Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 6914x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Symbiosis Greenland
Strategie - 28x
Zajímavě pojatá strategická online hra, ve které budete velet udatné a nebojácné armádě rostlinek. S jejich pomocí se postavíte nepřátelským krystalům. K vítězství budete potřebovat dobré strategické myšlení a využití vlastností jednotlivých rostlin.
Dead Tree Defender
Strategie - 35x
Výborná hra, ve které se pokusíte coby lučištník ochránit se svými přáteli jeden starý strom. Ovládání je vpodstatě jednoduché - pozicí kurzoru myši a délkou stisku levého tlačítka udáváte směr a sílu střely. Cílem je pokosit všechny útočí nepřátele.
Micro Life - starejte se o mikropotvůrky
Strategie - 22x
Hra Micro Life vás zavede do života malinkých potvůrek. Vaším úkolem je starat se o ně, krmit je, chránit před hladovými nepřáteli a hýčkat je, aby vám neutekly. Když pidi stvoření trochu povyrostou, nakladou jedno vajíčko, za které získáte peníze. Život mikrozvířátek je ve vašich rukách! :)
GemCraft
Strategie - 15x
V této obranné hře se setkáte se svými nepřáteli. Budete je muset zastavit, když budou procházet po příjezdových cestách. K tomu využívejte obranné věže, které aktivujete za pomoci krystalu.
Ultimate Army 4
Strategie - 32x
Dobrá strategická super hra nejen pro kluky. Vaším úkolem bude vysílat bojové jednotky na napřítele. Cílem je obsadit všechny základny. Není to však vůbec lehké, protože soupeř se jen tak nedá.
Guard of the Kingdom
Strategie - 21x
Zajímavá logicko strategická online hra, ve které se budete snažit ubránit nepřátelským jednotkám. Vaším úkolem je zabránit vojáčkům v postupu a tím ochránit vašeho krále.
Desktop TD
Strategie - 501x
Všechny noční můry se splnili, příšery začali útočit na váš psací stůl. Postavte na něj obranné věže a pokuste se je zastavit dřív, než vám udělají neplechu po celém stole a pokoji. Přemůžete je?
Death Row Dinner
Strategie - 58x
Pěkná obsluhovací online hra ze zajímavého prostředí. Stanete se totiž kuchařem ve věznici. Obsluhovat vězně musíte bleskurychle, protože hladový vězeň se brzy může stát vězněm mlátícím vše co je kolem něho.
Age of War - super strategie
Strategie - 20x
Výborná strategická hra Age of War vás zavede do boje, kde hlavním cílem je pomocí svých jednotek zničit nepřátelskou základnu. Hra je rozdělena do pěti časových období, od pravěku po budoucnost, přičemž každé období nabízí unikátní jednotky a technologie. Postup do dalších období si vybojujete získáváním zkušeností během bitev. Během hry nejenže budete trénovat rozmanité typy vojáků, ale také budete mít možnost stavět obranné věže, které výrazně posílí vaši obranu proti nepřátelským útokům. Kromě toho můžete využít devastující speciální útoky, které mohou v kritických momentech rozhodnout o výsledku střetnutí. Přestože vaši základnu nelze během hry opravovat, každý přechod do nového věku ji částečně vylepší a poskytne nové možnosti pro vaši obranu a útok. Taktické plánování a správné načasování jsou klíčem k vítězství v této napínavé hře plné historických i futuristických prvků.
GretoWars
Strategie - 46x
Skvěle hratelná online hra, která nás zavede do středověké bitvy. Ovládáte udatného bojovník a jeho nebojácnou družinu. Cílem je vylepšit své jednotky tak, abyste se porazili nepřítele a ovládli celý svět.
Epic War 3
Strategie - 32x
Další z mnoha skvělých strategických her, ve které máte za úkol postavit skvělou armádu, díky které porazíte nepřátele. Záleží pouze na Vás, jak to uděláte a jestli tento nelehký úkol zvládnete. Neváhejte a zahrajte si tuto skvělou hru.
Defender - ubraňte město a svaté Prase
Strategie - 31x
Defender je nová online hra, ve které musíte za každou cenu ubránit vaše město před nájezdem tajemných nestvůr. Jedná se o obrannou hru s klasickým scénářem. Stavíte věže, vylepšujete je a kosíte vlny nepřátel. Důležité je věže strategicky umístit tak, aby měly co největší rozsah.
Castle Guard
Strategie - 17x
Perfektní strategická super hra, ve které budete bránit svou pevnost před vlnami kořistichtivých útočníků. A nebude jen u obrany - cílem je zneškodnit nepřátelskou pevnost a rozmetat vojenské jednotky.
Elite Force - Conquest
Strategie - 15x
Výborná akčně strategická online hra. Hra je tak trochu postavena na principu tower defence. Čili na mapě strategicky rozmístíte několik druhů obranných věží a pokusíte se zabránit průniku nepřátel. Doporučujeme spouštět ve větším okně.
The Dead Pirates Chest
Strategie - 39x
Vytvářejte stále nové jednotky, které se budou bránit proti nepřátelům. Stojíte na straně pirátů a tak se nenechte dobýt. Vytvářejte si stále různé vojáky, které přelstí vaše nepřátele. Tak se do toho dejte.