Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Five Star Makeover

Hrajete online hru Five Star Makeover

Prímová oblíkačka, která osloví zejména naše nejmladší hráče a dívky. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a navrhněte dívce super makeup a oblečení. Na výběr je toho hodně, nudit se nebudete a vždy naleznete novou kombinaci.

ovládání hry Five Star Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 5.62 MB • 7966x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Movie Dressup 12
Hry pro dívky - 28x
Tak tahle online hra pro dívky je opravdickej nářez. Žádná zakřiknutá barbie nebo romantická citlivka, ale pořádná drsná ženská, co se nebojí koženého oblečení:) Tak jí oblékni, jak nejlépe svedeš : )
Fashion Style 31
Hry pro dívky - 1884x
Máš chuť jít na místní oblíbený karneval a nevíš, jak a za koho se obléci? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 6 typů, jak se obléci:) Tak se dej do toho a prohlédni si typy a jeden si můžeš hned vybrat!
Baby Hazel In Preschool
Hry pro dívky - 54x
Naše oblíbená malá holčička Házel trochu povyrostla, takže může učit menší děti. Tentokrát zavítáme do mateřské školky, kde se můžete společně s malou Házel přiučit spoustu nových věcí.
Spring Around The World
Hry pro dívky - 609x
Příjemná oddychovka pro naše nejmenší dětské hráče a hlavně pro dívky. Hra se skládá z několika mini úkolů, například z milé oblíkačky a nebo z postřehovky, kdy budete sbírat tulipány. Příjemné na relax.
Johnny Depp Makeover
Hry pro dívky - 21x
V této dívčí online hře máte možnost vytvořit nový make-up styl oblíbenému herci Johnny Deppovi. Oblečte ho podle své fantazie a vyberte nějaké slušivé doplňky.
Garage Rush
Hry pro dívky - 21x
Pěkná online hra na virtuální zaměstnání, tentokrát se ocitnete v servisu šikovné Stelly. Vaším úkolem bude vést opravnu automobilů k zisku a k celkovému úspěchu. Za utržené peníze můžete nakoupit řadu vylepšení.
Bratz módní návrhář
Hry pro dívky - 13x
Nejmodernější a nejkrásnější panenky jednadvacáteho století stojí přímo před vámi v celé své kráse. Stačí a si jen vybrat jednu ze čtyř Bratz krasavic a upravit ji k obrazu svému pomocí nepřeberných možností. Máte nejradši plavovlásky, zrzky, černovlásky nebo snad hnědovlásky? Zvolte si sami a aplikujte je do prostředí. Hodně zábavy:)
Barbie Princess
Hry pro dívky - 49x
Jednoduchá, ale mile hratelná online hra hlavně pro milovnice panenky Barbie a oblíkaček. Vaším úkolem je z Barbie vytvořit šarmantní princeznu, která ošálí kdejakého prince. Na výběr je mnoho šatů a doplňků.
Fairy Dressup 39
Hry pro dívky - 19x
Vyměn své zimní oblečení za krásně pohodlné a dobře sedící letní oblečení. Vybírat můžete z nekolika různých druhů oblečení a bot ba dokonce i ůčesů. Opravdu dobře propracovaná hra, která vás určite nezklame.
Cody Dressup 34
Hry pro dívky - 18x
Malá Cody se dneska chystá na velkolepý karneval. chce každopádně vyhrát, neboť první cena je BARBIE v nadživotní velikosti. Jenže se stále nemůže rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí. Příjemnou zábavu.
Cody Dressup 42
Hry pro dívky - 6x
Moc hezká online hra pro dívky. Cody se rozhodla letos jít na karneval za andělskou princezničku. A když jí zkusíš pár oblečků z jejího šatníku zjistíš, že jí tento styl jí velice sluší. Vyber nejlepší outfit.
Model Dressup 99
Hry pro dívky - 1224x
Hezká online hra dělaná speciálně pro dívky. Tato slečinka je očidně velice cool, stylová a moderní. Lze to usoudit i podle jejího šatníku, ten je možná sice ležérní a střídmý, ale každopádně velice slušivý. Dej se do oblékání:)
Photo Model 31
Hry pro dívky - 547x
Tak tohle je opravdu povedená online hra pro dívky, ve které se nejen hezky pobavíš, ale i hodně naučíš! Ze světa módy:) Tak se dej do toho, krásně slečnu namaluj, obleč i dej jí doplňky, jak jen ty chceš:)
Model Dressup 33
Hry pro dívky - 41x
Jaro je krásné roční období a slečny se v něm opravdu vyřádí. Tahle slečna by také ráda, ale neví, jak na to! Ty jsi její naděje v tom, že ji pomůžes. Dej se do toho. Příjemnou zábavu. Hezky ji na jaro připrav a obleč:)
Model Dressup 22
Hry pro dívky - 22x
Oblékni malou navinně vyhlížejíci vílu nebo snad andělku. Má ve svém šatníku krásné šatičky jak krátké tak středně dlouhé i dlouhé. Botičky má také moc pěkné a má i mnoho doplňků. Korunky, mašličky apod.