Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 5728x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rogan the Swordmaster
Akční hry - 4206x
Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.
Ownage Burst
Akční hry - 27x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).
Dad and me
Akční hry - 29x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
Thing thing 2
Akční hry - 34x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Ether Cannon
Akční hry - 550x
Suprově hratelná vesmírná střílečka, kde budete kosit nepřátelé jednoho za druhým. Jak dlouho se dokážete udržet mezi živými? Vaše loď není zrovna odolná, tak musíte dávat velký pozor na poškození.
Ooni Battle 2
Akční hry - 42x
Je čas na další válku mezi těmito dvěmi tábory. V této strategické hře budete muset vybrat ten správný útok na svého nepřítele a zaútočit na něho. Tak se do toho dejte a sbírejte také nějaké mince, abyste si pak mohli vše vylepšit.
hra v Unity3D
Inhuman
Akční hry - 44x
Luxusní krvavá super hra, ve které se budete bránit útoku krvelačných a po vašem mozku lačných zombie. Nečekejte až si vás nemrtvé zdrůdy vychutnají, nabijte zbraň a začněte je kosit bez milosti a strachu.
D day
Akční hry - 20x
V této skvělé akční hře se píše červen roku 1944. Statisíce mužů a spousta tun těžké techniky čekají na povel k útoku. Vašim úkolem je vést své oddíly Evropou od vylodění v den D po kapitulaci Německa. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
hra v Unity3D
Transformers 3: Victory is Sweet
Akční hry - 316x
Hrdina Starscrem a jeho partička udatných bojovníků transformers musí čelit útoku zlého robota, který chce uchvátit celé město. V této hře budete hledat tři vysílače, potom je vaším úkolem je zničit.
Boxhead Bounty Hunter
Akční hry - 239x
Další díl vydařené serie Boxhead. Tentokrát bude vaším úkolem zlikvidovat online nepřátelé v napínavé střílecí hře. Nakupujte super zbraně, vylepšujte je a pokuste se zůstat jako poslední naživu.
Zombie Exterminator
Akční hry - 23x
Pěkná zombie online hra, ve které budete ničit zombíky. V každém levelu musíte zneškodnit všechny zombíky, k dispozici máte celou řadu zbraní. Hře nechybí pěkná porce zábavnosti.
Tech Wars
Akční hry - 33x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
Double Edged
Akční hry - 14x
Pobijte tady ostatní rytíře. Tato super hra obsahuje několik zábavných úrovní, které musíte dokončit. Tak se do toho dejte a snažte se pozabíjet veškeré nepřátele v této hře. Pokud chcete, můžete posbírat i nějaké zbraně.
Fight fight 2
Akční hry - 7x
Další z her typu Mortal Kombat nebo Tekken. Stejně jako v těchto nesmrtelných klasikách si vyberete postavu, úroveň obtížnosti a dáte se do boje. Jenom vítěz vyjde z této bitvy živý, tak si dejte pozor.
Hobo 7 - Heaven
Akční hry - 31x
Smradlavý Hobo je opět zpátky. Pokuste se tentokrát znepříjemnit život bohovi. Bojovali jste ze satanem a padli jste a dostali jste se tak do nebe. Tento díl je úplně poslední z celé této série.