Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Five Star Makeover

Hrajete online hru Five Star Makeover

Prímová oblíkačka, která osloví zejména naše nejmladší hráče a dívky. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a navrhněte dívce super makeup a oblečení. Na výběr je toho hodně, nudit se nebudete a vždy naleznete novou kombinaci.

ovládání hry Five Star Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 5.62 MB • 7245x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 12
Hry pro dívky - 29x
A je tu opět naše nádherná Fairy, je to výstřední, krásná a originální panička. Tvým úkolem je jí obléci, jak nejlépe umíš na dnešní rande, Tak neváhej a dej se oblékání, ať se jí rande co nejlépe vydaří!
Pet Dressup 6
Hry pro dívky - 7x
I pejsci se chtějí líbit. Nevěříš? Jen se koukni na toho roztomilého dalmatinka, co má tak nádherné oči. Nahlédni do jeho nemalého šatníku:) Má krásné oblečky že ano? A teď se navíc zamiloval do jedné fenky:)
Model Dressup 96
Hry pro dívky - 60x
Tahle slečinka jde večer na rande a chce vypadat perfektně. je to její první rande a potřebuje ještě trošku popostrčit. Budeš tak hodná a pomůžeš jí? Obleč ji, zvol účes i botky, kabelky. Je to na tobě:)
My Dolphin Show 2
Hry pro dívky - 23x
V roztomilé online hře My Dolphin Show si zahrajete na šikovného delfína, který má právě vystoupení v delfináriu. Postupně plňte úkoly, které vám dává trenér. Hra se ovládá šipkama. Pro dívky a děti ideální super hra.
Barbie Cake
Hry pro dívky - 37x
Panenka Barbie se dá najít v celé řadě počítačových her, kde slouží jako hlavní hrdinka. Nejinak tomu bude v rámci této hry, kde dostanete jedinečnou příležitost. Můžete si sami připravit velice pěkný dort, kde bude hlavní roli hrát opět naše stará známá panenka Barbie. Vyzdobte si dort podle vlastních představ.
Foto modelka 3
Hry pro dívky - 44x
Krásné fotomodelce onemocněla stylistka, jenže večer má životní příležitost. Bude fotit na titulku časopisu! Musíš jí pomoct. Oblékni ji, namaluj, ošperkuj, změň účes a dej kontaktní čočky. Musí vypadat perfektně!
Smurf Dinner
Hry pro dívky - 52x
Určitě jste už slyšeli o šmoulí restauraci, kde se podává nejlepší jídlo ve městě a kde mají snad nejrychlejší obsluhu. Vaším úkolem bude pomoci při provozu restaurace - tedy obsluhovat zákazníky v co nejkratším čase a pak vybírat náležitou peněžní odměnu. Za peníze si pořídíte upgrady restaurace.
Cody Dressup 46
Hry pro dívky - 16x
Tahle slečinka se cítí v oblacích jako doma a taky že tam doma je :) Jenže dnes se koná tzv. MRÁČKOVÁ SLAVNOST a ona se na ni má náležitě připravit. Jenže si sama neví rady, tak ji trošku pomoz ty!
Model Dressup 138
Hry pro dívky - 9x
Tato slečinka nevypadá moc sebevědomě, tak ji prošku pomoz, aby se sebevědomě mohla cítit pomocí jejího tendy moderního oblečení. A to ještě není všechno, ne jen oblečení, ale i obuv, šperky a paruky!!!
Cute Valentine Love Couple Dress Up
Hry pro dívky - 35x
Nestihli jste oslavit svatého Valentýna? Nevěšte hlavu. Svátek zamilovaných můžete oslavit alespoň virtuálně s naší hrou. Je to milá oblíkačka zamilovaného páru.
Beauty Maker 20
Hry pro dívky - 5x
Je tu souboj o srdce chlapce, který si dívku vybírá podle vzhledu. Ty bys jistě takového nechtěla, ale tato dívky se o něj rozhodla bojovat. Potřebuje však pomoct s výběrem oblečení, účesu, doplňků, šperků aj. Pomoz jí a nakonec uvidíš koho si vybere:)
Rock Star Hannah Montana
Hry pro dívky - 28x
Příjemná odpočinková hra pro dívky. Hlavní postavou této oblíkačky je super hvězda Hannah Montana. Potřebuje poradit s výběrem oblečení, takže na nic nečekejte a pusťte se do oblékání a výběru doplňků.
Plush toys
Hry pro dívky - 762x
Každý by byl jistě velice šťastný, kdyby měl tak velkou hromadu hraček, jako v této flashovce. Myslíte si, že je dokážete rozestavět v pokoji tak, aby to vypadalo dobře? Zkuste to, je to teď pouze na vás.
Style Decorate 8
Hry pro dívky - 8x
Krásná onlinovka pro dívky. Teď tě čeká opravdu nelehký úkol. Tato rozmazlená slečinka si usmyslila, že dnes bude pořádat valentýnskou party. Tebe si najala, ať jí všechno zařídíš a narovnáš, aby to bylo pěkné. Příjemnou zábavu.
Barbie Makeover
Hry pro dívky - 6x
Nádherná online hra pro dívky. Make-up je základem dokonalé ženy, tak ji pomoz také zapůsobit. Vyber jí barvu vlasů, make-up, ale i doplňky do vlasů, jakými jsou např.:čelenky, květiny a sponky. Jistě tě bude tato hra bavit, tak příjemnou zábavu:)