Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 6115x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Body Ladder
Akční hry - 41x
Body Ladder by se s klidným svědomím dala označit za brutální bojovou hru. Dostanete na starost postavičku, s níž se snažíte opravdu tvrdým způsobem vypořádat se všemi ostatními. Nejprve dostanete do ruky baseballovou pálku, později sekeru a nakonec pistoli. Kromě obyčejných zbraní ovládáte také psychotický útok na dálku.
International Karate
Akční hry - 13x
Klasická mlátička známá ze starších počítačů Amiga, to je legendární International Karate. Tato flashová verze je trochu obtížně hratelná, chce to trochu cviku. Svého bojovníka ovládáte šipkama, klávesou P je útok.
Strike Force Heroes 2
Akční hry - 757x
Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.
The Terraspheres
Akční hry - 33x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
AZ Tanks
Akční hry - 86x
Na první pohled velmi jednoduchá tanková online hra, ovšem s maximálním stupněm hratelnosti a zábavy. Na jednom počítači mohou hrát až 3 hráči s tím, že dva hrají na klávesnici a jeden s myší. Dobře miřte, sbírejte náboje a vyhrajte.
Muay Thai
Akční hry - 35x
Už název hry vám napoví že se jedná nemilosrdnou mlátička, která lehce připomíná starého dobrého tekena. Ve hře postupujete dále tak že porážíte své protivníky a vždy na konci levlu jste vyzváni na boj s hlavním bossem..
Knight Elite
Akční hry - 42x
Jako udatný a neohrožený rytíř se postavíte záplavě orků a krvelačných nestvůr. Ubraňte pevnost před 50 nepřátelskými útoky. Zadržte nepřítele před barikády, případně ho porauzte uvnitř pevnosti. Nezapomeňte se vybavit silnými zbraněmi a doplňky.
Driving Demolition
Akční hry - 40x
Pěkná akční onlinovka především pro klučičí hráče. Budete ovládat jeep, s kterým si zahrajete vražednou misi. Rozjeďte se na plný plyn a hupsněte na skupinku vojáků a výzbroje. Ve vhodný okamžik auto odpalte a kochejte se spouští.
Super Ninja Strike
Akční hry - 5x
Jste velice obávaný ninja, který se rozhodl konat dobro. I za cenu obětí na straně nepřátelských zločinců. Nejprve vás však čeká malý trénink u mistra bojových umění. Poté můžete vyrazit do akce, která není zrovna jednoduchá. Super Ninja Strike se ovládá šipkama a klávesami A, S, D.
Kings Island
Akční hry - 27x
V této povedené online hře se v roli hlavního hrdiny vydáte na ostrov. Budete muset celý ostrov projít, bojovat s protivníky, sbírat zlato a vylepšovat své zbraně. Dokážete plnit úkoly a dostat se až na konec hry?
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 37x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
Counter Strike Flash Boom
Akční hry - 3503x
Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.
Undercover Ops
Akční hry - 22x
V roli tajného agenta se vydáte na cestu plnou nebezpečí. Bojujte s mnoha nepřáteli. Buďte při tom ale ostražití, protože vaši nepřátele jsou rychlý a nesmí si vás všimnout, jinak zemřete. Probojujete se na konec hry?
Magi: The Fallen World
Akční hry - 34x
Magi: The Fallen World vypadá jako opravdu hodně zajímavá hra. Jedná se o poměrně složitý kousek, takže hned ze začátku dostanete všechny potřebné instrukce v rámci tutorialu. Během okamžiku se setkáte s prvními nepřátelsky naladěnými tvory, kteří se vrhnou do útoku a vy je musíte zlikvidovat. Odhalte tajemný příběh.
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 4x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.