Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Atom Heart

Hrajete online hru Atom Heart

Zajímavá závodní gamesa s motorkama a velkým množstvím různých překážek, které čekají až je úspěšně zdoláte. V každé úrovni však nestačí rychle projet trať, musíte plnit i různé úkoly - např. zničit zombíky.

ovládání hry Atom Heart

myší, viz instrukce ve hře • 6.29 MB • 1340x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
High Hills
Závodní hry - 5x
Jak daleko dokážete dojet? Jste dobří řidiči? Otestujte své schopnosti v této bezvadné závodní hře, ve které vás čeká, rychlost, hory, nebezpečné překážky a další nástrahy na trati. Sbírejte bonusy, vylepšujte auto a pokuste se nahrát nejvyšší skore.
Paperway
Závodní hry - 2x
Velmi povedená závodní onlinovka, ve které se projedete na motorce skrz město. Cílem je jet co nejrychleji, ovšem nebude to snadné, protože ulice města jsou plné aut, kterým se budete muset vyhýbat. Navíc ještě musíte uhánět před ničitelem, který jede za vámi.
BMX Park
Závodní hry - 2x
Chopte se bmxka a vydejte se na rampu. Můžete jezdit jak se vám líbí a ještě u toho dělat skvělé triky. Ovšem dejte bacha, ať si nenarazíte nos).
Earn to Die 2012: Part 2
Závodní hry - 2x
Hordy krvelačných zombie jsou zpět. Osedlejte svoje neohrožené vozidlo a vydejte se vstříc nemrtvým zombíkům. Oblíbená hra obsahuje mnoho vylepšení, nových aut a kopec zábavy.
Rich Cars 2: Adrenaline Rush
Závodní hry - 1x
V této hře budete mít opravdu adrenalinovou jízdu. Vaším úkolem je skákat na těchto skocích a pokusit se udělat vše, co bude ve vaších silách. Dávejte si pozor, abyste se nijak nepřevrátili. Tak se do toho dejte.
hra v Unity3D
Traffic Slam Arena
Závodní hry - 1x
Nasaďte si helmu a svůj oblíbený pár závodních rukavic. A připravte se na třeskutou jízdu plnou lehké brutality a těžké zábavy. Traffic Slam Arena je totiž super hra v Unity3D se špičkovou grafikou a skvělou zábavnou hratelností.
Cool Racing
Závodní hry - 2x
Příjemná závodní minihra, ve které si nejprve zvolíte auto, dráhu a poté již ukážete všem soupeřům zadek auta. Každý závod je na pět okruhů. Pokud se vám podaří zajet vskutku rychlý čas, tak se dostanete do tabulky nejlepších.
hra v Unity3D
Track Racing Online: Pursuit
Závodní hry - 7x
Skvělá 3D online hra s menší porcí brutality. Ovládáte špičkové závodní auto a snažíte se dojet do cíle dřív než vaši soupeři. Ty můžete trochu potrápit nárazy a dalšími libůstkami. Hra je v Unity3D a je to pecka.
Dirt Showdown
Závodní hry - 3x
Skvělá závodní superhra, která se odehrává na velmi dobře navrhnutých okruzích. Poměřte své schopnosti s virtuálními soupeři a pokuste se dojet do cíle jako ultimátní vítěz. Hra nabízí celou řadu vylepšení.
Freeway Fury
Závodní hry - 1x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.
Car Can Racing - závody plechovek
Závodní hry - 5x
Závodní hra Car Can Racing má sice pouze 5 úrovní, ale zato velice těžkých úrovní. Cílem je dopravit závodní plechovku co nejrychleji do dalšího checkpointu. Časový limit je velmi neúprosný, na každý checkpoint máte pouze půl minuty. Hra se ovládá šipkama.
Road Wolves
Závodní hry - 284x
Na začátku hry dostanete k dispozici stařičký trabant, se kterým musíte vyhrávat závody a postupně si můžete dovolit kupovat nové vozy. Za kvalitně odvedenou práci během závodů obdržíte finance určené k vylepšování. Rozhodně se nejedná o špatnou závodní hru, takže pokud máte v oblibě rychlou jízdu, nenechte se dlouze pobízet a Road Wolves rozhodně zkuste.
IonDrift Epsilon
Závodní hry - 600x
Jediným úkolem v této závodní hře je, abyste zajeli ten nejlepší čas. Musíte samozřejmě dojet do cíle v časovém limitu, takže není dovoleno se někde loudat. Každá trať má několik kol, takže se snažte.
Homer Motorbike
Závodní hry - 2x
Pěkná jednoduchá minihra s Homerem, který prohání motorku po Springfieldu. Cestou sbírá jeho oblíbené pivko Duff. Vaším úkolem bude ovládat Homera, aby dojel v pořádku až do cíle a zdolal sedm úrovní.
Ambulance Truck Driver
Závodní hry - 1x
Řídit sanitku není zrovna nic lehkého. Musíte jet rychle, ale zároveň dávat velký pozor. Vžijte se do role řidiče a snažte se dovézt pacienta co nejrychleji do nemocnice. Přes náročný terén to bude samozřejmě náročné.