Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Atom Heart

Hrajete online hru Atom Heart

Zajímavá závodní gamesa s motorkama a velkým množstvím různých překážek, které čekají až je úspěšně zdoláte. V každé úrovni však nestačí rychle projet trať, musíte plnit i různé úkoly - např. zničit zombíky.

ovládání hry Atom Heart

myší, viz instrukce ve hře • 6.29 MB • 419x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Trials
Závodní hry - 18x
Tato s sportovní hra je pro ty, kteří mají rádi zdolávání překážek.Cílem hry je dostat se z bodu A do bodu B.V průběhu hry budete muset zdolávat na motorce různé překážky.Tato hra určitě potěší svou zpracovaností a plynulostí.
hra v Unity3D
Fast Circuit 3D Racing
Závodní hry - 27x
Další jednoduchá 3d s auty v Unity. Jste dost rychlí na to, abyste vyhráli dnešní závod? Na výběr máte tři herní módy - závody na okruhu, knockout a závod s časem. Čeká vás více než dvacítka pěkně zpracovaných aut.
Formula Racer 2012
Závodní hry - 44x
Závody formulí patří mezi nejsledovanější motorové sporty a vyzkoušet si jejich řízení můžete právě v této hře. Stačí nastavit základní parametry a směle se vydejte vstříc prvním protivníkům, které potřebujete porazit, abyste získali dostatečné finanční zdroje na vylepšování vlastní formule. Postupem času se staňte nejlepším závodníkem!
hra v Unity3D
Classic Cars 3D Parking
Závodní hry - 55x
Velmi dobrá 3D hra v Unity. Na výběr máte širokou škálu vozidel z 50. let, tedy naprostou klasiku. Cílem je zaparkovat auto na předem určené místo. Dokážete zdolat všechny úrovně a udržet své nervy na uzdě, když se zrovna nedaří?
hra v Unity3D
Tank Derby
Závodní hry - 28x
Prozatím betaverze přpravované hry v unity3D. Budete ovládat obrněnou bugynu, se kterou se volně projedete po tratích. V perfektní 3d grafice si můžete užít příjemnou projížďku. Hra ždíme z Unity3D maximální výkon.
Stickman Freeride
Závodní hry - 15x
Perfektní online hra, ve které zasednete na bmx kolo a vydáte se na trať plnou nejrůznějších překážek. Po menších úspěších můžete svůj bicykl vylepšovat, aby se vám ovládal líp. Dělejte triky a získejte ještě víc peněz.
Swift Burnout
Závodní hry - 32x
Parádní chytlavá superhra, ve které si zazávodíte na pekelně rychlých autech a dobře navržených okruzích. Úkol hry je ovšem těžký - v každém závodě musíte zvítězit. Máte na to, abyste dojeli do cíle jako první?
Heavy Metal Rider
Závodní hry - 14x
V této závodní hře se jako motorkářka budete snažit dostat z bodu A do bodu B.Na této cestě vám ovšem jedoucí automobily nebo olejové skvrny mnohdy znepříjemní hru.Ovšem také můžete nabrat Nitro a plusové body.
hra v Unity3D
HYDROSTORM 2
Závodní hry - 360x
Velmi zdařilá 3d hra skvělá hlavně pro milovníky rychlosti a akčních soubojů. V roli jezdce na vodním skůtru budete bojovat o prvenství v závodě. Bude to dřina, protože soupeři jsou velice zdatní.
Uphill Rush 2
Závodní hry - 35x
Zajezděte si skvělé závody a předveďte všem, jak šikovní jste. Na začátku si vyberte oblečení a motorku, na které budete chtít zdolávat různé tratě. Nakonec se pusťte do samotného závodu. Nudit se určitě nebudete.
Redlynx Trials
Závodní hry - 5x
Vítejte ve světě trialových závodů motorek. Vašim úkolem v této bezvadné hře je projet svou motorkou trať bez chyby a bez pádu. Hra má mnoho módů hry a je jen na Vás, jaký druh závodů si zvolíte. Hra je graficky velice dobře zpracovaná.
Freeway Fury
Závodní hry - 33x
Pro všechny milovníky dovádění na dálnicích přinášíme hru s názvem Freeway Fury. Užijete si automobilů do sytosti a musíte se pokoušet získávat body za různé akce. Řidič auta dokáže za plné rychlosti neuvěřitelné kousky a pokud si poničíte auto, klidně můžete vylézt předním oknem a pokusit se chytit si jiné auto.
Truck Monsters
Závodní hry - 33x
Zajímavá závodní online hra s monster trucky. Jen s tím rozdílem, že neřídíte monster truck, ale příšerku, která ráda rozbíjí věci kolem. Závody obsahují nejrůznější příšerky ze 4 různých světů, každý svět má zvýšenou obtížnost.
Underground Racing Kings
Závodní hry - 23x
Patříte-li mezi milovníky rychlých kol, pak si určitě nenechte ujít zajímavou závodní hru Underground Racing Kings, kde se snažíte porazit všechny soupeře na různých tratích. Pro odemčení nové tratě potřebujete zvítězit v předcházejícím závodě. Hra sice nevypadá složitě, ale chvíli jistě zabere, než si na ovládání zvyknete.
Formula Racer
Závodní hry - 34x
Zkuste luxusní závodní gamesku, která vás vrhne na rozpálené tratě, které budete brázdit silnou formulí. Snažte se dojet do cíle bez újmy a hlavně na prvním místě. K rychlejší jízdě můžete využít turbo.