Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 4129x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bullet The Bounty Hunter
Akční hry - 23x
Ocitli jste se ve vesmíru. Vaším úkolem je hnát se za penězi, které vám odebrali když jste spadli. Hoňte všechny kriminálníky na těchto čtyřech planetách mezitím co bojujete a okupujete je.
Imperial Battle Tactics
Akční hry - 29x
Zdařilá strategie s prvky RPG. Budete ovládat skupinku hrdinů, s pomocí kterých se pokusíte porazit všechny nepřátelské jednotky. Musíte využít unikátní vlastnosti každé jednotky a přemýšlet nad správnou taktikou.
Presidential Paintball
Akční hry - 17x
Pěkně zpracovaný paintball s vysokou hratelností. Vyberte si svého prezidentského kandidáta a vyražte ovládnout Bílý dům. Dobře miřte a nenechte se překvapit, pokud vám dojdou náboje.
Bomber Wings
Akční hry - 34x
V této hře budete ovládat bombardér se kterým musíte zničit veškeré nepřátelské jednotky na zemi. Tak se do toho pusťte a snažte se pořádně vzlétnout a dokázat to. Snažte se zničit veškeré nepřátele.
Stick Fighter
Akční hry - 20x
V online hře Stick Fighter vás čeká souboj hadrových panáků. Můžete hrát buď dva hráči proti sobě nebo jeden proti počítači. Ovládání hry je pěkně zobrazeno přímo ve hře. Takže první kolo...
Unreal Flash
Akční hry - 32x
Pěkná akční řežba na způsob klasických fps her jako Doom nebo Unreal Tournament. Tentokrát však jako akční 2D řežba. Na výběr máte několik módů hry. Ve hře samotné si pak vyzkoušíte střelbu z 11 různých zbraní. Pro dokonalou hru je nezbytné spouštět Unreal Flash ve větším okně.
Paldorian Defense
Akční hry - 22x
Hlídejte si své teritorium. Pokuste se zabít veškeré nepřátelské jednotky, které se k vám budou chtít dostat. Použíjte váš luk k tomu, abyste tyto troly, dinosaury zabili. Myší namiřte a určete sílu odpalu.
Sniper for Hire: Trollday
Akční hry - 16x
Populární meme obličeje se stávají hlavními hrdiny i v počítačových hrách! Jednu takovou s názvem Sniper for Hire: Trollday si můžete vyzkoušet. Jak již název prozrazuje, stanete se nájemným zabijákem, který likviduje každého, na koho mu jeho zaměstnavatel ukáže. Vzhůru tedy to vesnice, kde se pohybují meme, které potřebujete sestřelit.
Angry Bees
Akční hry - 25x
Ubraňte se před nepřátelskými včelami, které budou se chtít dostat do vašeho úlu. Ndejte se a nakupujte si na konci každé úrovně nové zbraně. S novými zbraněmi budete mít lehčí zneškodnění těchto nepřátel.
Buccaneer
Akční hry - 2x
Na vašem výletu lodí vás přepadla pirátská loď. Teď budete muset bojovat o svůj holý život s několika piráty. Je jich mnoho, ale při sobě máte svůj věrný meč a také můžete využít kanón, který je na lodi.
Island Colonizer
Akční hry - 3x
Island Colonizer je perfektní akční střílečka. Cílem hry je ochránit váš ostrov před vpádem kolonizující armády. K dispozici máte pět různých zbraní, které jsou účinné nejen proti pěchotě, ale také proti vrtulníkům.
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
Akční hry - 552x
Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.
Madness Retaliation
Akční hry - 46x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
Steam King
Akční hry - 25x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
Whack Your Boss 2
Akční hry - 248x
Každého dospělého, který někdy pracoval, jistě občas naštval jeho šéf. Pokud máte podobný problém a chcete si svoji frustraci vybít ve hře, pak je druhé pokračování hry Whack Your Boss tou pravou volbou, protože se můžete brutálním způsobem pustit do virtuálního šéfa. Existuje několik možností a můžete se je pokusit všechny postupně vyzkoušet.