Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
Hands of War Tower Defense
sponzorované odkazy

Hands of War Tower Defense

Hrajete online hru Hands of War Tower Defense

Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?

ovládání hry Hands of War Tower Defense

myší, viz instrukce ve hře • 6.99 MB • 2272x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Pandemic 2
Strategie - 3x
Pokuste se zničit všechny obyvatele na naši planetě Zemi. K tomu vám poslouží bakterie, paraziti a viry. Snažte se je rozšířit mezi obyvateli pomoci pitné vody a dalších zdrojů, aby co nejdříve všichni umřeli.
Defender Hold the Holly Pig
Strategie - 52x
Naprosto perfektní online hra ve stylu tower defense. Budete tedy chránit svaté prasátko. Rozestavte obranné věžičky a snažte se zabránit postupu příšerek, které mají zálusk na vaše prase.
Worlds Guard
Strategie - 2x
Rozmístěte v této super super hře věže, které budou sestřelovat příchazející nepřátele. Můžete položit i granáty, které je hned zabijou. Tak se do toho pusťte a udržte své věže stále aktivní.
Youda Sushi Chef
Strategie - 24x
Vyzkoušejte si virtuální práci jako kuchař v honosném sushi baru. Cílem je co nejrychleji obsloužit zákazníky, kteří dostali chuť na nejrůznější laskominy z vaší nabídky. Hra vyžaduje opravdu rychlý postřeh.
Airport Tycoon
Strategie - 262x
Zahrajte si na manažera letecké společnosti. Vyberte destinace letů, spravujte letiště, starejte se o pohodlí pasažérů a všechny důležité věci. Máte 24 měsíců na to, abyste vybudovali největší leteckou společnost. Podaří se vám během té doby obsadit všechny runwaye, destinace a najmout nejdražší celebritu pro reklamu?
Airborne Wars
Strategie - 27x
Pěkná vojenská strategie, ve které bude vaší misí obsadit všechny nepřátelské základny, včetně letišť. Vyšlete na nepřítele své udatné jednotky a nechte je, ať se postarají o konečné vítězství. Hodně štěstí!
Defend Your King
Strategie - 29x
Jak už název celkem jasně napovídá, půjde v této super hře o cohranu vašeho krále. Na něj útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy proti nim postavte své speciálně vycvičené bojovníky a vyhrajte.
World Wars
Strategie - 30x
Pokuste se ovládnout celý svět v další světové válce. O vašem vítězství rozhodne hlavně náhoda. Budete totiž o území vašich nepřátel hrát kostky. Kdo hodí větší číslo, ten vyhrává a zabírá území nepřítele.
The Challenge
Strategie - 3x
The Challenge je tahová RPG strategie. Všechno co musíte udělat, je řídit vaši jednotku ke konečnému vítězství. V každém kole máte na výběr některou z akcí, od útoku, koncentrace až po obranu nebo speciální útoky.
Ice Cream Shop Management
Strategie - 27x
Ice Cream Shop Management si oblíbí především dívky a malé slečny, které rády hrají strategické hry s tématem provoz restaurace a virtuální zaměstnání. Vaším úkolem je obsloužit všechny zákazníky co nejrychleji jen budete moci. Všichni dostali chuť na super chutnou zmrzku.
Crusader
Strategie - 6x
Pěkná taktická strategie, ve které budete mít za úkol vybojovat co největší území se svými křižáky. Budete muset použít rafinované taktiky, abyste nepřišli o své zabrané území, zatímco bojujete jinde.
Condemned World TD
Strategie - 50x
Další pecka ze série her na téma tower defense, tedy obranné hry, ve kterých stavíte a vylepšujete své věžičky. V této hře musíte zabránit postupu vlnám nepřátelských jednotek. Podaří se vám přežít všechny úrovně?
Storm the House 3
Strategie - 22x
Užijte si další pokračování skvělé online hry. Nový díl této hry obsahuje různá vylepšení, které vám hru zpestří. Úkol je stejný jako v předchozích dílech. Musíte bránit svou základnu před útokem nepřátel.
Core Defense
Strategie - 31x
Braňte se před nepřáteli, kteří se snaží zničit Váši základnu. Sbírejte různé věci, které po nich zbudou a nakupujte si za ně mnohem lepší zbraně. Vylepšujte si svou základnu, ale také zbraně. Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
Tesla Defense 2
Strategie - 565x
Legendární vynálezce Tesla se dostal do potíží. Na jeho věž útočí horda nepřátelských jednotek. Pomozte mu v obraně a v přežití. Ve hře nechybí akčnost, napětí, bonusy, upgrady a hlavně solidní porce herní zábavy.