Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 8315x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Commander Sister
Strategie - 2094x
Skvělá strategická hra, ve které musíte zničit všechny jednotky nepřátelského konvoje. Pečlivě rozmístěte obranné věže na strategická místa. Konvoj se objevuje nejen na spodní části mapy, ale také z levé strany, proto se nenechte překvapit. Věže není možné vylepšovat, což hru činí poměrně náročnou.
Battle Gear 2.5
Strategie - 320x
Herní série Battle Gear se dočkala dalšího zajímavého pokračování a jistě ještě bude pokračovat. Jedná se o poměrně pěkně udělanou strategickou hru, ve které si vyberete jednu z nabízených aliancí a vydáte se bojovat o nadvládu nad světem. Volit také můžete hned z několika různých úrovní obtížnosti, což napomáhá hratelnosti.
Papa Pancakeria
Strategie - 148x
Další díl z oblíbené serie obsluhovacích her od Papa Louie. Tentokrát si svou brigádu odbudete v palačinkárně. Mlsní hosté už netrpělivě čekají na své objednávky. Dejte se rychle do práce. Jako každá Papa hra, i tato nabízí velké možnosti vylepšování a neustálý přísun nových činností a zábavy. Nezapomeňte na další hry Hot Doggeria, Pizzeria, Taco Mia a Wingeria.
Pixel Monsters
Strategie - 33x
Pixel Monsters je originální tahová strategická online hra, ve které si nejprve nakreslíte svého pixelového bojovníka a poté se dáte do boje. Při samotném boji pak vybíráte útok, obranu, speciální útoky nebo například zjištění informací o protivníkovi.
Kombat Fighters
Strategie - 1549x
V této hře se setkáte z mnoha počítačovými hrdiny, které znáte s jiných her. Pokuste se takticky vymyslet, jak se svými bojovníky porazíte soupeře. Připravujte si své tahy dopředu. Hru mohou hrát dva hráči.
PSN Protector
Strategie - 39x
Zajímavá online hra pro chytré hlavy. Ochraňujte servery před různými nebezpečnými programy a viry. Postupně s rozvahou nakupujte upgrady a zastavte invazi zlotřilých virů.
Core Defense
Strategie - 31x
Braňte se před nepřáteli, kteří se snaží zničit Váši základnu. Sbírejte různé věci, které po nich zbudou a nakupujte si za ně mnohem lepší zbraně. Vylepšujte si svou základnu, ale také zbraně. Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
Strategy Defense 2
Strategie - 28x
Strategy Defense 2 už jak název napoví je druhý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle budete mít ale pouze jedno opevnění. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
Kingdom of the Wind
Strategie - 15x
V této hře získáte zámek v samotném nebi. A aby jste si ho udrželi musíte se potýkat s útok vašich nepřátel, kteří vás chtějí zničit. Pokuste se s využitím svých zbraní a peněz své panství ubránit.
Farm Business
Strategie - 40x
Pěkná farmářská hra pro všechny milovníky pěstování stromů a plodin. Zalévejte stromečky, ničte škůdce a dělejte všechno možné pro udržení prosperity vaší hezké farmy. Parádní hra na virtuální zaměstnání.
Bug Attack
Strategie - 224x
Broučci útočí na cukr. Vaším úkolem je rozestavit kolem této cesty, kde budou tito broučci chodit, různé věže, které dokážou zabránit tomu, aby tam došli. Postavte takové věže, které je dokážou zničit.
My Pet Protector 3
Strategie - 227x
Tato super hra se odehrává v takové polorozpadlé vesničce. Vaším úkolem je vytvářet stále nové vojáky, stavět nové domy a také si celou svou armádu na nepřátele vytrénovat. Naučte se nějaké schopnosti a pusťte se do toho.
hra v Unity3D
Steam Defense
Strategie - 82x
Kdesi ve vesmíru jedné základně došly zásoby paliva. Lidé se snažili odcestovat v záchranných modulech, ovšem většinu zabily asteroidy. Několik přeživších si nyní musí poradit s obranou základny.
Ultimate Army 2
Strategie - 244x
V této strategické hře musíte obsadit veškeré nepřátelské základny. Dávejte si pozor, abyste nešli na základnu, kde je víc vojáků, než tam posíláte. Tyto základny musíte rychle obsazovat, jinak se vám to nepovede.
Bloons Tower Defense 3
Strategie - 59x
V této bláznivé hře bude vašim úkolem zničit nafukovací balonky. Rozestavějte kolem cest zbraně, které střílí hřeby. Balónky k vám budou přilétávat po předem nadefinované cestě, ale různou rychlosti a v odlišném počtu.