věže, abyste zabránili v postupu nepřátelských jednotek. Podaří se vám projít až do konce hry?
Youda Marina
Strategie - 48x
Hry od studia Youda jsou vždy skvěle hratelné a oplývají skvělou grafikou. V této hře se stanete manažerem podniku, kam se snažíte přilákat turisty a dostat z nich pár zlaťáků navíc. Vybudujte své turistické impérium.
Viking Warfare
Strategie - 32x
V této hře se skrývá velmi zdařilá strategická online hra ve stylu tower defense. Vaším úkolem bude obrana základny s pokladem. Vystavějte dobře navrženou obranu a odolávejte útokům nepřátelských jednotek.
Airborne Wars
Strategie - 27x
Pěkná vojenská strategie, ve které bude vaší misí obsadit všechny nepřátelské základny, včetně letišť. Vyšlete na nepřítele své udatné jednotky a nechte je, ať se postarají o konečné vítězství. Hodně štěstí!
Capture the Castle
Strategie - 47x
Zachraňte veškeré vaše hrady a pokuste se rozložit vaše vojsko na více stran. Jedině tak budete moct útočit na tyto nepřátele. Tak se do toho dejte a vytvářejte vojáky rychleji, než váš nepřítel. Je to opravdu super hra.
Flash RPG Tower Defence
Strategie - 42x
Mezi online hry s tématikou Tower defence (tedy postav obranné věže a braň bludiště) patří také minihra Flash RPG Tower Defence. V bludišti ve vlnách procházejí různé příšerky. Vaším úkolem je tyto příšerky zneškodnit dřív, než dojdou na konec bludiště.
Epic War 3
Strategie - 32x
Další z mnoha skvělých strategických her, ve které máte za úkol postavit skvělou armádu, díky které porazíte nepřátele. Záleží pouze na Vás, jak to uděláte a jestli tento nelehký úkol zvládnete. Neváhejte a zahrajte si tuto skvělou hru.
GemCraft Labyrinth
Strategie - 30x
Luxusní pokračování oblíbené tower defence série Gemcraft. Podaří se vám dobře rozmístit obranné věže a nakombinovat dobře gemy tak, abyste přemohli všechny útočníky? Hra je opravdu propracovaná, skvěle hratelná.
Desktop Tower Defense
Strategie - 32x
V této výborné online hře musíte za každou cenu zabránit malým potvůrkám, aby prošly přes váš pracovní stůl. Postavte důmyslné bludiště z obranných věží a pusťte se do práce. Můžete si vybrat ze 6 věží, doporučuju postavit několik "Frost Tower", které útočníky zpomalí. Samozřejmostí je neustálé vylepšování věžiček. Na vzdušné létavce můžete využít "Swarm Tower", nicméně ta nemá účinek na pozemní cíle. Zvládnete všech 50 útoků? Hodně chytlavá minihra!
Pet Soldiers
Strategie - 31x
V pěkné akční gamesce Pet Soldiers bude vaší misí ochrana základny před útoky nepřátelských jednotek. Dobře promyslete, kam rozestavíte své vojáky, aby efektivně bránili území. Ve hře samozřejmě nechybí vylepšování.
Battlefield General
Strategie - 24x
Jenom ti nejlepší muži starověké armády se mohli pyšnit titulem Generál bitevního pole. V dnešní hře bude ale propůjčena i vám, a to abyste vedli svou armádu k vítězství. Je k dispozici tréning a různé možnosti.
Tortuga Defense
Strategie - 8x
Rozestavte v této super hře vaše věže a pokuste se zničit tyto nepřátelské jednotky. Nesmí vám žádná loď proplout přes území. Dávejte si na to velký pozor. Dostávejte se tak i do dalších úrovní této hry.
Airport Tycoon
Strategie - 262x
Zahrajte si na manažera letecké společnosti. Vyberte destinace letů, spravujte letiště, starejte se o pohodlí pasažérů a všechny důležité věci. Máte 24 měsíců na to, abyste vybudovali největší leteckou společnost. Podaří se vám během té doby obsadit všechny runwaye, destinace a najmout nejdražší celebritu pro reklamu?
Global Guru
Strategie - 21x
Global Guru vás naučí mezinárodnímu obchodu a ekonomickým dovednostem. Je to takový herní test vašich vědomostí. Úkolem je odpovídat na otázky tak rychle, jak jen to bude možné. Správnými odpověďmi získáváte peníze, které můžete investovat.
Forge of Empires
Strategie - 44x
Zahrajte si skvělou browserovou strategickou hru Forge of Empires. Začněte v době kamenné a postupně se přes jednotlivé epochy dostaňte na výsluní. Ve hře nechybí nic, co by správná strategie měla mít. Plánujte strategii, vylepšování a další úkoly ve hře.