Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Five Star Makeover

Hrajete online hru Five Star Makeover

Prímová oblíkačka, která osloví zejména naše nejmladší hráče a dívky. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a navrhněte dívce super makeup a oblečení. Na výběr je toho hodně, nudit se nebudete a vždy naleznete novou kombinaci.

ovládání hry Five Star Makeover

myší, viz instrukce ve hře • 5.62 MB • 7663x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Lovelicious
Hry pro dívky - 56x
V této suprové dívčí hře najdete mnoho dortíků a čokolády, která vypadá opravdu k nakousnutí. Budete rychle obsluhovat hosty a vydělávat tak hromady peněz, za které si vylepšíte obchůdek s dortíky.
Hands in the air
Hry pro dívky - 30x
Vystrojte tuhle dívčinu přesně podle vašich představ. Můžete si vybrat jakýkoli kus ze spousty oblečení, jež tu máte k dispozici. Dále tu jsou různé šperky, boty a další věci, které můžete použít pro zpestření.
Barbie Winter 2
Hry pro dívky - 16x
Velice pestrá hra ve které můžete barbie obléknout do několika různých šatů. Nechybý také různé doplňky mezi které patří přívězky, rtěnky ba dokonce i změna účesu. Můj vlastní názor na tuto hru je velice příznivý.
Sushi Sue
Hry pro dívky - 65x
Myslíte si, že byste zvládli vedení oblíbeného podniku, ve kterém se servíruje především sushi? Zkuste si to v této pěkné superhře. Připravujte nejrůznější druhy sushi a starejte se o přání svých zákazníků.
Model Dressup 128
Hry pro dívky - 20x
Koukni se na ni, jak je bezradná. Má dnes první rande se svým novým idolem a vůbec se nemůže rozhodnout, co si vezme na sebe. Jsi její jediná naděje! Obleč ji. Příjemnou zábavu! Vše je jen a jen na tobě!
Model Dressup 101
Hry pro dívky - 29x
Tahle slečna si opravdu potrpí na veliký luxus, co se oblečení týká. Jenže dnes jí opravdu moc záleží na tom co, si vezme na sebe a opravdu si neví rady. Je totiž pozvaná od svého dlouholetého idola na rande. Pomoz jí!
Sue oblíkačka
Hry pro dívky - 3x
Tak tohle je opravdu moc moc moc povedená online oblíkačka pro dívky. Tvým úkolem je krásné upravit tuto slečinku, která jde dnes na ples a je tam zima, tak se musí upravit, aby nezmrzla:) tak se dej do toho!
Model Dressup 74
Hry pro dívky - 28x
Pěkná online hra pro dívky. Krásná emo slečna chce jít dnes večer na emo večírek, ale potřebuje trošku poradit, co si vzít na sebe. Pomůžeš jí? Já věřím, že ano, tak se do toho dej, krásně ji obleč a uprav a ošperkuj a obuj!
Mallory Beauty Makeover
Hry pro dívky - 40x
Udělejte tuto dívkou opravdu hodně krásnou. Dejte ji různé kosmetické věci na sebe. Odkryjte ji tajemství krásy a ukažte se svým kamarádkám. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Roiworld nail
Hry pro dívky - 34x
V téhle hře najdou zálibu většinou dívky. Jde v ní totiž o to, nalepit si umělé nehty a na ně nanést různé ozdoby a vzory. Na výběr je spousta barev, takže si jistě vybere každá z vás. Zkuste, co dokážete vytvořit.
Movie Dressup
Hry pro dívky - 38x
Krásná online hra pro dívky. Obleč si svou ,, pravou blondýnku ,,. Koukni se na množství nlečení jedné bárbínky! To je co. Od šatků přez sukýnky a kalhoty, krásné botky a pejsek, co k ní neodmyslitelě patří:)
Fairy Dressup 19
Hry pro dívky - 25x
Tak tohle je opravdu vtipně řešená online hra pro dívky:) Fairy chce jít dneska pařit! A když pařit, tak pořádně! V šatníku má pěkné oblečení, které se zrovna hodí pro tuto příležitost, tak neváhej a oblékej:)
Sue Dressup 3
Hry pro dívky - 7x
Sue už jsme měli v tolika hrách, ale teď máš tu možnost, že jí můžeš nakouknout do šatníku a co víc, vybrat jí super obleček a obléci ji podle svých představ. Tak neváhej a dej se do bolékání naší Sue:)
Cute Valentine Love Couple Dress Up
Hry pro dívky - 35x
Nestihli jste oslavit svatého Valentýna? Nevěšte hlavu. Svátek zamilovaných můžete oslavit alespoň virtuálně s naší hrou. Je to milá oblíkačka zamilovaného páru.
Beauty Maker 29
Hry pro dívky - 9x
Tak tohle je opravdu pestrá hra. Z této slečny můžeš udělat luxusní krasavici a hned v zápětí městskou slečinku, která jde na nákup. Je to jen na tobě. Hlavně se snaž, aby vypadala skvěle. Příjemně se bav.