Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Beaver Trouble Tiping
sponzorované odkazy

Beaver Trouble Tiping

Hrajete online hru Beaver Trouble Tiping

Tak tato hra je hodně dobrou postřehovkou. Můžete si otestovat rychlost vašeho psaní a navíc ji i trochu vytrénovat. Zásadní postavou hry je bobr, který má za úkol ochránit své potomky. Aby je k sobě dostal, tak musíte rychle napsat dané slovo.

ovládání hry Beaver Trouble Tiping

myší, viz instrukce ve hře • 0.5 MB • 182x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
Forklift Sim 3
Postřehové hry - 37x
Staňte se ješterkářem a zkuste si to, jak je těžké řídit vysokozdvižný vozík. Vaším úkolem bude převážet náklad ve skladu na správné místo. Ukažte všechny vaše schopnosti a běda vám, pokud nějakou krabici rozbijete.
Time Killer
Postřehové hry - 19x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.
Doughnut Shooter
Postřehové hry - 39x
Ve zvláštní hře Doughnut Shooter dostanete poměrně zajímavý úkol. Musíte k sobě přiřazovat lahodné donuty a vytvářet vždy minimálně trojice stejně vypadajících lahůdek, aby zmizely z hrací plochy. Důležité je odstraňovat donuty tak, aby se některé z nich odpojily a vlétly do pusy připravenému hladovému chlapci. Naplňte ukazatel a postupte do další úrovně.
Ranger And Aliens
Postřehové hry - 36x
Jednoduchá, ale opět pěkně chytlavá arkáda, ve které budete bojovat s hordou mimozemšťanů. Využijte všechen svůj zbraňový arzenál a zničte všechny nepřátelské vetřelce. Zvládnete zlikvidovat opravdu všechny?
Color Balls Solitaire 2
Postřehové hry - 35x
Pokračování poměrně dobré a úspěšné onlinovky Color Balls Solitaire. O co ve hře jde? Budete vystřelovat barevné míčky a snažit se tvořit alespoň trojici stejných míčků. Cílem je tradičně vyklidit celé hrací pole.
Crystal Balls
Postřehové hry - 15x
Sympatická oddechová online hra, ve které se zabavíte při hledání stejně barevných kuliček. Myslíte si, že máte dobrý postřeh na to, abyste nahráli nejvyšší skóre? Vzhůru do hry a ukažte se.
Jelly Cannon
Postřehové hry - 32x
Parádní super hra, ve které budete z děla vystřelovat cosi co vypadá jako želé. Hra obsahuje velké množství úrovní. Zpočátku jsou velmi snadné, ovšem postupem času náročnost docela rychle roste.
Fishing Game - zahrajte si na rybáře
Postřehové hry - 18x
Chodíte rádi na ryby? Pokud ano, tak běžte :). Pokud vám ale stačí chytání virtuální, pak zkuste tuto webovou hru Fishing Game. Během neúprosného časového limitu máte za úkol nachytat co nejvíce ryb. Na jeden nához můžete chytit i několik ryb najednou. Hra se ovládá šipkama.
Popstar
Postřehové hry - 87x
Příjemná postřehovka s tématem spojování tří stejných symbolů. Cílem je dosáhnout stavu, kdy na hrací ploše nezbyde ani jeden barevný dílek. Své tahy dobře promýšlejte, abyste se do dalšího kola dostali s dobrým bodovým ohodnocením.
Stolen Art
Postřehové hry - 44x
Za použití vaši výborné fotografické paměti je vaším úkolem prozkoumat dva obrázky a zjistit, zda se jedná o originál nebo padělek. Stolen Art je pěkná online hra na odhalení rozdílů, je na konec i docela vtipná.
Rapid fire 2
Postřehové hry - 11x
Pěkná postřehová hra, kde nepůjde o nic jiného kromě střelby na cíle. Různé terčíky poletují sem a tam a vy se musíte trefit co nejblíže do jejich středu. Máte na to omezenou dobu tak miřte co nejlépe.
Bomb Bandits
Postřehové hry - 5x
Jistě mnoho z Vás zná hru Snake. V této hře budete hrát za námořníka a Vašim úkolem bude sbírat bomby padající na palubu. Je to na stejné bázi jako Snake. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je. Určitě se u této hry dobře pobavíte.
Top that deux
Postřehové hry - 17x
Další z her, ve které budete vyrábět občerstvení pro zákazníky. Bude to chtít velkou rychlost, protože oni na vás moc dlouho čekat jistě nebudou. Pokud vám to bude trvat tak se naštvou a to pro vás není dobré.
Jungle Monkeys
Postřehové hry - 11x
V této hře hrajete za malou opičku a Vašim úkolem je vyskákat co možná nejvýše po malých pohyblivých ostrůvcích. Musíte si dávat velký pozor, aby jste nespadli dolů. Jinak by se Vám také mohli přijít o svůj drahocenný život.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 35x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.