Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 1121x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Ancient Defender
Strategie - 21x
Ubraňte své území v této výtečné strategické online hře. Ve hře se můžete spojit s celou řadou bojovníků (lidé, elfové, bojovní skřeti) proti krvelačným orkům, ještírkům a dračím skřítkům. Hra má mnoho pěkných strategických prvků a vylepšení.
My Pet Protector 3
Strategie - 211x
Tato super hra se odehrává v takové polorozpadlé vesničce. Vaším úkolem je vytvářet stále nové vojáky, stavět nové domy a také si celou svou armádu na nepřátele vytrénovat. Naučte se nějaké schopnosti a pusťte se do toho.
Mars War TD
Strategie - 602x
Zdařilá strategická online hra ve stylu obranných tower defense her. Již od první mise budete muset dobře rozmístit obranné věže, aby nepronikla jediná nepřátelská jednotka. V pozdějších levelech dejte pozor na letadla.
Fish Tank
Strategie - 41x
Kupte si akvárium a vybavte si ho různými kameny a vodními rostlinami. Vyberte si ryby, které by jste chtěli v akvárium chovat. O své rybičky se musíte pečlivě starat. Pravidelně je krmte a vyměňujte jim vodu.
hra v Unity3D
BATTLE RECRUITS HD
Strategie - 329x
Zdařilá 3d hra v Unity. Hra před vás staví nelehký úkol - vytrénovat svou udatnou armádu a poté zasadit smrtící úder vašemu nepříteli. Podaří se vám vycvičit vojáky tak dobře, aby bez problému zničili objekt útoku?
Garden Inventor
Strategie - 29x
Vlastníte zahradu, na které si pěstujete krásné květiny. Jenže teď se na vaši zahrádku žene parta škůdců, kteří jí vám chtějí zničit. Postavte kolem příjezdových cest zbraně, které jim v tom zabraní.
Castle Wars 2
Strategie - 42x
Luxusní tahová strategická superhra, která se hraje kartami. Castle Wars 2 je pokračování úspěšné a oblíbené hry Castle War, je to velmi chytlavá gamesa pro milovníky strategických karetních her. Cílem je zničit nepřátelský hrad.
Penguins Attack 3
Strategie - 52x
Snažte se v této super hře zastavit invazi tučňáků, kteří chtějí vládnout celému světu. Rozestavete proto veškeré střílecí věže podél trasy, kde budou chodit a snažte se je zneškodnit dřív, než bude pozdě.
Book of Mages
Strategie - 35x
Zahrajte si na mocného kouzelníka v tahové strategii Book of Mages. Ve hře se utkáte s ostatními mágy za použití kouzel a speciálních útoků.
Mushroom Defender
Strategie - 36x
Skvělá strategická hra, ve které budete muset kolem příchozích cest rozestavět obranné věže, aby jste zabránili průchodu nepřátel. S každým novým kolem vaši nepřátele sílí. Vyhrajete tento boj?
Snafu TD
Strategie - 22x
V této hře je Vašim úkolem zabránit nepřátelským vojskům, aby se dostali přes Vaše území až na druhou stranu. Uděláte to tak, že postavíte různé věžičky, díky kterým nepřátele zničíte. Jak daleko dokážete dojít je jen na Vás.
Pet Soldiers
Strategie - 31x
V pěkné akční gamesce Pet Soldiers bude vaší misí ochrana základny před útoky nepřátelských jednotek. Dobře promyslete, kam rozestavíte své vojáky, aby efektivně bránili území. Ve hře samozřejmě nechybí vylepšování.
Kiz - Flower Defense
Strategie - 18x
Luxusní strategická online hra ve stylu tower defence. Tentokrát ale nebudete stavět obranné věže, ale rostlinky. Hra má výbornou grafiku, je skvěle hratelná. O zábavu je tedy postaráno. Vysaďte hodně květin, které vám dávají cenné body, za které si nakoupíte obranné věžičky.
Plantasia
Strategie - 41x
V této hře se stanete vílou, která se stará o svou zahrádku. Zvelebněte jí a za pomocí kouzel vysaďte nové květiny. Časem vám vaši záhradu budou chtít zničit škůdci, postavte se jim a nenechte si to líbit.
hra v Unity3D
3D TD
Strategie - 43x
Název této hry hovoří zcela za vše. Jde o 3D hru s herním principem Tower Defense. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se ubránit svou základnu před vlnami nepřátelských jednotek. Je důležité promýšlet, které věže postavíte. Určitě nezapomeňte na zmrazovací a věž proti vzdušným jednotkám.