Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 403x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Flash RPG Tower Defence
Strategie - 31x
Mezi online hry s tématikou Tower defence (tedy postav obranné věže a braň bludiště) patří také minihra Flash RPG Tower Defence. V bludišti ve vlnách procházejí různé příšerky. Vaším úkolem je tyto příšerky zneškodnit dřív, než dojdou na konec bludiště.
Battle Gear 2.5
Strategie - 63x
Herní série Battle Gear se dočkala dalšího zajímavého pokračování a jistě ještě bude pokračovat. Jedná se o poměrně pěkně udělanou strategickou hru, ve které si vyberete jednu z nabízených aliancí a vydáte se bojovat o nadvládu nad světem. Volit také můžete hned z několika různých úrovní obtížnosti, což napomáhá hratelnosti.
Justin Bieber Hair Defense
Strategie - 37x
Justin Bieber je kanadský zpěvák, který se prosadil díky své vizáži. Stojí za ním celá řada pomocníků, kterým vděčí za svou cestu na vrchol. V této hře se vžijete do role drsné ochranky, jež se musí postarat o to, aby se nikdo k populární hvězdičce nedostal a nepoškodil jí třeba účes. Musíte uvažovat takticky.
Football Defans
Strategie - 36x
Řádění některých fotbalových pseudofanoušků se stává neskutečným, čemuž musí zabránit policejní oddíly. Ve hře Football Defans se k sobě chtějí dostat dva znesvářené tábory věčných rivalů, aby se mohly poprat. Do cesty jim musíte postavit policejní jednotky, aby je odradily od jakýchkoliv nepřístojností.
Youda Safari
Strategie - 24x
Další kousek z herních hitů od Youda. Tentokrát se podíváme do sluncem vyhřátého safari. Postarejte se o správný chod safari parku a vydělejte peníze na jeho rozšiřování. Dokážete povznést slávu této malé zvířecí rezervace?
Incursion
Strategie - 22x
A máme tady konkurenta pro hru Kingdom Rush! V této super hře budete taktéž bránit cestičku. Přesouvejte své armádní jednotky mezi domečky. Vybírat můžete z velké armády.
Island Clash Game
Strategie - 25x
Hry z kategorie obranných věžovek (také tower defense) patří mezi nejoblíbenější herní žánr. I v této online hře budete muset strategicky rozmístit věže, abyste zabránili v postupu nepřátelských jednotek. Podaří se vám projít až do konce hry?
Final Siege
Strategie - 34x
Jednoduše skvělá obranná online hra ve stylu tower defense. Tentokrát na vás budou útočit vlny nepřátelských zombíků. Vaším úkolem bude rozmístit chytře obranné věže a odolat útoku.
Tropical Ice Tycoon
Strategie - 47x
Zahrajte si na manažera rychlého občerstvení na tropickém ostrově. Servírujte chladivé nápoje, vydělávejte peníze a rozšiřujte vaši provozovnu. Podaří se vám dohrát hru až na samotný vrchol podnikání?
Cake Pirate 2
Strategie - 40x
Graficky skvěle vypadající superhra ve stylu obranných her Tower Defence. Rozestavte věže a jednotky, a odolávejte vlnám nepřátelských jednotek. Nezapomeňte na upgrady a strategické rozmístění věží.
Bubble Tower Defense
Strategie - 10x
K dispozici máte do začátku padesát zlatých mincí, za které si musíte nakoupit obranu, abyste mohli čelit nepřátelům. Ti přicházejí ve vlnách a postupem času se zvyšuje obtížnost. Za likvidaci bublinek obdržíte další peníze, jež použijete pro stavbu nové obrany. Pokud některá z bublinek unikne, ztratíte jeden život.
Garden Guardians
Strategie - 20x
Suprově zpracovaná strategická online hra ve stylu tower defense. Tentokrát nebudete stavět klasické bojové věže, ale rostliny. Pomocí nich chraňte různé sladkosti před mlsným hmyzem, který si hledá cestičku, jak sladkosti zničit.
Idle God 3
Strategie - 43x
Chcete si zahrát na Boha? V této webhře budete mít jedinečnou možnost si na jednoho Boha zahrát. Budete tvořit svět a vládnout mu, určovat pravidla a vylepšovat jej. Hra vydrží na opravdu dlouhé hodiny plné herní zábavy.
Book of Mages
Strategie - 34x
Zahrajte si na mocného kouzelníka v tahové strategii Book of Mages. Ve hře se utkáte s ostatními mágy za použití kouzel a speciálních útoků.
Battlefield General
Strategie - 14x
Jenom ti nejlepší muži starověké armády se mohli pyšnit titulem Generál bitevního pole. V dnešní hře bude ale propůjčena i vám, a to abyste vedli svou armádu k vítězství. Je k dispozici tréning a různé možnosti.