Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sewer Escape 2

Hrajete online hru Sewer Escape 2

Druhý díl příjemné oddechovky, ve které je hlavním hrdinou trochu pomatený křeček. Ten se chce dostat do co možná nejvyšší výšky. Takže ho nabijte do děla, vystřelte, a pomocí myši posouvejte výš. Nezapomeňte sbírat zlaté mince.

ovládání hry Sewer Escape 2

myší, viz instrukce ve hře • 4.86 MB • 2625x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Sonar Challenge
Postřehové hry - 1x
Cílem této skvělé postřehové hry je udržet balón co nejdéle ve vzduchu. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Je to jen na Vás a Vaší taktice, jak dlouho balón udržíte. Dokážete vytvořit rekord? Pusťte se do toho.
Little Ninja
Postřehové hry - 11x
Parádní gameska, ve které budete bojovat proti zlým jednotkám. A jak na to? Máte k dispozici dvě zbraně a navrch ještě teleport. Budete potřebovat dobrou mušku a skvělý odhad. Zvládnete dohrát všechny úrovně?
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 1x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
Sewer Escape 2
Postřehové hry - 2626x
Druhý díl příjemné oddechovky, ve které je hlavním hrdinou trochu pomatený křeček. Ten se chce dostat do co možná nejvyšší výšky. Takže ho nabijte do děla, vystřelte, a pomocí myši posouvejte výš. Nezapomeňte sbírat zlaté mince.
Friv
Postřehové hry - 1699x
Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 1x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Araneo
Postřehové hry - 4x
Bezvadná hra vhodná především pro děti. Vašim úkolem je pomocí myšky klikat na pavouky, kteří visí na stromě a chytat tak příšerky, které se dole procházejí. Je to velmi dobrá hra na postřeh. Prokousávejte se levely. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Biking in Amsterdam
Postřehové hry - 2x
Každý určitě zná Amsterdam, který je protkán sítí cyklostezek. Na jedné takové se můžete virtuálně projet. Projeďte se Amsterdamem na kole, překonávejte překážky a pěkně se bavte. Je to super hra.
My New Room
Postřehové hry - 2x
V této disainerské hře si můžete navrhnout pokoj podle svých vlastních představ. Máte na výběr z mnoha druhů barev stěn, koberců ale také záclon a ostatních věcí. Nechybí ani velká škála nábytku a samozřejmě doplňků.
Throw paper - trefíte se do koše?
Postřehové hry - 2x
Znáte to. Sedíte znuděně na poradě a už nevíte co by... jako dobré odreagování pak jistě přijde vhod házení papíru do koše. Kolikrát v řadě se trefíte?
Snow Queen 4
Postřehové hry - 2x
Klasická hra ve stylu legendárního bejeweled. Pokud hru neznáte, tak vězte, že cílem je vyprázdnit celé hrací pole. A to tak, že budete hledat a tvořit trojice stejně barevných kuliček. Máte podobné hry rádi?
Garfield memory
Postřehové hry - 6x
Velmi pěkné pexeso pro nejmenší děti, ovšem dobře se u hry zabaví i zkušenější hráči super her. Jako téma pexesa je kocour Garfield. Zkuste najít dvojice stejných obrázků v co nejkratším čase.
Polar Bob
Postřehové hry - 2x
Zlotřilí tučňáci unesli měsíční princeznu, ale to samozřejmě nemůžete nechat jen tak, protože se chcete stát super hrdiny. Vydejte se s maskovaným hrdinou do nebezpečí a pokuste se vysvobodit nebohou princeznu ze spárů zlých tučňáků. Pokuste se vyskočit do co největší výšky a poté sbírejte i peníze.
Circlo
Postřehové hry - 2x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Extreme Bowling Blast
Postřehové hry - 8x
Zahrajte si tuto pěknou postřehovou online hru s kuličkama. Je to klasická gamesa ve stylu hry Zuma. Koule se postupně kutálí a vaším úkolem je vystřelovat barevné koule a tvořit vždy alespoň trojice stejně barevných koulí.