Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 3346x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Defense Toy Empire
Strategie - 52x
Další ze série obranných her Tower defense. Vaším úkolem bude stavět věže, vylepšovat je a zastavit všechny postupující jednotky nepřítele. Účinnou obranu docílíte kombinací různých věží a vhodným vylepšením.
Airborne Wars
Strategie - 28x
Pěkná vojenská strategie, ve které bude vaší misí obsadit všechny nepřátelské základny, včetně letišť. Vyšlete na nepřítele své udatné jednotky a nechte je, ať se postarají o konečné vítězství. Hodně štěstí!
Incursion 2: The Artifact
Strategie - 33x
Temné síly opět povstaly a je jen na vás, jak s nimi zatočíte v této obranné strategické online hře. Veďte vaše chrabré jednotky bojem a společnými silami poražte vlny útočících nepřátel. Hledáte skvělou tower defence hru? Incursion 2 bude dobrá volba!
Strategy Defense 2
Strategie - 28x
Strategy Defense 2 už jak název napoví je druhý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle budete mít ale pouze jedno opevnění. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
Barbarians at the Gates
Strategie - 18x
Barbaři čekají před branami vašeho města. Jsou připraveni zničiš vše, co jim stojí v cestě, včetně nebohých obyvatel vašeho městečka. Postavíte se jim na odpor? Dokážete porazit přesilu nepřátelských jednotek? Uvidíme.
Commando 3
Strategie - 54x
Výborná strategická akce, která probíhá v reálném čase. Jako jindy musíte ubránit svoji stavbu za každou cenu. Hra má různé mody, takže vás zaručeně hned tak neomrzí. Různé možnosti upgradů a vylepšení také dodávají spoustu zábavy.
Story of Hero
Strategie - 14x
Ve světě nastaly vskutku krušné časy. Spasit naše nebohé životy může pouze hrdina. Tím není nikdo jiný než vy. Vžijte se tedy do role světového zachránce a ubraňte území před vlnami nepřátel. Jedná se o povedenou tower defense online hru.
Paladog
Strategie - 66x
Hra se skvělou grafikou a skvělou hratelností, to je strategická bomba Paladog. Vaším úkolem bude vést svou neohroženou a dobře vyzbrojenou armádu v boji proti nepřátelům. Nenechejte si nic líbit a poražte zlé mocné síly.
Robots Initiate
Strategie - 38x
Tato strategická hra je plná robotů a rozvoje jejich společnosti. Vaším úkolem je rozvinout jejich říši a postupem času je skvěle řídit. Od zajištění energie až po ekonomickou stránku.
Tower Battle -  bitva o věž
Strategie - 24x
Jste jediným obráncem tajemné věže. Bohužel se na ni zrovna chystá zaútočit horda nepřátel. Vaším úkolem je samozřejmě věž ubránit za všech okolností. K dispozici máte 20 perfektních zbraní. Opravdu parádní akční strategie.
Invasion Tactical Defense
Strategie - 23x
Je to tady! Agresivní vetřelci z hlubin vesmíru útočí na planetu Zemi! V online hře Invasion: Tactical Defense musíte Zemi za každou cenu ochránit. Nepřátelští mimozemšťané útočí v létajících talířích, vy máte ve výzbroji několik typů kanónů a raketometů. Na pomoc máte i vojáky, kteří vám budou pomáhat a doplňovat munici.
Toytown Defense
Strategie - 21x
U této hodně dobře udělané flash hry budete jako mág,čarodějka,nebo prostý bojivník stavět své věže a ochraňovat se tak před zničeným růžnými monstry a kreaturami.U této hry rozhodně musítě přemýšlet kam postavit další vežičky.
PSN Protector
Strategie - 39x
Zajímavá online hra pro chytré hlavy. Ochraňujte servery před různými nebezpečnými programy a viry. Postupně s rozvahou nakupujte upgrady a zastavte invazi zlotřilých virů.
Bug War
Strategie - 919x
Vašim úkolem v této hře je posílat své brouky do boje tak, aby obsadili stanoviště Vašeho protivníka. Tým, který bude mít více stanovišť vyhrává. Čím více brouků budete mít, tím snazší bude obsadit soupeřovo stanoviště.
MegaCity
Strategie - 36x
Velmi originální strategická super hra, která vám dá šanci postavit obrovské prosperující město. Cílem je postavit typy budov tak, abyste měli co nejvyšší počet bodů. V každém sloupci musíte mít bodový výsledek alespoň +4.