Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Five Star Makeover

Hrajete online hru Five Star Makeover

Prímová oblíkačka, která osloví zejména naše nejmladší hráče a dívky. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a navrhněte dívce super makeup a oblečení. Na výběr je toho hodně, nudit se nebudete a vždy naleznete novou kombinaci.

ovládání hry Five Star Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 5.62 MB • 1768x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cody Dressup 18
Hry pro dívky - 17x
pěkná online hra pro dívky. Cody se dnes chytá na své první opravdové rande s idolem, po kterém touží už dlouhou dobu. v šatníku má velice pěkné oblečení, ale i doplňky, paruky a botky. Oblékni ji, ať se líbí.
Model Dressup 70
Hry pro dívky - 20x
Tahle slečinka je jako vystřižená z knihy BABIČKA od BOŽENY NĚMCOVÉ:) Koukni se na její venkovské, ale i nevenkovské krásné oblečení. A teprve když jí jej oblékneš, zjistíš, jak jí krásně sekne. Tak ji obleč!
My Pet Horse
Hry pro dívky - 10x
Právě jste byli obdarováni novým koníčkem. Je opravdu krásný a miluje, když si s ním hrajete. Po hrátkách je ale důležité, aby byl koníček čistý, proto se postarejte, ať je spokojený a zdravý.
Cody Dressup 53
Hry pro dívky - 7x
Cody je slečna každým coulem! Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Family dollhouse 2
Hry pro dívky - 12x
Family Dollhouse je příjemně laděnou dívčí hrou. Jak to už holčičky občas mívají, v domečku pro panenky se jim udělal nepořádek, a je teď na nich, aby ho uklidily. A co vy, zvládnete urovnat všechny hračky?
Bratz Little Pony
Hry pro dívky - 37x
Krásně rotomilá online hra pro dívky. Vber si jednoho ze čyř překrásných poníků a udělej z ní největší krasavici. Můžeš jí umýt, učesat, vysušit a obarvit hřívu, ohon. A pak ji ozdob nejrozmanitějšími ozdobami:)
Disneyland Spa Day
Hry pro dívky - 55x
Jednoduchá online hra, s kterou si vyhrají zejména nejmenší hráči a dívky. V roli módního tvůrce budete radit s oblečením klientek. V salónu krásy se ujměte zákaznice a oblékněte ji co nejkrásněji.
Frenzy Airport
Hry pro dívky - 30x
Chtěli byste si zkusit jednu krátkou brigádu na letišti? V této skvělé online hře Frenzy Airport se vám to poštěstí. Úkolem je obsluhovat klienty co nejrychleji to jen půjde. Přece nechcete, aby se klienti zlobili.
Monster High Mouscedes King Dress Up
Hry pro dívky - 41x
Příjemná seriálová oblíkačka na motivy čarodějek Monster High. Tentokrát budete oblékat a vybírat doplňky pro hrdinku Mouscedes King. Na výběr je toho opravdu dost a můžete vytvořit velký počet kombinací.
Model Dressup 69
Hry pro dívky - 6x
Tak tohle je sice docela stydlivka, ale to neznamená, že co se týče m´dy je dost konzervativní, cool a moderní. Hraj si s ní tak dlouho, dokud nebudeš spokojena se svým vytvořeným outfitem! Dej se do toho!
Monster High Avatar
Hry pro dívky - 46x
Pěkná hra vhodná pro děti a jistě si ji oblíbí i dívky. Z jednotlivých dílků můžete poskládat vlastní postavičku ze seriálu Monster High. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte novou hrdinku ze Strašidelné školy.
Cody Dressup 5
Hry pro dívky - 24x
Tak tohle je opravdu povedená online nejen oblíkačka pro dívky! Zde se opravdu vyřádíš, co se týká módy ve všem! Jde o to ji pro začátek obléci, pak nalíčit, zbolit účeš, ověsit šperky a doplňky, je to jen na tobě!
Elsa Ear Doctor
Hry pro dívky - 27x
Elsa má velký problém. Ano, i taková hvězda jakou Elsa dozajista je, může mít nějaký zdravotní problém. Tentokrát to jsou bolesti ucha. Proto v roli ušního specialisty pomozte Else s jejím trápením.
Garden decor
Hry pro dívky - 19x
Dalčí z nesčetné řady dívčích her, která se tentokrát bude odehrávat na zahradě. Právě uplynula zimní sezóna a tak se musíte zařídit svoji zahrádku za domem tak, abyste se nestyděli tam pozvat návštěvu.
Mini Hair Dresser 3
Hry pro dívky - 25x
Krásná online hra pro dívky nejen budoucí kadeřnice! Nejprve si vyber, jaký účes chceš dělat. Pak se ho snaž přesně jak si zákaznice přeje udělat! Na výběr je růžový, modrý a hnědý účes! Nakonec dostaneš hodnocení:)