Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Five Star Makeover

Hrajete online hru Five Star Makeover

Prímová oblíkačka, která osloví zejména naše nejmladší hráče a dívky. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a navrhněte dívce super makeup a oblečení. Na výběr je toho hodně, nudit se nebudete a vždy naleznete novou kombinaci.

ovládání hry Five Star Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 5.62 MB • 6823x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Hezký makeover 59
Hry pro dívky - 20x
Krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky) a nakonec ozdob vlasy!
Model Dressup 75
Hry pro dívky - 22x
Vzhled je půlka úspěchu, není to pravda? A změna vlasů změní celého člověka? Koukni se na to. Měn slečnu, převlékej ji měň doplňky, účesy, botky kabelky, šperky. Je to na tobě. Příjemnou zábavu a neboj se experimentovat.
Leg Surgery
Hry pro dívky - 26x
Chirurgie dokáže zachraňovat životy, pokud se tedy patřičného zákroku chopí zkušený expert. Vy si můžete online zkusit operaci nohy. Následujte pokyny  a krok za krokem proveďte náročnou operaci.
Model Dressup 26
Hry pro dívky - 12x
Krásná onlline oblíkačka pro Mladé slečny. Tato dívenka je pilná školačka, ale na vzhledu jí záleží stejně jako každé z nás. Ve svém šatníku má pěkné školní i ,, neškolní ,, obleění. Snaž se ji pěkně obléci:)
Wheat Farm
Hry pro dívky - 12x
Pokud rádi hrajete farmářské online hry, tak vás tato určitě zaujme. Budete na farmě, která pomalu vzkvétá. Úkolem je pěstovat plodiny a chovat různá zvířata. Plodiny buď prodáte na trhu, nebo je spotřebujete jako krmivo.
Model Dressup 85
Hry pro dívky - 29x
Slečna v této pěkné online hře jde dnes na rodinnou sešlost a z šatníku vybrala nejelegantnější a nejvhodnější oblečení. teď už je jen a jen na tobě, jak se s tím vypořádáš a upravíš ji. Příjemnou zábavu.
Style Dressup 8
Hry pro dívky - 16x
Tak tohle je opravdová princezna! Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Cutie Makeover 55
Hry pro dívky - 5x
Pěkná slečinka se chystá vyrazit na nákupy a jak jistě sama víš, v obchodech se nemihotají jenom ženy, ale občas se tam i nějaký chlap (i kdyby náhodou) nachomítne:) Tak ji krásně uprav, co kdyby náhodou :)
Horsey Racing
Hry pro dívky - 24x
Na začátku hry si můžete vybrat jednoho ze tří nabízených koníků, a poté se již klidně vydejte vstříc závodům. Potřebujete zvítězit, ale to nebude jen tak. Ve hře narazíte na různé překážky, které musíte vhodným způsobem překonat. K dispozici jsou naštěstí i různá vylepšení, která koníkům zlepší náladu.
Bar-B-Que
Hry pro dívky - 2509x
Připravujte pro své zákazníky lahodné Bar-B-Que. Ze začátku to bude jednoduché. Ale časem přibude jídlo i zákazníci. Připravujte jídla, které si objednali Vašim zákazníci a dostávejte za dobře udělané jídlo peníze. Jak daleko dokážete dojít?
Little Dressup
Hry pro dívky - 8x
Malá pěkná oblíkačka online pro dívky. Můžeš se zde mnoho naučit, co se módy týče! Velmi zajímavé oblečení má tato dívenka. Velikánskou obuv i zajímavé šatky! Hezky se bav, oblékej, příjemnou zábavu:)
Beauty Maker 73
Hry pro dívky - 22x
A je tu soutěž o nejkrásnější zimní spotovkyni. Účast získala i tato krásná dívenky, která ti byla přidělena, aby ses o ní náležitě postarala! Dej se do toho. oblékni ji, namaluj, účes a doplňky + boty. Nápověda v kolonce HINT.
Fairy Dressup 3
Hry pro dívky - 21x
Fairy, to byla vždycky ženksá od rány! Jen se koukni ta si nebere servítky ani s žádným oblečením! Koukni na ty barvičky! To je nádhera, červená, zelená, modrá a růžová jsou její nej! Tak se dej do toho a oblékni ji!
Bratz Real Haircuts
Hry pro dívky - 49x
Bezvadná gameska pro dívky a fanoušky panenek Bratz. Vžijte se do role kreativní kadeřnice a vytvořte pěkný účes podle vlastní fantazie. Kromě účesu můžete vybrat i vhodné oblečení a další módní doplňky.
Toy Car
Hry pro dívky - 27x
Tak toto není vůbec jednoduchá online hra pro dívky. Tvým úkolem je jezdit s malinkým autíčkem. Pouze šipkami doleva a vpravo a nesmíš spadnout do vody, tudíš skáčeš šipkou nahoru. Sbírej ovoce a všechno co se dá.