Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Thunder Cars

Hrajete online hru Thunder Cars

Výtečná závodní online hra pro všechny milovníky okruhových závodů. Ve hře nechybí notná dávka adrenalinu a zábavy. Zvládnete vytočit všechny zatáčky a dojet do cíle jako první? V depu pak můžete auto vylepšit.

ovládání hry Thunder Cars

myší, viz instrukce ve hře • 9.18 MB • 300x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Mini Metro Racers
Závodní hry - 33x
Ovládejte tyto malé automobily na kuchyňské lince. Snažte se hlavně v této hře vyhrávat. Vraťte se zpátky do dětských let, tak se snažte a udělejte vše pro to, abyste vyhráli. Máte na to. Tak se do toho pusťte.
Around The World Race
Závodní hry - 35x
Super hra, ve které budete ovládat auto a snažit se co nejrychleji dojet až do cíle. Během cesty sbírejte bonusy a hlavně se snažte dojet bez nehody. Díky nasbíraným penízkům můžete svoje vozítko vylepšovat.
hra v Unity3D
Street Racing 2
Závodní hry - 28x
Ultimátní závodní hra, která se odehrává v ulicích velkoměsta. Nejprve si vyberte auto a jeho barvu, potom se vydejte na trať a poražte všechny své protivníky. Pro zvýšení rychlosti můžete použít Nitro. Vyhýbejte se srážkám, které ničí vaše auto.
18 Wheeler
Závodní hry - 25x
Vaším úkolem je zaparkovat tento náklaďák a to dřív, než vám vyprší časový limit. Používejte pouze šipky a mezerník k zabrždění. Musíte dojet na vyznačené místo na mapě. Dávejte si pozor, abyste nenabourali.
Extreme Trucks I
Závodní hry - 35x
Vyzkoušejte si jízdu v monster trucku právě v této hře. Čeká vás překonávání různých překážek, ať už nastražených a nebo přírodou vytvořených. Také jsou na vás přichystané nečekané situace, které musíte co nejrychleji vyřešit.
hra v Unity3D
Mud Fire
Závodní hry - 42x
Excelentní závodní 3d online hra, ve které budete řídit silný, ale docela vratký automobil s náhonem na všechna čtyři kola. Šlápněte na plyn a vydejte se na trať, dorazíte do cíle jako první?
Army Combat
Závodní hry - 805x
Jste voják, který musí vyhrát tento zběsilý závod. Tak se do toho dejte a udělejte vše, co bude ve vaších silách, abyste ho vyhráli. Máte tady celkem čtyři armádní džípy, které jsou pro vás připravené.
hra v Unity3D
Desktop Racing Unity3D
Závodní hry - 22x
Zajezděte si v této 3D závodní online hře - projeďte přes papírové klipsy, různé kancelářské pomůcky a předměty. Cestou sbírejte hvězdy, vylepšujte auto a samozřejmě nezapomeňte na triky, které jsou náležitě ohodnoceny.
3D Motorbika Racing
Závodní hry - 21x
Zkuste změřit své síly v závodě velmi rychlých motorek. Na výběr máte 6 různých tratí, dvě motorky a možnost vytvořit si jezde. Hra se ovládá šipkama.
Trackstar - naprosto návyková superhra
Závodní hry - 21x
Jak už název napovídá, Trackstar patří mezi neskutečně návykové online hry. Přitom je to vpodstatě hrozně jednoduché a pitomé :o). Vaším úkolem je ovládat auto co nejvyšší rychlostí a udržet jej na trati. Cestou sbíráte bonusy, kterými prodlužujete časový limit. Čím dále je kurzor od auta, tím rychleji auto jede.
Thunder Cars
Závodní hry - 301x
Výtečná závodní online hra pro všechny milovníky okruhových závodů. Ve hře nechybí notná dávka adrenalinu a zábavy. Zvládnete vytočit všechny zatáčky a dojet do cíle jako první? V depu pak můžete auto vylepšit.
Free Rider
Závodní hry - 81x
Tak trochu jiná závodní hra. Vydejte se na projížďku po namalované závodní trati. Tu sami nakreslíte, umístíte na ní body a samozřejmě nemůžete zapomenout ani na samotného jezdce. Můžete zvolit i pozadí, které dokreslí celou atmosféru strhující jízdy.
hra v Unity3D
BIKE RACING 2014
Závodní hry - 251x
Docela pěkná závodní hra v Unity. Vyberte si jeden z několika nabízených biků a skočte do šampionátu. Start je vždycky docela pomalý, ale jakmile se rozjedete, bude to vyžadovat maximální soustředění a postřeh.
Jet Velocity 2
Závodní hry - 32x
3D futuristická gameska pro příznivce závodních her. Rozcupujte své protivníky na kousky. Hra má rychlý spád, nudit se rozhodně nebudete.
3D Neon Race
Závodní hry - 27x
Originální, zábavná a chytlavá závodní hra - to je 3D Neon Race. Hra překvapí zajímavou grafikou a poměrně těžkým stylem hraní. Pokuste se vyhrát každý závod a získat si respekt všech jezdců.