Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Five Star Makeover

Hrajete online hru Five Star Makeover

Prímová oblíkačka, která osloví zejména naše nejmladší hráče a dívky. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a navrhněte dívce super makeup a oblečení. Na výběr je toho hodně, nudit se nebudete a vždy naleznete novou kombinaci.

ovládání hry Five Star Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 5.62 MB • 4282x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Kitty Lover
Hry pro dívky - 36x
Jednoduchá, ale chytlavá dívčí oblíkačka pro všechny fanoušky tohoto typu her. Tentokrát je hlavní postavou dívka, která má ráda vše, co se týká koček, zejména co se módy a oblečení týče.
Olaf Frozen Doctor
Hry pro dívky - 21x
Objevte další hru z oblíbeného Disney filmu Frozen (Ledové království). Tentokrát je v hlavní roli sněhulák Olaf, který náhle podlehl nemoci, ovšem zkušená doktorka Elsa ho vyléčí. S tvojí pomocí.
Model Dressup 85
Hry pro dívky - 29x
Slečna v této pěkné online hře jde dnes na rodinnou sešlost a z šatníku vybrala nejelegantnější a nejvhodnější oblečení. teď už je jen a jen na tobě, jak se s tím vypořádáš a upravíš ji. Příjemnou zábavu.
Star Dressup 11
Hry pro dívky - 3x
Nejkrásnější dívenka roku 2008 má jet na předání ceny do USA. Má velice objemný šatník, skládající se z nádherného oblečení:) Tak se snaž, jak nejlépe dovedeš a krásně ji obleč, ať vypadá na předávání skvěle.
Garfield Coop Catch
Hry pro dívky - 1016x
Garfield se rozhodl uvařit si míchaná vajíčka. Pomoz mu s tím. Pohybuj s ním myší vpravo nebo vlevo. Pozor slípky také schazují jiné věci nežli vejce. Po každých třiceti vteřinách se zvýší level a zrychlí se celá hra.
Photo Model 54
Hry pro dívky - 20x
Tato slečna jde dnes na své první rande. Její idol, po ktreém touží už 2 roky si ji konečně všiml a pozval ji na rande, chce si to užít a vypadat skvěle! Dej se do práce a udělej z ní krásku! Příjemnou zábavu.
Cody Dressup 16
Hry pro dívky - 5x
Ále, to se dalo očekávat Cody se chce po mamince samozřejmě také líbit. Jen se koukni do jejího šatníku a uvidíš, jak je pro ni móda důležitá:) Tak se dej do toho a vyber jí to, co jí nejvíc sekne. :)
Lara Makeup
Hry pro dívky - 37x
Krásná Lara se zdá něžná, ale ty v ní mžeš objevit novou tvář. Udělej z ní dračici, tím že ji krásně nalíčíš, jak stíny, řasenkou, rtěnkou, tak jí můžeš dát kontaktní čočky. A v neposlední řadě takéšperky. Příjemnou zábavu!
Model Dressup 90
Hry pro dívky - 12x
Hezká online oblíkačka pro dívky. A to ne jen tak obyčejná. Zde se nejenom obléká, převléká a svléká. Zde se i ošperkuje, dají doplňky v podobě kabelek a to není vše. Také vlasy tu nejsou tabu. Dej se do toho!
Vánoční malování
Hry pro dívky - 13x
Máte také radi omalovánky jako všichni ostatní? Jestli ano tak tyto omalovanky se vám budou uřčitě zamlouvat. Máte na výběr ze spousty pestrých barev a několika vánočních motivů například se sněhulákem.
Jane Hotel Mania
Hry pro dívky - 48x
Oblíbená hrdinka dívčích her, Jane, je tu s novou online hrou. Řídit hotel není vůbec snadné. Na druhou stranu je možné provozem hotelu vydělat pěkný balík peněz. Pomozte Jane vydělat kupu zlatek a vést úspěšný hotel.
Cake Shop 2
Hry pro dívky - 1393x
Vytvořte chutné a voňavé dortíky pro vaše mlsné a hladové zákazníky. Postupně vydělejte pořádný balík peněz a nechte své podnikání růst. Základném kamenem úspěchu je spokojenost návštěvníků vaší cukrárny.
Jennifer Rose: Texas Saloon
Hry pro dívky - 72x
Jenny Rose je opět bez práce. Proto se vydala na Divoký západ a sehnala si zajímavé zaměstnání - bude pracovat v texaském saloonu. Musíte ji pomoci obsloužit všechny hladové hosty, mezi nimiž jsou kovbojové, šerifové, ale i křehké slečny a praví gentlemani.
Story Decoration 5
Hry pro dívky - 34x
stylová dekoračka nejenom pro dívky. Jde o to, aby jsi hezky nadekorovala procházku malé ANČI se svým psíkem. Máš k romu velké množství obrázků. Tak si můžeš nanečisto natrénovat, jak si to na procházce představuješ.
Dolphin Restaurant
Hry pro dívky - 40x
Obsluhovací online hra s příjemnou grafikou. Vydejte se do kouzelného světa delfínů, kteří si otevřeli svou první restauraci. Vaším úkolem bude obsluhovat hosty, kteří mají opravdu mlsný jazýček.