Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 2186x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
The Utans - Defender of Mavas
Strategie - 39x
Utanové jsou tajuplná rasa, která se ovšem řítí do záhuby kvůli útoku od neznámých vetřelců, kteří se je chystají smést z povrchu planety. V okolí cest můžete vybudovat obranu z vlastních jednotek, takže nikdo z nepřátel neprojde hladce až k hlavní budově. Na každém stanovišti budou bojovat Utanové až do posledního válečníka.
MegaCity
Strategie - 36x
Velmi originální strategická super hra, která vám dá šanci postavit obrovské prosperující město. Cílem je postavit typy budov tak, abyste měli co nejvyšší počet bodů. V každém sloupci musíte mít bodový výsledek alespoň +4.
Necronator
Strategie - 36x
Na začátku hry Necronator si projdete poměrně užitečným tutorialem, kde se dozvíte všechny potřebné rady do začátku hry, abyste se zbytečně netrápili s tím, že nevíte, co vlastně dělat. Jedná se o zajímavou strategickou akční hru, kde se snažíte zlikvidovat všechno možné. Po grafické stránce se jedná o horší hru.
Farm Time
Strategie - 1864x
Máte rádi farmářské super hry se zvířaty? Jednu takovou pecku tady dnes máme. Cílem hry je vydělat 20 tisíc dolarů tím, že budete chovat kuřata a prodávat je. Časem nakoupíte jiná zvířata a výdělek bude rychlejší.
demonic defence 3
Strategie - 29x
Démony nemá nikdo rád, většinou lidem chtějí jenom škodit. V této hře se proti nim budete muset bránit. Postavte si obrannou stavbu a odstraňujte nepřátelé, kterých je čím dál víc. Postupně se budete moci vylepšovat.
Kingdom Rush Frontiers
Strategie - 24x
Jedna z nejlepších flashových obranných strategií Kingdom Rush v pokračování se jménem Frontiers. Veďte své bojové jednotky proti nepřátelům, kteří se na vás valí ze všech stran.
Castle Guard
Strategie - 16x
Perfektní strategická super hra, ve které budete bránit svou pevnost před vlnami kořistichtivých útočníků. A nebude jen u obrany - cílem je zneškodnit nepřátelskou pevnost a rozmetat vojenské jednotky.
Crusade 3
Strategie - 3x
Vydejte se na bojovou misi a uchraňte USA před invazí krvelačných monster. Crusade 3 je hra na principu odstřelování hradu pomocí děla. Na výběr máte hodně typů kanónů, nepřátel, upgradů a hlavně pěknou porci strategické zábavy.
Tower Breaker 2 Across the Sea
Strategie - 26x
Pěkná hra vhodná pro kluky. Vaším úkolem je přemoci všechny pevnosti, které dosud obývají nepřátelské jednotky. Musíte dobře promýšlet útok, protože zásoba střeliva je omezená a protivníci nejsou hloupí.
Endless Night
Strategie - 22x
Velmi pěkná strategická hra, ve které budete bránit svou malou farmičku před nájezdy krvelačných zombíků. K vítězství budete potřebovat postřeh, pomoc herních přátel a dobrou mušku. Hra obsahuje 30 úrovní, upgrady a 20 překvapení.
Monster Town Defense 3
Strategie - 46x
Velmi dobrá gameska pro kluky, kteří jsou fanoušky strategických her s různým vylepšováním a posíláním jednotek na nepřítelovu základnu. Řiďte svou základnu a rozdávejte rozkazy svým vojákům. Hra je trochu náročnější na první pochopení, ale pak je to super hraní.
Flagstaff: Chapter Two
Strategie - 1283x
Velmi zdařilá tahová strategie s prvky RPG. Misí v této hře je společně s vaší skupinou bojovníků zneškodnit všechny nepřátelské jednotky v dané lokaci. Nepřátelé jsou velmi vyspělí a překonat je nebude lehké.
Papa Pancakeria
Strategie - 58x
Další díl z oblíbené serie obsluhovacích her od Papa Louie. Tentokrát si svou brigádu odbudete v palačinkárně. Mlsní hosté už netrpělivě čekají na své objednávky. Dejte se rychle do práce. Jako každá Papa hra, i tato nabízí velké možnosti vylepšování a neustálý přísun nových činností a zábavy. Nezapomeňte na další hry Hot Doggeria, Pizzeria, Taco Mia a Wingeria.
The Challenge
Strategie - 3x
The Challenge je tahová RPG strategie. Všechno co musíte udělat, je řídit vaši jednotku ke konečnému vítězství. V každém kole máte na výběr některou z akcí, od útoku, koncentrace až po obranu nebo speciální útoky.
River War
Strategie - 4x
V této strategické hře se budete pohybovat se svou vojenskou technikou vždy o jedno pole. Vymyslete si tu nejlepší strategii, aby jste porazili svého soupeře. Hru můžete hrát se svým kamarádem na jednom PC.