Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Five Star Makeover

Hrajete online hru Five Star Makeover

Prímová oblíkačka, která osloví zejména naše nejmladší hráče a dívky. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a navrhněte dívce super makeup a oblečení. Na výběr je toho hodně, nudit se nebudete a vždy naleznete novou kombinaci.

ovládání hry Five Star Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 5.62 MB • 117x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 136
Hry pro dívky - 8x
Tahle slečna je módní a cool, jak lze poznat z jejího šatníku. Mezi její oblíbené oblečení patří spíše kalhoty a hlavně bundičky či kabátky. Potrpí si svérázný osobitý styl, což je správné! Tak ji obleč!
Monster High Cleo De Nile Spa Makeover
Hry pro dívky - 45x
Postarejte se o vzhled studentky ze školy Monster High. Cílem je vyčistit pleť, nanést masku, připravit správné líčení. Cleo musí zkrátka vypadat naprosto bezchybně. Určitě to zvládnete i díky pomoci ve hře.
Coat and jackets
Hry pro dívky - 1x
Dnešní dívka má spousty šatů a spousty času, takže si dneska bude zkoušet různé šaty. Má jich opravdu nepřeberné množství, takže je dobře strávené odpoledné jisté. A na vás je teď všechno oblečení vyzkoušet.
Photo Model 37
Hry pro dívky - 1x
Krásná princeznička fotomodelka v nové online hře pro dívky pořebuje narychlo stylistku, aby byla na večer dokonalá. Bude totiž na tiulní stránce nejpreztižnějšího časopisu. Dej se do toho, jistě to zvládneš!
Model Dressup 66
Hry pro dívky - 34x
Tak tohle je opravdu hezká sebevědomá slečna a má na co být. Je nejen hezká, ale má velice moderní a pěkný šatník. Její osobnost nemusíš zdůraznit pouze oblečením, ale i účesem a doplňky či šperky. :)
Pet Penguin
Hry pro dívky - 27x
Asi bysme dlouho hledali dívku, která má doma jako domácího mazlíčka malého tučňáka. V této online hře si to můžete zkusit alespoň virtuálně. Postarejte se o toho roztomilého tučňáka.
Beauty Maker 52
Hry pro dívky - 6x
Takže zajímavaá online har rpo dívky. Není to jenom obyčejná oblíkačka, je to něco víc. Dej se do toho, neváhej. Nápověda se oběví v průběhu hry v modré kolonce HINT. Oblékej, barvi, češ, namaluj ji a ošperkuj!
Pet Dressup 2
Hry pro dívky - 6x
Krásní psíci, ale jen se zahleď do jejih očiček a uvidíš, že jsou zamyšlení:) No a jediné na co teď myslí je, že by si oblékli něco krásného na sebe, ale sami to neumí, tak jim pomoz něco pěkného vybrat a oblékni je, je toho tu zde moc hezkého na výběr:)
Baby Doggy Boo
Hry pro dívky - 23x
Zahrajte si roztomilou dívčí hru s malým štěňátkem. O něj se budete starat, což zahrnuje kompletní péči - mytí, oblékání a úklid. Odreagujte se u této jednoduché hry a dobře se pobavte.
Cody Dressup 17
Hry pro dívky - 9x
Krásná slečinka namá nouzi o oblečení, ale právě proto, že je ještě malinká potřebuje poradit, co se k sobě hodí a co absolutně ne! Dej si účes, šperky, botky, kabelku a krásně ji obleč. Příjemnou zábavu!
Doggy Day Care
Hry pro dívky - 32x
Malé štěňátko v této prímové superhře vyžaduje vaši péči. To znamená postarat se nejen o krmení, pití a venčení, ale také o čistění a koupání. Dokážete se o pejska starat tak, aby byl stále spokojený a šťastný?
Peppa Pig - New House Decor
Hry pro dívky - 21x
Seriál Prasátko Pepa (Pepina) je mezi dětmi nesmírně oblíbený. Ani se nedivíme, je to legrační, milé a bez násilí a řevu. Stejně jako tato online hra pro dívky. Vyzdobte tento hezký nový dům podle svých představ,
Ashley Tisdale
Hry pro dívky - 11x
Už jich tu bylo tolik, ale v této bezvadné online hře se seznámíme s krasavicí ASHLEY TISDALE. Hraje si sice na rozvernou školačku, ale už podle jejího šatníku poznáte, že jistě má na výběěr i krásné sexy kousky:)
Cutie Makeover 21
Hry pro dívky - 26x
Myslíš si, že tato žena nemůže být krásnější? Mýlíš se. Samozřejmě, že může a dokonce jen s tvou pomocí. Nejprve ji obleč, pak krásně nalič všelijakými líčidly, pak účes a nakonec slaď doplňky! Příjemnou zábavu!
Model Dressup 26
Hry pro dívky - 1x
Krásná onlline oblíkačka pro Mladé slečny. Tato dívenka je pilná školačka, ale na vzhledu jí záleží stejně jako každé z nás. Ve svém šatníku má pěkné školní i ,, neškolní ,, obleění. Snaž se ji pěkně obléci:)