Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 284x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Keeper Of The Grove
Strategie - 32x
Parádní strategická věžovka z ranku tower defense her. Zaujme vás nejen grafikou, ale spoustou detailů, které jen zvyšují super pocit ze hry. Postavte věžičky a nenechte nepřátelské jednotky projít až k vaší základně.
Ultimate Army 2
Strategie - 16x
V této strategické hře musíte obsadit veškeré nepřátelské základny. Dávejte si pozor, abyste nešli na základnu, kde je víc vojáků, než tam posíláte. Tyto základny musíte rychle obsazovat, jinak se vám to nepovede.
Hospital fun
Strategie - 36x
V této strategické online hře se podíváme do nemocnice. Vaším úkolem bude toto středisko řídit tak, aby bylo vše v nejlepším pořádku. Budete se starat o pacienty, ale také o vybavení nemocnice. V každé části je nutné ošetřit konkrétní počet klientů.
Strategy Defense
Strategie - 14x
První díl oblíbené strategické online hry Strategy Defense. Úkolem není nic menšího než zničit všechny nepřátelské jednotky na mapě. Hra je založena na tahové strategii, proto je důležité si své tahy dopředu pečlivě promyslet.
Sea of Fire
Strategie - 9x
Hra Sea of Fire patří mezi podařené strategické gamesy. Na mapě máte omezený počet sektorů, ve kterých můžete stavět různé budovy (kasárna, továrny, kulometná hnízda atd.). Až vybudujete celou základnu, je na čase poslat jednotky na nepřítele. Pokud jednotka dojde až k nepřátelské základně, způsobí její poškození. Cílem hry je postupným útokem zničit všechny protivníkovy budovy. Pro pochopení hry doporučuju hrát nejdříve "Skirmish".
Viking Warfare
Strategie - 27x
V této hře se skrývá velmi zdařilá strategická online hra ve stylu tower defense. Vaším úkolem bude obrana základny s pokladem. Vystavějte dobře navrženou obranu a odolávejte útokům nepřátelských jednotek.
Zack s Hardware
Strategie - 37x
Zajímavá strategická online hra ve stylu obranných her tower defence. Postavte z nářadí obranné objekty a nenechte projít nepřátelské jednotky. Ve hře samozřejmě nechybí vylepšování a různé vychytávky.
Bloons Tower Defense
Strategie - 32x
V online hře Bloons Tower Defense budete čelit útoku neposedných balónků. Postavte opičky, vrhače špendlíků, ledové a bombardovací věže tak, aby ani jeden balonek neprošel bludištěm. Hra má celkem 50 úrovní, není těžké ji dohrát na první pokus. Hned jak to bude možné, tak si pořiďte Super Monkey - vítězství je pak hračkou.
Little Farm Protect
Strategie - 30x
Pěkná obranná online hra, ve které budete chránit vaši malou farmičku před zlovůlí útočných prasat. Dobře miřte, vylepšujte a nenechte prasátka dojít až k farmě. Zvládnete všechny útočné vlny?
Football Defans
Strategie - 36x
Řádění některých fotbalových pseudofanoušků se stává neskutečným, čemuž musí zabránit policejní oddíly. Ve hře Football Defans se k sobě chtějí dostat dva znesvářené tábory věčných rivalů, aby se mohly poprat. Do cesty jim musíte postavit policejní jednotky, aby je odradily od jakýchkoliv nepřístojností.
Worlds Guard
Strategie - 0x
Rozmístěte v této super super hře věže, které budou sestřelovat příchazející nepřátele. Můžete položit i granáty, které je hned zabijou. Tak se do toho pusťte a udržte své věže stále aktivní.
Age of War - super strategie
Strategie - 15x
Výborná strategická hra Age of War vás zavede do boje, kde hlavním cílem je pomocí svých jednotek zničit nepřátelskou základnu. Hra je rozdělena do pěti časových období, od pravěku po budoucnost, přičemž každé období nabízí unikátní jednotky a technologie. Postup do dalších období si vybojujete získáváním zkušeností během bitev. Během hry nejenže budete trénovat rozmanité typy vojáků, ale také budete mít možnost stavět obranné věže, které výrazně posílí vaši obranu proti nepřátelským útokům. Kromě toho můžete využít devastující speciální útoky, které mohou v kritických momentech rozhodnout o výsledku střetnutí. Přestože vaši základnu nelze během hry opravovat, každý přechod do nového věku ji částečně vylepší a poskytne nové možnosti pro vaši obranu a útok. Taktické plánování a správné načasování jsou klíčem k vítězství v této napínavé hře plné historických i futuristických prvků.
hra v Unity3D
BATTLE RECRUITS HD
Strategie - 47x
Zdařilá 3d hra v Unity. Hra před vás staví nelehký úkol - vytrénovat svou udatnou armádu a poté zasadit smrtící úder vašemu nepříteli. Podaří se vám vycvičit vojáky tak dobře, aby bez problému zničili objekt útoku?
Hands of War Tower Defense
Strategie - 285x
Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?
League of Chaos
Strategie - 31x
V této graficky pěkné online hře se vydáte za dobrodružstvím s udatným bojovníkem. S jeho pomocí budete útočit na nepřátelské základny. Samozřejmě ani nepřítel nebude pozadu, ale bude útočit na vaše věže.