Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 2237x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Bowman Prelude
Strategie - 15x
V online hře Bowman Prelude si zahrajete na lučištníka, který musí za každou cenu ubránit svůj hrad. Kromě luku mu bude pomáhat skupinka odvážných bojovníků. Cílem je ukrást nepřítelovu vlajku, případně zničit všechny nepřátelské jednotky. Po každém levelu můžete koupit různá vylepšení (jednotky, střely). Doporučuji spustit hru v novém okně.
Sea of Fire 2
Strategie - 205x
Tato hra se odehrává v prostředí války, kde všechno bude záležet na vašich rozhodnutích. Prokažte svůj bleskový strategický um a vyhrajte bitvy za čest a slávu. Pěkná strategie se spoustou akčních prvků.
Hospital fun
Strategie - 57x
V této strategické online hře se podíváme do nemocnice. Vaším úkolem bude toto středisko řídit tak, aby bylo vše v nejlepším pořádku. Budete se starat o pacienty, ale také o vybavení nemocnice. V každé části je nutné ošetřit konkrétní počet klientů.
Tropical Ice Tycoon
Strategie - 57x
Zahrajte si na manažera rychlého občerstvení na tropickém ostrově. Servírujte chladivé nápoje, vydělávejte peníze a rozšiřujte vaši provozovnu. Podaří se vám dohrát hru až na samotný vrchol podnikání?
VR Defender Y3K
Strategie - 21x
Je rok 3000 a vy se v roli bezpečnostního inženýra utkáte s nebezpečnými počítačovými viry, které se snaží prolomit firewall na serveru. Virusy útočí ve vlnách každých 20 sekund. Postavte obranné věže a snažte se firewall ubránit. Věže můžete vylepšovat postupnými upgrady. Doporučuji hru spustit ve větším okně a na menší detaily (low quality).
Defender Hold the Holly Pig
Strategie - 52x
Naprosto perfektní online hra ve stylu tower defense. Budete tedy chránit svaté prasátko. Rozestavte obranné věžičky a snažte se zabránit postupu příšerek, které mají zálusk na vaše prase.
Pandemic 2
Strategie - 3x
Pokuste se zničit všechny obyvatele na naši planetě Zemi. K tomu vám poslouží bakterie, paraziti a viry. Snažte se je rozšířit mezi obyvateli pomoci pitné vody a dalších zdrojů, aby co nejdříve všichni umřeli.
Justin Bieber Hair Defense
Strategie - 39x
Justin Bieber je kanadský zpěvák, který se prosadil díky své vizáži. Stojí za ním celá řada pomocníků, kterým vděčí za svou cestu na vrchol. V této hře se vžijete do role drsné ochranky, jež se musí postarat o to, aby se nikdo k populární hvězdičce nedostal a nepoškodil jí třeba účes. Musíte uvažovat takticky.
Story of Hero
Strategie - 14x
Ve světě nastaly vskutku krušné časy. Spasit naše nebohé životy může pouze hrdina. Tím není nikdo jiný než vy. Vžijte se tedy do role světového zachránce a ubraňte území před vlnami nepřátel. Jedná se o povedenou tower defense online hru.
Tinysasters 2 Rise Of The Nexus
Strategie - 30x
Poměrně promakaná strategická super hra, ve které budete budovat svou říši a objevovat nová území. Nejprve postavte malé městečko. V něm nesmí chybět pila na zpracování dřeva a farma na pěstování plodin. Postupem času a vylepšováním stavte nové budovy.
Invasion Tactical Defense
Strategie - 22x
Je to tady! Agresivní vetřelci z hlubin vesmíru útočí na planetu Zemi! V online hře Invasion: Tactical Defense musíte Zemi za každou cenu ochránit. Nepřátelští mimozemšťané útočí v létajících talířích, vy máte ve výzbroji několik typů kanónů a raketometů. Na pomoc máte i vojáky, kteří vám budou pomáhat a doplňovat munici.
Bug Attack
Strategie - 212x
Broučci útočí na cukr. Vaším úkolem je rozestavit kolem této cesty, kde budou tito broučci chodit, různé věže, které dokážou zabránit tomu, aby tam došli. Postavte takové věže, které je dokážou zničit.
hra v Unity3D
3D TD
Strategie - 43x
Název této hry hovoří zcela za vše. Jde o 3D hru s herním principem Tower Defense. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se ubránit svou základnu před vlnami nepřátelských jednotek. Je důležité promýšlet, které věže postavíte. Určitě nezapomeňte na zmrazovací a věž proti vzdušným jednotkám.
Artillery - souboj dělostřelectva
Strategie - 20x
V zajímavé online hře Artillery je vaším úkolem perfektně odhadnout balistickou dráhu střely a zasáhnout protivníka. Vždy proti sobě stojí dvě jednotky artilerie. Pro pohodlné hraní této strategické hry doporučuji ji spustit ve větším okně.
Hands of War Tower Defense
Strategie - 2238x
Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?