Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 5884x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombies in Space
Akční hry - 44x
Zombíkovská střílečka plná akce, střeliva, astronautů a tajemné atmosféry. Pusťte se do boje s krvelačnými nemrtvými tvory, kteří baží po vašem mozečku. Střílejte přesně a vylepšujte svůj arzenál.
Alaskan Adversary
Akční hry - 5x
Jako vědec jste přijel zkoumat ledovce na Aljašce. Jenže původní obyvatele nejsou zrovna přátelští a nejraději by vás zabili. Celá vaše vědecká výprava se díky tomu změnila v boj o vlastní život.
Dog Hunter
Akční hry - 11x
V této hře musíte postřílet veškeré psy, kteří po vás budou střílet. Dávejte si velký pozor, aby vás netrefili a nezabili. Vyhýbyjte se jim a nasbírejte nějaké vysoké skóre. Tak se snažte a ukažte, co ve vás je.
Pour The Fish: Level Pack
Akční hry - 42x
Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel. Tito zombíci vás chtějí sníst, ale vy se nesmíte dát! Vylepšujte neustále své schopnosti. Dávejte si pozor, aby se přes vám tito zombíci nedostali.
Red Code
Akční hry - 22x
V této hře se dostanete se svou vesmírnou lodí na planetu, která je ovládána zmutovaným hmyzem. Pokuste se tyto nestvůry zahubit a na planetě přežít, dokud vám nepřijedou pomoci ostatní jednotky.
The Handy Man
Akční hry - 17x
Vžijte se do role tvrdého gangstera, který perfektně ovládá své zbraně. V každé misi je vaším úkolem zastřelit určitý počet nepřátel, před kterými se můžete schovat za autem. Hra se ovládá myší a mezerníkem.
Blood Battle Boy
Akční hry - 45x
Graficky přitažlivá bojová onlain hra, ve které budete se svým udatným bojovníčkem zápasit s přesilou nepřátel. Jakmile překonáte vlnu útočících protivníků, tak nezapomeňte na vylepšení své postavy.
Epic War 4
Akční hry - 1759x
vyberte si svého hrdinu a nechte ho vést vaší armádu. Bojujte proti nepřátelským jednotkám. Použijte velice silnou magií a skvělé armádu, kterou si sami vytvoříte. Vyhrajte tuto válku!
Skullkid
Akční hry - 52x
Skullkid je poměrně krvavá hra, kde se vydáte do kanceláří bojovat s po zuby ozbrojenými nepřáteli. Musíte si projít několika patry. Do prvního patra dostanete k dispozici motorovou pilu, se kterou musíte kosit jednoho nepřítele za druhým. Ve druhém patře už máte střelnou zbraň a ve třetím se postavíte silnému bossovi.
Gun Nomads
Akční hry - 20x
Hra Gun Nomads se odehrává v roce 2028 a později, kdy se Spojené státy nachází v hluboké krizi. Kdysi mocný stát se nyní rozložil a podlehl všemožným problémům. Většina států se odtrhla, ale nové sjednocení právě přichází. Na východním pobřeží vyrůstá stát zvaný Federální státy Ameriky, což se ovšem ne každému zamlouvá.
Powerfox 4
Akční hry - 44x
Autoři oblíbené hry s názvem Powerfox využívají popularity mezi hráči a vydávají jedno pokračování za druhým. Tentokrát už se můžete potěšit hned čtvrtým dílem poměrně zajímavé herní série. Vydejte se s malou lištičkou do boje proti velkým indickým božstvům, která dovedou být poměrně nebezpečná, takže pozor na ně!
Jackie Chan - Rely on Relics
Akční hry - 29x
Valmont unesl Jackieho neteř Jade. Chce, aby mu Jackie vydal tajemné talismany. To se bohužel Valmont přepočítal, protože má co do činění s mistrem bojových umění. Vaším úkolem v této super hře je porazit všechny ninji a nakonec osvobodit neteř Jade. Hra se ovládá šipkama, kop "X", úder pěstí "Z", mezerníkem sbíráte předměty.
Dad and me
Akční hry - 30x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Sharp Trigger 2
Akční hry - 36x
Ve druhém pokračování hry s názvem Sharp Trigger se můžete vžít do pocitů takové mariňáka, který se vydává do boje. Vrchní velení vašeho hrdinu vysadí přímo na nepřátelské území, kde musíte napáchat co největší škody a likvidovat tak každého, kdo by se dostal na dostřel. Občas je potřeba změnit zbraň.
Stick Squad 3
Akční hry - 60x
Třetí pokračování oblíbené superhry, ve které si zahrajete na obávaného snipera z elitních jednotek. Vaším úkolem bude zneškodnit několik cílů. Musíte dobře mířit, ale také přemýšlet, v který moment vystřelíte.