Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 572x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Axe Gang Rampage
Akční hry - 33x
Doslova sekerková mela vás čeká v této chytlavé minihře Axe Gang Rampage. V roli odvážlivce se sekerkou se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Ovládání je trochu neohrabané, ale dá se to zvládnout.
Zone of Destruction
Akční hry - 35x
Luxusní střílečka pro milovníky akčních her. Zkuste porazit všechny protivníky a dostat se ze zóny smrti. Budete se muset prostřílet a prohrabat přes davy jednotek a přes různé překážky. Ale odměnou bude skvěle prožitý herní čas.
hra v Unity3D
ANIMAL HUNTER 3D AFRICA
Akční hry - 37x
Úkol v této 3d střílečce je jednoduchý. Udělejte vše proto, abyste ulovili co největší počet zvířat. Hra má výtečnou grafiku a je to opravdová zábava, ikdyž poměrně snadná. Přejeme hodně štěstí při zdolávání 12 úrovní.
Dragon Ball fighting 2
Akční hry - 28x
Pěkná akční skákačka pro milovníky hezky graficky vyvedených plošinovek. V roli udatného hrdiny, který je vyzbrojen ostrým mečem, se vydáte na strastiplnou cestu plnou dobrodružtsví.
Last Guardian
Akční hry - 180x
Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.
Tevlon 3D
Akční hry - 6x
V této hře se objevujete v supermoderním letadle. Vašim úkolem je doletět po šipkách k nepřátelským základnám, které budete muset zničit. Dávejte pozor na své životy, které jsou velmi drahé. Dokážete proletět všemi levely?
Magi: The Fallen World
Akční hry - 29x
Magi: The Fallen World vypadá jako opravdu hodně zajímavá hra. Jedná se o poměrně složitý kousek, takže hned ze začátku dostanete všechny potřebné instrukce v rámci tutorialu. Během okamžiku se setkáte s prvními nepřátelsky naladěnými tvory, kteří se vrhnou do útoku a vy je musíte zlikvidovat. Odhalte tajemný příběh.
Bazookitty
Akční hry - 47x
Hrdinkou této nové online hry je kočka, která se musí utkat s řadou nepřátel v podobě zombíků. S pomocí bazuky se snažte přesně zamířit a zneškodnit všechny cíle. Postupem času do hry přibudou další objekty, které můžete při střelbě využít.
Deer Bitch
Akční hry - 23x
Deer Bitch vypadá jako hra s opravdu netradičním nápadem. Dostanete totiž za úkol likvidaci automobilů, ale k dispozici nedostanete žádné tradiční zbraně. Ke zničení aut totiž poslouží divoká lesní zvěř, konkrétně jeleni. Každý z jelenů má své specifické vlastnosti, kterých se musíte pokusit využít ve svůj prospěch.
Occident Warrior
Akční hry - 187x
V této hře hrajete za mladého válečníka a Vašim úkolem je bojovat s nepřáteli. Postupem hry se bude vaše postava vylepšovat. Tím získáte také mnoho zbraní. Na konci levelu na Vás bude čekat boss, se kterým se budete muset vypořádat.
Playing with fire 2
Akční hry - 20x
Každé dítě ví, že s ohněm by si hrát nemělo. Výjimku ale tvoří tahle předělávka starého dobrého Bomber-Mana. Jako vždycky se probouchejte k nepříteli a snažte se ho svým dynamitem zasáhnout a zničit.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 35x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
Flash Element 2
Akční hry - 1x
Tato obranná hra vás vcucne a nepustí. Vyberte si mapu a potom se pusťte do stavění obranných věží kolem cest. Musíte se postarat o to, aby byli vaši nepřátele zastřeleni a nemohli vám ukrást vaše elementy, které potřebujete.
Los Simpsons
Akční hry - 29x
Všechny fanoušky jistě těší nový film The Simpsons Movie. Samozřejmě se najdou i odpůrci toho skvělého seriálu. Možná právě pro ně je určena tato poněkud brutální minihra.
Ice cream from space
Akční hry - 14x
Superhra, ve které budete hrát za zmrzlinové monstrum, které ovládá celou řadu nadlidských schopností. Sbírejte srdíčka, kupujte klíče k otevírání hnízd, zabíjejte ostatní monstra a samozřejmě nemůžeme zapomenout na Bossa.