Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 4873x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
THE GATES
Akční hry - 41x
Parádní 3D akční herní pecka v unity3D. Chopte se své zbraně a mrkněte se do tohoto zvláštního herního světa plného nebezpečí. To číhá na každém rohu, proto se mějte na pozoru. K hraní hry je nutné mít nainstalovaný a povolený doplněk Unity3D.
Power Ranger Power Shoot
Akční hry - 1923x
Zahrajte si tuto velice zajímavou střílečku. Musíte odkoupnout vašeho hrdinu a získat tak dobrou snídani. Tato hra má několik úrovní, které musíte dokončit. Dejte se do toho a seberte veškeré dorty v této hře.
Island Colonizer
Akční hry - 3x
Island Colonizer je perfektní akční střílečka. Cílem hry je ochránit váš ostrov před vpádem kolonizující armády. K dispozici máte pět různých zbraní, které jsou účinné nejen proti pěchotě, ale také proti vrtulníkům.
Territory War
Akční hry - 26x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.
Blade Rampage
Akční hry - 26x
Na začátku hry Blade Rampage dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených postaviček. Postupem času si můžete zvolit i jiný charakter. Poté už se vydáte do akce, kdy se ocitnete v hořící vesnice. Nepřátelští válečníci se nacházejí všude v okolí, takže je musíte likvidovat jednoho po druhém. Můžete se i zlepšovat.
hra v Unity3D
Big Hero 6: BAYMAX Sky Patrol
Akční hry - 33x
Výtečná online hra, ve které se proletíte pěkně zpracovaným městem. Ovládáte hrdinu, s kterým se budete snažit posbírat všechny zlaté mince a samozřejmě přijdou na řadu i vzdušné souboje s nepřátelskými jednotkami.
hra v Unity3D
CS Portable
Akční hry - 28x
Výborný klon legendární akční hry Counter Strike. Skvělá hratelnost, super efekty a 3D grafika. Můžete si zahrát jak singleplayer, tak i po netu s více hráči, takže hra pak vydrží opravdu na dlouho. Vzhůru do akce.
Beach Defence
Akční hry - 37x
Beach Defence je obranná akční hra, ve které je vaším cílem ubránit pozice na pláži. Ovládáte silné dělo, kterým kosíte stíhačky, tanky i vyloďující se pěchotu. Pokud vám dojdou náboje, prohráli jste....
Stalingrad 2
Akční hry - 27x
Všichni jistě znáte tu velkolepou bitvu s obléháním ruského Stalingradu. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Grannie-Fu
Akční hry - 17x
Bojových her je na internetu poměrně dost. Ovšem online hra s babičkami, které předvádějí své kung-fu umění je zřejmě jen jedna:). Nejdříve potrénujte a pak ukažte, co umíte.
Metal Slug Brutal
Akční hry - 11x
Schyluje se ke konci války, ale vítězství vaši strany není tak jisté, jak se zdá. Proto jste byl vyslán na tajnou misi, při které máte zničit ty nejmocnější nepřátele, se kterými se v této válce potýkáte.
hra v Unity3D
Animal Hunter 3D
Akční hry - 65x
Chcete si zahrát sniperskou online hru, ve které budete lovit nejrůznější zvířata? Tato hra je právě z takové oblasti. Nabijte svou přesnou pušku a zkuste ulovit vlky nebo medvědy. V každé úrovni máte za úkol skolit konkrétní zvířata.
Miami Zombies
Akční hry - 42x
Famózní akční řežba se zombíky. Pokud máte z nemrtvých mozkolačných monster strach, tak ani hru nehrajte. Pokud si ale chcete zastřílet a užít si akční relax, tak se hned pusťte do hry a chopte se zbraně.
Last Mars Tower
Akční hry - 35x
Ubraňte se před přicházejicími nepřátely. Musíte je rozstřílet a nasbírat nějaké skóre. Po každé úspěšné úrovni si budete moct věž nějakým způsobem vylepšit. Tak se do toho dejte. Je to opravda super hra.
Tactical Assassin
Akční hry - 30x
Tactical Assassin vás zavede mezi gangstery a nejnebezpečnější zločince. Vaší misí je coby elitní ostřelovač zneškodnit předem zadané cíle. Před každou úrovní si dobře přečtěte briefing, abyste věděli, koho vlastně máte zlikvidovat. Zbytek už je úkol pro vaši přesnou pušku...