Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 7709x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Top Defense
Strategie - 65x
Ve velice zajímavě pojaté hře Top Defense se ocitnete v daleké budoucnosti, kde se chystá velký boj. Nepřátelé se nesmí dostat na konec jejich cesty. Dostanete možnost střílet po nepřátelích z postupně vyvíjených zbraní. Každá má jinou účinnost. Vybírejte mezi nejvhodnějšími typy obrany, aby se nikdo nedostal příliš daleko.
Zombie Tactics
Strategie - 26x
Pěkná tahová strategie, ve které budete soupeřit s armádou zombíků. Snažte se své jednotky na hrací ploše umístit tak, abyste v každém kole přemohli nepřátelskou armádu. Hra má příjemnou grafiku a hraje se dobře.
Adventure Ho!
Strategie - 364x
Adventure Ho! je pěkná tahově založená strategická online hra. Nejprve si zvolíte jednoho ze čtyř hrdinů a poté se již vydáte za bojovým dobrodružtsvím. Postupně svého bojovníka vylepšujte.
Symbiosis Greenland
Strategie - 28x
Zajímavě pojatá strategická online hra, ve které budete velet udatné a nebojácné armádě rostlinek. S jejich pomocí se postavíte nepřátelským krystalům. K vítězství budete potřebovat dobré strategické myšlení a využití vlastností jednotlivých rostlin.
Battlefield General
Strategie - 26x
Jenom ti nejlepší muži starověké armády se mohli pyšnit titulem Generál bitevního pole. V dnešní hře bude ale propůjčena i vám, a to abyste vedli svou armádu k vítězství. Je k dispozici tréning a různé možnosti.
Tainted Kingdom
Strategie - 31x
V této hře se dostanete do středověku, kde zrovna probíhají ty nejkrvelačnější boje této doby. Zmobilizujte svou jednotku a vydejte se s nimi do boje proti vašim nepřátelům. Vyhrajete tuto středověkou válku?
Awaken 2: Rise of Heroes
Strategie - 26x
Definujte si vaše vojáky a vytvořte skvělý defenzivní tým, který dokáže zarazit veškeré útočící zombíky. Tak se snažte všechno sbírat a vylepšovat sami sebe. Je to opravdu super strategická hra.
The Islands of Freedom
Strategie - 40x
Dnes budete mít za úkol dobýt nepřátelské ostrovy. V této super hře si musíte rozmístit jednotky po ostrovech a hlídat si počet jednotek. Vyšlete vaše jednotky na dobytí nepřátelského ostrova a pokuste se ho přebrat.
Farm Time
Strategie - 7340x
Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.
Epic War 3
Strategie - 32x
Další z mnoha skvělých strategických her, ve které máte za úkol postavit skvělou armádu, díky které porazíte nepřátele. Záleží pouze na Vás, jak to uděláte a jestli tento nelehký úkol zvládnete. Neváhejte a zahrajte si tuto skvělou hru.
Fox Fyre
Strategie - 16x
V této skvělé hře umisťujete svá děla na orbit a likvidovat tak nepřátelská děla. Vyzbrojte se 20ti různými zbraněmi a schopnostmi. Sbírejte bonusy, vydělávejte peníze, vylepšujte se a vyhrajte. Graficky hezky zpracováno.
Quest for Power
Strategie - 6x
Vytvořte si svou armádu a postavte se proti všem sousedním jednotkám. Musíte si dávat pozor, aby Vám nedošly peníze. Ze začátku to bude jednoduché, ale časem přijdete na to, že tomu tak není. Za každého zabitého nepřítele dostanete určitý obnos.
Attack of the Evil Bunny Empire
Strategie - 21x
Rozestavte si věže proti modrým králikům, kteří budou před vámi utíkat. Snažte se je všechny pozabíjet a udržet se přes dvacet vln těchto útoků. Tak se do toho dejte a snažte se vyhrát! Je to opravdu super hra.
Viking Warfare
Strategie - 36x
V této hře se skrývá velmi zdařilá strategická online hra ve stylu tower defense. Vaším úkolem bude obrana základny s pokladem. Vystavějte dobře navrženou obranu a odolávejte útokům nepřátelských jednotek.
Imperium 2
Strategie - 27x
Hodně dobrá a propracovaná strategická online hra plná taktiky a bitev. Vybudujte své silné impérium, ovládejte své občany a řiďte útoky svých vojenských jednotek. Tato hra vydrží na hodiny a hodiny hraní.