Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Sewer Escape 2

Hrajete online hru Sewer Escape 2

Druhý díl příjemné oddechovky, ve které je hlavním hrdinou trochu pomatený křeček. Ten se chce dostat do co možná nejvyšší výšky. Takže ho nabijte do děla, vystřelte, a pomocí myši posouvejte výš. Nezapomeňte sbírat zlaté mince.

ovládání hry Sewer Escape 2

myší, viz instrukce ve hře • 4.86 MB • 394x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Wordcross 7 - osmisměrka online
Postřehové hry - 40x
Jednoduché ztvárnění hry, ve které je vaším úkolem hledání slovíček. Tentokrát jsou to slova z prostředí sportu. Jelikož jde o anglická slovíčka, dobře si jazyk procvičíte.
Food Shoot
Postřehové hry - 31x
Jak již samotný název hry napovídá, budete vystřelovat jídlo. Pokud vás napadne otázky, proč že byste to vlastně měli dělat, pak vězte, že musíte nakrmit všechny hladové krky. V první úrovni se stačí postarat o mladou slečnu, ale už ve druhé misi dostanete na starost i mlsnou kočku a musíte volit, které jídlo vystřelit. Důležité je se trefit do pusy.
Reverse
Postřehové hry - 23x
Dostaňte tuto malou kuličku do cíle, ale dávejte si pozor, aby jste nenarazili do stěny hrací plochy. Má to jeden velký háček. Kurzor se pohybuje opačně, než hýbáte myší, takže se budete muset trošku soustředit. Jak daleko dokážete dojet?
Bomb It 2
Postřehové hry - 28x
V této skvělé oddechové hře se dostanete do bludiště, kde budete chodit se svým panáčkem a klást bomby, kterými ničíte své nepřátele, prorážíte zdi a získáváte bonusy. Můžete si vybrat hned z několika herních módů. Zkuste i první díl této hry.
Bubble Hit Valentine
Postřehové hry - 25x
Čtrnáctý únor se v různých zemích světa slaví jako den svatého Valentýna, tedy svátek všech zamilovaných. Při této příležitosti vychází i různé počítačové hry a Bubble Hit Valentine patří právě mezi ně. Dostanete za úkol vytvářet minimálně trojice srdíček stejné barvy. To provedete postupným vystřelováním ze spodní části obrazovky.
Park Your Ride 2
Postřehové hry - 14x
V této hře je Vašim úkolem zaparkovat všechna auta na vyznačené místa. Dávejte si velký pozor na to, aby Vám vyšel čas. Vyhýbejte se mnoha překážkám, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Nudit se určitě nebudete. Neváhejte a pusťte se do hry.
Mystic India Pop - super Zuma hra
Postřehové hry - 49x
Pěkná verze velice oblíbené postřehové super hry Zuma. Tentokrát je v hlavní roli slůně, které se snaží spojit vždy alespoň tři míčky stejné barvy. Odstraňte míčky dříve než se dokutálejí do konce bludiště.
Super tramp
Postřehové hry - 1x
Zábavná hříčka, ve které si zaskáčete s míčem na trampolíně. Neskáčete ale jen tak pro radost, musíte sebrat všechny hvězdičky, ve všech neuvěřitelných padesáti levelech. Nebude to ale snadné, postupně se objeví překážky.
Circlo
Postřehové hry - 39x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Feed Mee
Postřehové hry - 21x
Snažte se udržet všechny zákazníky šťastné tím, že jim budete servírovat pochoutky podle jejich přání. Co se týče hostů, tak se nejedná o obyčejné smrtelníky, ale o zombíky. Za vydělané peníze vylepšujte podnik.
Fish eat fish
Postřehové hry - 23x
Hra s velmi vysokou náročností která jistě nesedne svátečnímu hráči na baterky. Uvidíte spoustu barevných rybek a jak jistě víte, větší ryba žere menší. Vy musíte pospojovat rybky se stejnou barvou, abyste vytvořili jednu velkou.
Forest Brat
Postřehové hry - 48x
Malá holčička se vydala do lesa, kde by ráda se síťkou pochytala několik motýlů. Kromě motýlů můžete s dívkou posbírat i různé květinky. Květiny se sbírají automaticky, zatímco na motýla musíte použít síťku. Dávejte si ovšem dobrý pozor, protože na splnění limitu motýlů máte předem stanovený čas, takže postupujte rychle.
Sin city swim
Postřehové hry - 17x
Skvělá adrenalinová hra. Cílem této hry je proplout skrz vodní kanál a zachránit si tak svůj vlastní život. Musíte si dávat velký pozor, aby jste se nedotkli zdi ani ostatních předmětů. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Swoopa
Postřehové hry - 26x
Pomozte malému tuleňovi ulovit co nejvíce ryb v daném časovém limitu. Bez této potravy by totiž nepřežil zimu, která za nedlouho nastane. Sbírejte bonusy, které vám hru zpestří a dostaňte se na konec hry.
Maplestory Matching
Postřehové hry - 26x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.