Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 1384x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 14x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Gunrun
Akční hry - 2x
Gunrun je další z řady akčních her, která nepotřebuje složitý příběh a vysvětlování o co jde. Vaším úkolem je prostřílet se co nejdále. Cestou na vás samozřejmě čekají bonusy, ale hlavně spousta nepřátel. Hra se ovládá myší, skákání je mezerníkem.
Cubikill 6
Akční hry - 572x
Herní série Cubikill ještě nekončí. Autoři se totiž rozhodli přijít ještě se šestým dílem, kde se opět podíváte do kanceláře. Jako IT technik se musíte pokusit zlikvidovat všechny kolegy z kanceláří, kteří vás léta utlačovali. Zaútočit můžete za pomoci obyčejných předmětů, které najdete, nebo se pokuste vytvořit nějaký unikátní.
Missing Duckling
Akční hry - 40x
Matka kachen zůstala uvězněna v bublině a to hodně daleko od své rodiny. Pokuste se ji zachránit svými kachničkami, které budete vystřelovat z děla. Je to opravdu roztomilá hra a je celkem stejná jako Angry Birds.
Transformers Universe
Akční hry - 10x
V akční hře Transformer Universe budete chránit zdroj vaší energie (kostky Energonu). Nepřátelské stroje vedené mocným Megatronem se budou neustále snažit krást vám kostky z Energonu. Pokuste se je všechny sestřelit a zachránit tak váš svět. Pečlivě odhadněte sílu a úhel střelby z děla, abyste netrefili vlastní budovy.
The Last Stand 2
Akční hry - 17x
Hned na začátku druhého pokračování hry s názvem The Last Stand se ocitnete tváří v tvář hordám zombie. Tyto nemrtvé nestvůry se snaží dostat k vašemu teplému masu, které by nejraději roztrhaly na kousky. Naštěstí máte u sebe nabitou zbraň s dostatečným počtem nábojů na to, aby se nepřátelé nedostali příliš blízko.
Boss 101
Akční hry - 246x
Bojujte s robotickými zvířaty, samuraji, vetřelci a s dinosaury. Ano, čtete správně. Celá tato roztodivná partička vás čeká v této super hře. V roli Maxe máte takový drobný úkol - zachránit svět.
hra v Unity3D
Monument
Akční hry - 32x
Vskutku monumentální 3d střílečka v Unity. Vrhněte se do tmavého bludiště, v kterém na vás čeká celá řada monster a jiného nebezpečí. Po zuby ozbrojeni však máte určitou šanci přežít, pokud budete rychle a přesně střílet.
Zombie Horde 2
Akční hry - 26x
Pokračování akční online hry, ve které se budete bránit útoku krvežíznivých nemrtvých. Po úspěšně zvládnutém útoku můžete vylepšit nebo koupit nové zbraně. Hra se ovládá myší, mezerníkem použijete druhou zbraň, klávesou R nabíjíte.
Dressed to Kill
Akční hry - 268x
V této hře se stáváte udatným rytířem a Vašim úkolem bude bojovat na život a na smrt. Na začátku si vyberete vhodné zbrojení. Využívejte kromě základních chvatů i speciální útoky, jejichž přehled naleznete v herním menu.
Straw Hat Samurai
Akční hry - 3x
Vydejte se na cestu za poznáním samurajské bojové techniky. Se svým hlavním hrdinou budete v této hře procházet mnoha levely, ve kterých budete bojovat za pomoci meče a luku se svými silnými nepřáteli.
Attack Time
Akční hry - 52x
Chytlavá akční hra, ve které budete ovládat bojovou motorku a střílet po všem, co se hýbe (i nehýbe). Sbírejte bonusy pro lepší zbraně, vyhýbejte se nebezpečným minám.
Castaway 2: Isle of the Titans
Akční hry - 24x
Akční RPG hra s názvem Castaway se dočkala druhého pokračování, které nese podtitul Isle of the Titans. Na začátku se ocitnete na naprosto neznámém ostrově a u sebe nemáte nic, čím byste se mohli ubránit před případným nepřátelským útokem. Vydejte se tedy vstříc zajímavému ostrovu, kde jistě najdete užitečné věci.
Cutlass Reef
Akční hry - 12x
Zajímají vás starší loďe nebo si chcete zahrát jen tak třeba na piráty? Tak si zahrejte tuto velmi hratelnou námořní bitvu, kde své nepřátelé můžete zničit oblíbenou metodou a to zásahem z lodního děla..
A.R.C.S.
Akční hry - 733x
Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.