Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Rise of the Cowboy
sponzorované odkazy

Rise of the Cowboy

Hrajete online hru Rise of the Cowboy

Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.

ovládání hry Rise of the Cowboy

myší, viz instrukce ve hře • 4.35 MB • 525x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ben 10 Energy Hunter
Akční hry - 30x
Vilgax ukradl energií od Bena. Pomozte mu ho najít a zabít tyto roboty. Buďte opatrní s radary. Tak se do této super hry pusťte a zničte všechny nepřátelské jednotky na tomto území.
American Operation - War on Iraq
Akční hry - 15x
Dokážete se ubránit přesile teroristických jednotek v Iráku? Uchopte pevně váš kulomet a sejměte je všechny, jiná možnost není. Při střelbě dejte pozor na civilisty, nikdo nechce nevinné oběti. Ovládání této online hry je jednoduché - myší.
Gunbot
Akční hry - 32x
Gunbot je hodně povedená akční střílečka tak trochu ve stylu divokého západu. Čekají na vás tuhé přestřelky s mnoha upgrady, zbraněmi, štíty a dalšími specialitkami.
Bomb Dropper
Akční hry - 21x
Pokud si rádi hrajete s bombama, tak toto je minihra právě pro vás. Svou postavičku ovládáte šipkama. Nejprve se dotkněte výbušného mechanismu, abyste jej aktivovali, po aktivaci stiskněte mezerník, čímž se vypustí bomba. Opětovné stisknutí mezerníku bude znamenat odpálení bomby a tím i zničení nepřátel (doufejme).
CIty Siege 3: Jungle Siege
Akční hry - 38x
Oblíbená hra City Siege se dočkala již svého třetího pokračování, tentokrát s podtitulem Jungle Siege. Opět musíte likvidovat nebezpečné jedince a osvobozovat zajaté rukojmí. Na začátku úrovně vždy dostanete jasné instrukce, podle nichž se posléze musíte řídit. Zvolit můžete z několika zajímavých řešení.
Special Trooper Forces Level Pack
Akční hry - 35x
Máme tady úrovňový balíček k této hře. Máte tady mnohem více úrovní a také zbraní. Prostřílejte se přes všechny tyto nepřátele a pokuste se také najít vždy východ a to v každé úrovní této super hry.
Skirmish
Akční hry - 28x
Jednoduchá ale chytlavá online hra, to je Skirmish. V roli neohroženého bojovníka stojíte proti přesile krvelačných nepřátel. K dispozici máte zprvu meč a poté až 6 různých zbraní.
Boxhead 2 Play - jen vyvolení přežijí
Akční hry - 33x
Představte si, že jste vyvolený igráček, na kterého útočí banda zlých nemrtvých igráčků. Nemáte na vybranou. Musíte je všechny sejmout, včetně bossů, kteří na vás budou útočit. V bludišti je hodně zásob střeliva a výbušných barelů. Na výběr máte postupně několik zbraní, nicméně brzy zjistíte, že sprška granátů je nejúčinnější. Hra se ovládá šipkama, mezerníkem (střílení). Zbraň volíte číslem 1-9
Black Sails Game
Akční hry - 18x
Plavíte se s pirátskou lodí a pokoušíte se dobýt anglické území. Vaším úkolem je v této hře určit směr plavby. Musíte zničit ostatní lodě, které se nacházejí v této hře. Určitě se zabavíte, protože to je super hra.
Panda Rampage
Akční hry - 43x
Zabijácká panda, která má velkou chuť na lidské masíčko, se právě dostala na svobodu. Tento fakt zaručuje pěknou dávku legrace a zároveň trochu brutální střílečky. Hra je vyvedena v trochu old school stylu, ovšem hratelnost je naprosto skvělá.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 13x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Temple Guardian
Akční hry - 36x
Pověřili vás úkolem přímo nejvyšší důležitosti. Musíte ochránit posvátný chrám, a to co nejlépe. Nepřátelé už se blíží, a vy musíte postavit kolem cest obranné věže, které by je zlikvidovali, než bude pozdě.
Boxhead Bounty Hunter
Akční hry - 20x
Další díl vydařené serie Boxhead. Tentokrát bude vaším úkolem zlikvidovat online nepřátelé v napínavé střílecí hře. Nakupujte super zbraně, vylepšujte je a pokuste se zůstat jako poslední naživu.
Hulk Smash Up
Akční hry - 39x
Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.
Sprite Smash
Akční hry - 32x
Neobvyklá pixelová akční hra, ve které se dva povedení týpic vydají na souboj s neméně zajímavými týpky. Svého hrdinu ovládáte šipkama a klávesami S,A,D. Je to ztřeštěné, ale zábavné.